Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL

Functii: Agent de parfum

 

Descriere:

  1. extract din lemn de ienupar rosu
Uleiul esential este obtinut prin distilarea distructiva a lemnului acestui arbust. Este un ulei de culoare inchisa, cu un miros puternic de fum.

Este folosit in unele produse cosmetice si  in medicamente (tratamente ale piele), precum si productia de tamaie.

Uleiul esential de ienupar rosu este folosit in aromaterapie, pentru pielea uscata.

Este folosit in multe preparate dermatologice pentru piele, in sapunuri si cosmetice ca ingredient de parfum.


 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Uleiul esential de ienupar rosu este non-toxic si non-iritant, dar este un posibil sensibilizant al  pielii. Este recomandata utilizarea moderata.

PRODUSE CARE CONTIN JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.