Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

LAURYL PCA

Sinonime: 1-DODECYL-5-OXOPYRROLIDINE-3-CARBOXYLIC ACID; LAURYL ESTER PYRROLIDONE CARBOXYLIC ACID; LAURYL PYRROLIDONECARBOXYLATE; PYRROLIDONE CARBOXYLIC ACID, LAURYL ESTER

 

Functii: Umectant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Ester al alcoolului lauril si a al PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid).
  • Se obtine prin ciclizarea de Lauril-acid glutamic, un aminoacid de origine vegetala. 
  • Are efect imediat si de lunga durata de hidratare, de revigorare, efect bactericid impotriva microorganismelor (Propionibacterium acnes), care sunt implicate in reactiile inflamatorii legate de acnee.
 

 

Reactii adverse:

 

PRODUSE CARE CONTIN LAURYL PCA

Spune-ne opinia ta despre
"LAURYL PCA"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.