Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ORYZA SATIVA WAX (RICE BRAN WAX)

Sinonime: AEC RICE WAX; ORYZA SATIVA WAXES; ORYZA SATIVE BRAN WAX; RICE BRAN WAX; RICE BRAN WAXES; RICE WAX; RICEBRAN WAX; RICEBRAN WAX; RICE WAX; RICE WAX; WAXES AND WAXY SUBSTANCES, RICE BRAN; WAXES, ORYZA SATIVA; WAXES, RICE BRAN

 

Functii: Agent de ingrijire a pielii si a parului, agent de protectie a pielii

 

Descriere:

  • Ceara de tarate de orez 
Principalele componente ale ingredientului sunt acizii alifatici (acizii de ceara) si esterii alcoolilor superiori. Acizii alifatici sunt formati din acidul palmitic, acidul behenic, acidul lignoceric si alti acizi de ceara. Esterii alcoolilor superiori constau in principal din ceryl alcool si alcool melissyl.
 
Ceara din tarate de orez contine si alti constituenti, cum ar fi acizii grasi liberi (acid palmitic), squalene si fosfolipide.
 
Ceara de tarate de orez este comestibila si poate servi ca un substitut pentru ceara carnauba in majoritatea aplicatiilor datorita punctului sau de topire relativ ridicat. 
 
Acesta este utilizat in compozitia cerii de acoperire de hartie, acoperiri textile, explozivi, fructe si legume, produse de patiserie, produse farmaceutice, lumanari, textile si panglici pentru masini de scris, cerneluri de imprimare, lubrifianti, creioane colorate, adezivi, guma de mestecat si produse cosmetice. 
 
In cosmetica, ceara de tarate de orez este folosita ca un emolient si este materialul de baza al unor particule de exfoliere. Acesta poate fi utilizat in formulari anhidre (nu contin apa) cum ar fi unturile de corp si balsamurile de buze, in emulsii,  creme si lotiuni.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Exista posibilitatea ca acest ingredient sa fie contaminat cu pesticide care sunt folosite in procesul de crestere a orezului pentru a-l proteja de insecte daunatoare.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice in conditiile si limitele de concentratie prezente in actul de Evaluarea a Sigurantei.
 

PRODUSE CARE CONTIN ORYZA SATIVA WAX (RICE BRAN WAX)

Spune-ne opinia ta despre
"ORYZA SATIVA WAX (RICE BRAN WAX)"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.