Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

PALM KERNEL ACID

Sinonime: ACIDS, PALM KERNEL; ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL ACID; FATTY ACIDS, PALM KERNEL-OIL; PALM KERNEL ACIDS; PALM KERNEL FATTY ACIDS; PALM KERNEL OIL FATTY ACID

 

Functii: Emulsifiant, agent de opacitate, agent de curatare, surfacatant

 

Descriere:

  • Un amestec de acizi grasi derivaČ›i din ulei de palmier.
  • Utilizat ca un agent de curatare, emulgator sau pentru a adauga opacitate la produsele cosmetice, cum ar fi: sapunuri si produse de curatare hidrosolubile.
  • Cu toate ca derivatii din acest ingredient sunt sintetici de obicei, acidul palmier este natural.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient cu conditia respectarii cantitatilor impuse.

PRODUSE CARE CONTIN PALM KERNEL ACID

Spune-ne opinia ta despre
"PALM KERNEL ACID"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.