Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

PCA GLYCERYL OLEATE

Sinonime: GLYCERYL MONOPYROGLUTAMATE MONOOLEATE

 

Functii: emolient, agent de ingrijire a pielii si a parului, antistatic

 

Descriere:

  • balsam obtinut in mod natural prin saponificarea si esterificarea uleiurilor vegetale cu zaharul.
Folosit in produse pentru ingrijirea parului, ajuta la o pieptanare mai usoara a parului umed si previne incarcarea statica a parului.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.

PRODUSE CARE CONTIN PCA GLYCERYL OLEATE

Spune-ne opinia ta despre
"PCA GLYCERYL OLEATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.