Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

PERILLALDEHYDE

Functii: agent de parfum

 

Descriere:

Ingredient folosit in prepararea amestecurilor de uleiuri de vetivert si lemn de santal.

Este un excelent agent fixativ pentru aromele emnoase si amestecurile florale.

Mai poate fi folosit in pregatirea produselor cosmetice si a articolelor de toaleta, cum ar fi: ape de colonie, ape de toaleta, spray-uri si deodorante, creme de fata, saruri de baie si sampoane.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.

PRODUSE CARE CONTIN PERILLALDEHYDE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"PERILLALDEHYDE"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit