Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

POLYGLYCERYL-10 LAURATE

Sinonime: DODECANOIC ACID, MONOESTER WITH DECAGLYCEROL; MONOESTER WITH DECAGLYCEROL DODECANOIC ACID; MONOESTER WITH DODECANOIC ACID

 

Functii: Agent de ingrijire a pielii, surfactant

 

Descriere:

  • Poligliceril-10 laurat este un emulgator natural derivat din glicerina si ulei de palmier, care este o resursa regenerabila - planta.
Este un ingredient bland si sigur, biodegradabil si aprobat de catre Ecocert.

Are grija de piele si o mentine intr-o stare buna.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

PRODUSE CARE CONTIN POLYGLYCERYL-10 LAURATE

Spune-ne opinia ta despre
"POLYGLYCERYL-10 LAURATE"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit