Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE

Sinonime: DIGLYCERYL TRIISOSTEARATE; ISOOCTADECANOIC ACID, TRIESTER WITH DIGLYCEROL; ISOOCTADECANOIC ACID, TRIESTER WITH OXYBIS (PROPANEDIOL) ; TRIESTER WITH DIGLYCEROL ISOOCTADECANOIC ACID; TRIESTER WITH OXYBIS (PROPANEDIOL) ISOOCTADECANOIC ACID

 

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Poligliceril-2 triisostearate este un compus de acid izostearic si glicerina si serveste ca emolient si balsam.
Actiuni:
  • Inmoaie si catifeleaza pielea
  • Sustine formarea de amestecuri de lichide nemiscibile (cum ar fi apa si uleiul), aduca permite realizarea de emulsii din ulei si apa.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este aprobat pentru utilizare de catre Cosmetic Ingredient Review (CIR).

PRODUSE CARE CONTIN POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.