Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

POLYGLYCERYL-6 STEARATE

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • ester al acidului stearic si al poliglicerinei-6
Este de origine vegetala (din ulei de palmier sau ulei de rapita), o resursa alimentara (materie prima regenerabila) si complet biodegradabila.

De asemenea, este folosit ca ingredient alimentar.
 
Polyglyceryl-6 actioneaza in rol de emulgator si ofera o stabilitate excelenta in produse de emulsie.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Aprobat de ECOCERT pentru proprietatile sale blande, biodegradabile.

Cosmetic Ingredients Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice si cele de ingrijire personala.
 

PRODUSE CARE CONTIN POLYGLYCERYL-6 STEARATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"POLYGLYCERYL-6 STEARATE"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.