Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

POTASSIUM TALLOWATE

Functii: surfactant, agent de curatare

 

Descriere:

  • compus din seu, grasime derivata din tesutul gras de ovine sau bovine.
Potasiul, magneziul si sodiul sunt acizi grasi extrasi din seu. Acestea sunt folosite ca ingrediente in formularile sapunurilor si a detergentilor.

Potassium Tallowate este ajuta la o curatare mai usoara a suprafetei pe care este folosit produsul finit, de exemplu piele.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Potasium Tallowate in cosmetice atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare.

PRODUSE CARE CONTIN POTASSIUM TALLOWATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"POTASSIUM TALLOWATE"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit