Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

PPG-15 STEARYL ETHER

Sinonime: POLYOXYPROPYLENE (15) STEARYL ETHER; POLYPROPYLENE GLYCOL (15) STEARYL ETHER

 

Functii: Agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • Lichid uleios, incolor sau galben deschis.
  • Este obtinut din reactia oxidului de propilena cu alcoolul stearic. Alcoolul stearic este derivat din grasimi si uleiuri animale.
  • In cosmetice si produse de ingrijire personala, acest ingredient este utilizat in principal in formulele de creme hidratante si produse de curatare.
  • PPG-15 Stearyl Ether actioneaza in calitate de lubrifiant pe suprafata pielii si ofera pielii un aspect moale si neted.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredients Review considera acest ingredient sigur si permite utilizarea lui in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 

PRODUSE CARE CONTIN PPG-15 STEARYL ETHER

Spune-ne opinia ta despre
"PPG-15 STEARYL ETHER"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.