Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

SEBACIC ACID

Sinonime: 1,8-OCTANEDICARBOXYLIC ACID; DECANEDIOIC ACID; 1,10-DECANEDIOIC ACID; 1,8-OCTANEDICARBOXYLIC ACID; ACIDE SEBACIQUE (FRENCH) ; DECANEDIOIC ACID; N-DECANEDIOIC ACID; SEBACINSAURE (GERMAN) ; USAF HC-1

 

Functii: solvent, ajustant de pH

 

Descriere:

  • Acid gras natural, este extras din uleiul de ricin. 
Poate fi utilizat in  formularile cosmetice in rol de corector de pH (tamponare). 
Mai poate fi folosit ca emolient, solvent, plastifiant, agent de mascare (reduce sau inhiba mirosul de baza al produsului), formand o pelicula pe par sau piele.
Nu lasa o senzatie grasa pe piele, ci o lasa matasoasa.  
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.

PRODUSE CARE CONTIN SEBACIC ACID

Spune-ne opinia ta despre
"SEBACIC ACID"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.