Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

SUCROSE POLYSOYATE

Functii: Agent de ingrijire a pielii, emolient, surfactant

 

Descriere:

  • Ingredient derivat din zaharoza cunoscuta sub numele de zahar de masa, combinata cu diversi acizi grasi specifici sau zaharoza combinata cu amestecuri de acizi grasi din plante specifice.
In produsele de ingrijire a pielii, poate avea o mare varietate de roluri. In cadrul unor formule, este un ingredient activ important care functioneaza ca un emolient. Un emolient este un ingredient care catifeleaza pielea si netezeste textura. Pielea este formata din milioane de celule individuale. Noile celule ale pielii sanatoase, care sunt gasite in stratul de mijloc (derma) a pielii, sunt de obicei grasute si au foarte putin spatiu intre ele.
 
Desi substanta este eficienta ca un ingredient activ, este mai frecvent utilizata ca aditiv sau ingredient de sustinere in produsele de ingrijire a pielii. Textura bogata permite ingredientului sa functioneze bine, este util ca un agent de ingrosare in produsele de ingrijire a pielii si produse cosmetice. 
 
Prin adaugarea ingredientului la formulele cosmetice, producatorii pot face ca produsele apoase sa fie si mai usor de aplicat pe piele. 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct in produsele alimentare.
     
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

PRODUSE CARE CONTIN SUCROSE POLYSOYATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"SUCROSE POLYSOYATE"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016