Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

TARTRAT DE SODIU SI POTASIU

Sinonime: E337

 

Functii: Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant

 

Descriere:

  • Un acid natural prezent in multe fructe, in special in struguri. In scop cmercial, este preparat din produse reziduale ale industriei vinului (pielite de struguri).
  • Contribuie la controlul activitatii apei.
 
In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E337. Face parte din categoria E-urilor inofensive.
 
Doza zilnica recomandata: pana la 30 mg / kg de greutate corporala.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acesta nu este metabolizat in organism, astfel, acesta este eliminat in urina, fara efecte secundare.
  • Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
  • Consumat in doze mari are efect laxativ.
 

PRODUSE CARE CONTIN TARTRAT DE SODIU SI POTASIU

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"TARTRAT DE SODIU SI POTASIU"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.