Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

TREHALOSE

Sinonime: A-D-GLUCOPYRANOSIDE,A -D-GLUCOPYRANOSYL-; A-D-GLUCOPYRANOSYL-A -D-GLUCOPYRANOSIDE; Ã DGLUCOPYRANOSIDE, Ã DGLUCOPYRANOSYL; ERGOT SUGAR; MYCOSE

 

Functii: Agent de textura, stabilizator, umectant, agent de aroma, agent hidratant

 

Descriere:

  • Trehaloza este un dizaharid care apare in mod natural in plante, insecte, ciuperci si bacterii.
  • Sursa majora alimentara sunt ciupercile.
  • Acesta este considerat util din cauza proprietatilor sale de rehidratare si de liant al apei, precum si pentru proprietatile antioxidante.
  • Ca un agent de aroma, Trehalose este utilizat din cauza gustului usor, dulce si pentru proprietatea de a suprima amaraciune. Acesta este, de asemenea, folosit ca un conservant in produsele alimentare, mentinere carbohidratii, proteinele si grasimile.
  • Trehalose este utilizat in produse de panificatie, produse de patiserie, bauturi, gem de fructe, cereale pentru micul dejun, orez si taitei.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) a aprobat acest ingredient pentru utilizarea in produse alimentare si a fost inclus pe lista substantelor primit GRAS (general recunoscute ca fiind sigure).
  • Trehalose este considerat un ingredient cu risc scazut de dauna potrivit Cosmetic Database, care noteaza de asemenea ca nu exista preocupari privind siguranta acestui produs si il clasifica ca nefiid toxic sau nociv.
  • Nu exista studii care au demonstrate existenta efecte secundare negative cauzate de acest ingredient natural.

PRODUSE CARE CONTIN TREHALOSE

Spune-ne opinia ta despre
"TREHALOSE"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016