Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

TRIDECYL NEOPENTANOATE

Sinonime: NEOPENTANOIC ACID, TRIDECYL ESTER; TRIDECYL ESTER NEOPENTANOIC ACID

 

Functii: Liant, emolient, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • ester de alcool Tridecyl si acid neopentanoic.
Este folosit in produsele cosmetice, autobronzante, luciuri de buze si creme hidratante. 
 
  • Nu este daunator.
  • Inmoaie pielea.
  • Nu produce alergii.
  • Este biodegradabil.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Poate prezenta iritatii la nivelul, ochilor, pielii si al plamanilor.
 

PRODUSE CARE CONTIN TRIDECYL NEOPENTANOATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"TRIDECYL NEOPENTANOATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.