Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

TRIDECYL SALICYLATE

Sinonime: HYDROXY- TRIDECYL ESTER BENZOIC ACID; 2-HYDROXYBENZOIC ACID, TRIDECYL ESTER; BENZOIC ACID, 2-HYDROXY-, TRIDECYL ESTER; TRIDECYL ESTER 2-HYDROXYBENZOIC ACID; TRIDECYL ESTER BENZOIC ACID, 2-HYDROXY-; 2-HYDROXYBENZOIC ACID, TRIDECYL ESTER

 

Functii: Antistatic, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Tridecil Salicilate poate fi gasit in produse de ingrijire personala ca ingredient de hidratare, desi forma din carea  fost derivata, acidul salicilic, este, in general utilizat ca ingredient de tratament contra acneei datorita proprietatilor sale exfoliante. Cu toate acestea, tridecil salicilate nu are nici proprietati exfoliante.
 
Deoarece tridecil salicilate nu este un exfoliant eficient sau acid - cele doua caracteristici care creeaza nevoia de protectie sporita la soare - acesta functioneaza doar ca un balsam de piele. Este recomandata utilizarea de protectie solara in plus alaturi de orice produs care contine tridecil salicilat.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Fiind un deprival al acidului salicilic, trebuie sa tineti cont de riscurile pe care le are acesta: sensibilitate crescuta la soare, iritari ale pielii si toxicitate reproductiva si de dezvoltare. 
 
Cu toate acestea, nu exista avertismente specifice privind tridecil salicylate, fiind considerat un derivat mai sigur al acidului salicilic (BHA).

PRODUSE CARE CONTIN TRIDECYL SALICYLATE

Spune-ne opinia ta despre
"TRIDECYL SALICYLATE"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016