Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ZER

Sinonime: LACTOSERUM

 

Descriere:

  • produs lichid obtinut prin inlaturarea partiala a apei din zerul dulce (obtinut in cursul fabricarii branzei), care a fost pasteurizat.
Zerul trebuie concentrat sau fractionat pentru a putea fi utilizat in de alimente cu valoare nutritiva ridicata sau ca si component in retetele acestora.

Contine vitamine din complexul B, calciu, potasiu si iod, iar proteinele din zer au cea mai mare concentratie de aminoacizi.

Actiuni:
  • stimuleaza imunitateaa
  • arde grasimile (deoarece este foarte sarac in calorii si potoleste foamea)
  • are efect depurativ
  • stopeaza dezvoltarea tumorilor canceroase
  • reduce colesterolul
  • intareste imunitatea
  • mareste rezistenta organismului la efort si stres
  • combate insomnia datorita prezentei minoacidului L-triptofan
  • previne osteoporoza

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de zer nu este recomandat  persoanelor care au valori ridicate ale colesterolului, infectii bacteriene, imunitate slabita, sensibilitate la infectii respiratorii, boli tumorale (maligne si benigne), anemi, guta, eczeme, degeraturi.

Consumul de zer poate cauza:
  • Reactii alergice
Consumul de zer nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata.
Se recomanda insa consumul cu moderatie.
 

PRODUSE CARE CONTIN ZER

Spune-ne opinia ta despre
"ZER"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016