Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ZER CONCENTRAT

Descriere:

  • Zerul concentrat este produsul lichid obtinut prin inlaturarea partiala a apei din zerul dulce (obtinut in cursul fabricarii branzei), care a fost pasteurizat.
  • Zerul trebuie concentrat sau fracţionat pentru a putea fi utilizat in de alimente cu valoare nutritivă ridicată sau ca şi component în reţetele acestora.
  • Se supune concentrarii zerul dulce, proaspat, degresat, aciditate submedie. Concentrarea se face in raport de 1:3 pana la 1:12 din volumul initial. Pe măsura concentrarii zerului, consistenta sa parcurge mai multe etape, de la consistenta siropoasa pana la cea asemanatoare mierii ingrasate, iar culoarea se schimba, intre alb si galben-verzui. Gradul de concentrare a zerului poate fi marit, pana la obtinerea zerului solid, cu conservabilitate mare. 
  • Concentrarea zerului se realizeaza prin mai multe efecte subvacuum, pana la 60-65% substanta uscata, ajungandu-se uneori la un procent de 70-75%. Concentrarea zerului influenteaza randamentul in lactoza, aceasta fiind de 65%, cand se pleaca de la zer neproteinizat si de 75%, cand se pleaca de la zer deproteinizat. 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de zer nu este recomandat  persoanelor care au valori ridicate ale colesterolului, infectii bacteriene, imunitate slabita, sensibilitate la infectii respiratorii, boli tumorale (maligne si benigne), anemi, guta, eczeme, degeraturi.

PRODUSE CARE CONTIN ZER CONCENTRAT

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor
1
Ferrero - Kinder Delice
Alimentar
7
3
Storck - Toffifee
Alimentar
8.5

Spune-ne opinia ta despre
"ZER CONCENTRAT"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016