Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ZER HIDROLIZAT

Descriere:

Proteinele din zer se impart in trei categorii: concentrate, izolate si hidrolizate. Ceea ce le difera este modul de prelucrare.

Zerul hidrolizat a fost predigerat pentru a fi absorbit mai repede. Influenteaza nivelul insulinei, crescandu-l cu pana la 43%.

Prin hidroliza proteinelor din produsele lactate se reduce nivelul de alergenicitate al acestor produse.

“Hidrolizatele proteice din zer sunt o sursa ideala de proteine usor digerabile pentru formulele de lapte praf destinate sugarilor (de start, de continuare, pentru sugari si copii pana la trei ani) intrucat prin adaosul lor se ajunge la concentratia ridicata a proteinelor din zer din laptele uman. Continutul de proteine al formulelor pentru sugari prematuri este mai mare cu circa 3 g/100 cal fata de formulele obisnuite, crestere obtinuta prin adaosul de alfa-lactalbumina bovina purificata in proportie de 20-25 % din total proteine, ceea ce regleaza concentratia in aminoacizi esentiali, in special triptofan, si creste absorbtia calciului si a zincului” (Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI Universitatea Dunarea de Jos din Galati, www.fabricadelapte.ro).

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de zer hidrolizat nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Spune-ne opinia ta despre
"ZER HIDROLIZAT"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016