Lidl - Pilos Kefir
Nota 9.1 / 10 din 495 voturi 1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota
Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor
Companie: Lidl Stiftung & Co. KG
Descriere Lidl - Pilos Kefir
Pilos Kefir cremos 1,5 %
Cel mai bun din natura!
Gramaj: 400 g.
Alte informatii:
Acest produs contine 3 ingrediente, nici unul dintre ele nu prezinta risc de dauna.
Acest produs contine proteinele din lapte, ingredient cu risc scazut de dauna, care contribuie la repararea rapida a tesutului muscular si pentru a da energie, in special dupa un efort fizic.
Acest produs contine culturi lactice selectionate care sunt niste organisme probiotice. Au rolul de a stimula sistemul imunitar, facandu-l mai rezistent la boli.
Laptele pasteurizat este laptele care nu contine germeni, acestia fiind distrusi in procesul de pasteurizare. Totusi, se pot distruge si alte bacterii si nutrienti benefici. Astfel, se pot pierde pana la 10% din nutrienti (vitamina E, B12, biotina). Laptele semidegresat este laptele tratat termic, al carui continut de grasimi a fost redus.
Informatii Lidl - Pilos Kefir
- Calorii (100g): 46 kcal
- Carbohidrati (100g): 4.7 g
- Proteine (100g): 3.3 g
Ingrediente Lidl - Pilos Kefir
Lapte pasteurizat,
PROTEINE DIN LAPTE,
CULTURI LACTICE SELECTIONATE
Data analizei: 2013-11-07
Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:
Grad de risc ingrediente:
Descriere:
Laptele pasteurizat este laptele obtinut prin procesul de pasteurizare in timpul caruia sunt distrusi
germenii, dar pot fi distruse si alte bacterii si nutrienti benefici. In cazul laptelui pasteurizat insa se pot pierde pana la 10% din nutrienti (vitamina E, B12, biotina).
Conform Codex Alimentarius, laptele pasteurizat se regaseste in categoria 01.1 Lapte si produse lactate, grupa 01.1.1 Lapte si lapte batut (simplu), subgrupa 01.1.1.1 Lapte (simplu): lapte fluid de la animale (vaci, oi, capre, bivol). Laptele este in general tratat termin prin pasteurizare, tratament UHT (temperatura foarte ridicata) sau sterilizare. In aceasta subgrupa intra lapte degresat si semi-degresat, integral si cu continut redus de grasimi.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de lapte pasteurizat poate cauza:
-
Reactii alergice (intoleranta)
-
Crestere in greutate (obezitate)
-
Boli cardiovasculare
-
Boli la nivelul rinichilor
-
Probleme la nivel digestiv
Consumul de lapte pasteurizat nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
Citeste mai mult
Descriere:
Laptele contine toti cei 9 aminoacizi esentiali unei alimentatii sanatoase.
Proteinele din lapte se impart in 2 grupe principale:
-
Proteine din zer (care se digera repede) – 18% din totalul proteic; folosite inainte si dupa efort fizic pentru a repara mai repede tesutul muscular si pentru a da energie;
-
Cazeina (se digera mai greu – pana la 7 ore) – se regaseste in cea mai mare cantitate (aproximativ 82%) si contine si fosfor; ajuta la repararea tesutului muscular (folosita cel mai des peste noapte).
Restul proteinelor din lapte se regasesc sub forma de enzime, inclusiv lipaze si fosfataze, cat si proteaze.
Conform Codex Alimentarius, proteina din lapte se regaseste in categoria 12.10 Produse proteice din alte surse decat boabele de soia: proteina din lapte, proteina din cereale si proteina din analogi sau inlocuitori vegetali pentru produsele standard, precum carne, peste sau lapte.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de proteine din lapte poate cauza:
-
Reactii alergice (intoleranta)
-
Probleme la nivel digestiv
Consumul de proteine din lapte nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
Citeste mai mult
Sinonime: MICROORGANISME PROBIOTICE, BACTERIILE BIFIDUS
Descriere:
-
Culturile lactice selectionate sunt microorganisme antagoniste microorganismelor daunatoare din microflora de putrefactie din colon care initiaza procese proliferative (cancere).
-
Bacteriile de genul Bifidus au un efect de stimulare a sistemului imunitar marind rezistenta la boli.
-
Bifidobacteriile conlucreaza cu lacto-bacteriile accentuand efectul benefic al produselor lactate care contin aceste microorganisme in stare activa, vie, spre deosebire de produsele care au fost ulterior tratate termic (pasteurizate, sterilizate).
-
Bacteriile Bifidus sunt primele microorganisme benefice care colonizeaza tubul digestiv al nou-nascutului. Datorita activitatii acestor microorganisme probiotice, microflora intestinala este benefica, promovand o stare de sanatate durabila.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Citeste mai mult