AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30

Nota 8 / 10 din 811 voturi
Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: BIODERMA

 

Descriere Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Proprietati:
- hidrateaza si revigoreaza pielea;
- nu necesita intindere, aplicare invizibila;
- pentru fata si corp;
- brevetul Cellular Protection protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ datorita vitaminei E;
- formula parfumata;
- toleranta foarte buna;
- fotostabil, non-comedogenic. 

Cantitate: 150 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente dintre care  8 sunt considerate sigure, 2 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mare de dauna.
 

 

Ingrediente Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30

DICAPRYLYL ETHER, DIMETHYL ETER, HOMOSALATE, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE (OCTISALATE), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, FRAGRANCE/ PARFUM

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parfum sau fragrance, ingredient cu risc de dauna ridicat, are rol de mascare/acoperire a mirosului neplacut. Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Fragrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Dimethyl Ether, ingredient cu risc mediu de dauna. Spre deosebire de alti eteri de alchil, acest ingredient rezista la autooxidare. De aseemena, este relativ non-toxic, desi este extrem de inflamabil. Prin ardere sau prin descompunere termica oxidativa se pot degaja monoxid de carbon si formaldehida (toxica si cancerigena).

Ethylhexyl salicylate, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient de parfum, agent protectie solara, absorbant UV si filtru UV. Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala drept filtru UV, in concentratii de pana la 5%.
 

Data analizei: 2023-08-02


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: DICAPRYLYL ETHER, DIOCTYL ETHER

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient, solvent

 

Descriere:

  • eter
  • rol de catifelare a pielii
  • ulei derivat din plante (nuca de cocos)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: METHOXYMETHANE, WOOD ETHER, DIMETIL ETER

 

Descriere:

  • Dimetil eter este (CH3)2O, gaz lichefiat, narcotic, fara culoare, aproape fara miros, usor eterat, extrem de inflamabil.
  • Precursor al aerosolilor
  • Produs prin convertirea hidrocarbonului din gazele naturale sau carbune prin procesul de gazificare pana la gaz de sinteza.
Dimetil eterul pur este utilizat:
  • pentru instrumentalizare în industria petrochimică
  • ca propulsor
  • ca solvent.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Spre deosebire de alti eteri de alchil, acest ingredient rezista la autooxidare. De aseemena, este relativ non-toxic, desi este extrem de inflamabil.
Conditii de explozie: vaporii pot forma amestecuri explozive cu aerul.
 
Produse periculoase de descompunere: Prin ardere sau prin descompunere termica oxidativa se pot degaja monoxid de carbon si formaldehida (toxica si cancerigena).
 
Conditii de evitat: Contactul cu surse de aprindere si suprafete incalzite. In timp sau in urma contactului cu oxigenul la temperatura camerei si in prezenta luminii poate forma peroxizi.
 


Citeste mai mult

Sinonime: 3,3,5-TRIMETHYL- SALICYLATE CYCLOHEXANOL; 3,3,5-TRIMETHYLCYCLOHEXYL 2-HYDROXYBENZOATE; 3,3,5-TRIMETHYLCYCLOHEXYL SALICYLATE; CASWELL NO. 482B; CCRIS 4885; COPPERTONE; CYCLOHEXANOL, 3,3,5-TRIMETHYL-, SALICYLATE; EINECS 204-260-8; EPA PE

Functii: Agent de parfum, agent de protectie solara, aborbant UV, filtru UV, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Homosalate este un ingredient de protectie solara. Cercetarile indica faptul ca este un disruptor hormon slab, iar lumina soarelui descompune substanta chimica in produse secundare nocive.
  • Gama sa UVA este foarte ingusta si, ca atare, este foarte rar folosit ca atare in produsele de protectie solara.
  • Homosalate este aprobat la nivel international pentru utilizarea in produsele de protectie solara, pana la o concentratie maxima de 15%. Acesta este considerat non-sensibilizant, non-toxic, si este cel mai des intalnit in produsele de protectie cu SPF 30 si mai mare.
  • Atunci cand este aplicat pe piele, homosalate absoarbe razele UV, care nu doar cauzeaza arsuri solare. Radiatiile UV sunt cauza semnificativa de imbatranire prematura a pielii si contribuie la dezvoltarea melanomului si a altor forme de cancer de piele.
  • Homosalate poate, de asemenea, fi folosit pentru a proteja produsele cosmetice si produsele de ingrijire personala de deteriorare prin absorbtie a razelor UV.
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Environment Canada Domestic Substance List clasifica acest ingredient ca fiind unul toxic si nociv.
  • Food and Drug Administration (FDA) a aprobat acest ingredient ca fiind agent activ de protectie solara care asigura in primul rand protectie UVB.


Citeste mai mult

Sinonime: DIBUTYL ESTER HEXANEDIOIC ACID; HEXANEDIOIC ACID, DIBUTYL ESTER; 3PS; BUTYL ADIPATE; CETIOL B; DI-N-BUTYL ADIPATE; DIBUTYL ADIPINATE; DIBUTYL HEXANEDIOATE; DIBUTYLESTER KYSELINY ADIPOVE (CZECH) ;

Functii: Plastifiant, solvent, emolient, agent de ingrijire a pielii.

 

Descriere:

  1. diester de alcool butilic si acid adipic. 
Este un lichid uleios, incolor si limpede.
 
In cosmetice si produse de ingrijire personala, dibutil adipat este utilizat in lacurile de unghii si in produse de ingrijire a pielii.
Actiune: inmoaie polimerii sintetici prin reducerea fragilitatii si cracarii.

De asemenea, actioneaza ca un lubrifiant pe suprafata pielii, conferind pielii un aspect moale si neted.
Are si functia de solvent: ajuta la dizolvarea altor substante. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review permite utilizarea acestui ingredient in produse cosmetice si de ingrijire personala.
 


Citeste mai mult

Sinonime: DHHB; 2- [4- (DIETHYLAMINO) -2-HYDROXYBENZOYL] - HEXYL ESTER BENZOIC ACID; BENZOIC ACID, 2- [4- (DIETHYLAMINO) -2-HYDROXYBENZOYL] -, HEXYL ESTER; DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYLHEXYL BENZOATE; HEXYL ESTER BENZOIC ACID, 2- [4- (DIETHYLAMINO) -2-HYDROXYBEN

Functii: filtru UV, absorbant UV

 

Descriere:

  • Un compus organic folosit in produsele de protectie solara pentru a absorbi radiatiile UV.
  • Are fotostabilitate excelenta si compatibilitate cu alti absorbanti UV si alte ingrediente cosmetice. 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • DHHB a fost aprobat pentru utilizare in produsele de protectie solara in Uniunea Europeana din anul 2005, cu un maxim de 10%.
 


Citeste mai mult

Sinonime: DICAPRYLYL ESTER CARBONIC ACID; DICAPRYL CARBONATE; CETIOL CC

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • diester din acid carbonic si alcool caprylyl
  • solid ce poate fi de natura vegetala, animala sau sintetica
  • ajuta celelalte ingrediente sa penetreze pielea mai bine
  • hidrateaza pielea fara a lasa urme de grasime la suprafata
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 
 


Citeste mai mult

Sinonime: OCTISALATE ; 2-ETHYLHEXYL 2-HYDROXYBENZOATE

Functii: ingredient parfum, agent protectie solara, absorbant UV, filtru UV

 

Descriere:

  • sare a Salicylic Acid (acid salicilic)
  • agent de protectie solara
  • lichid fara culoare cu consistenta uleioasa si aroma florala
Octisalate este un compus organic folosit ca ingredient in produsele cosmetice si de protectie solara cu functia de a absorbi razele UVB.

Este un ester format prin condensarea acidului salicilic cu 2-etilhexanol.
Componenta salicilat absoarbe lumina ultravioleta si protejeaza pielea de efectele nocive in urma expunerii la lumina soarelui. Portiunea etilhexanol serveste ca un alcool gras, cu proprietati emoliente si de similare a hidrocarburilor (rezistent la apa).
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca ingredient activ in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) cu protectie solara in concentratii de pana la 5%. Atunci cand este folosit in astfel de produse, poarta numele de Octisalate.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Ethylhexyl Salicylate  atunci cand are ca scop evitarea iritarii pielii si evitarea cresterii sensibilitatii solare sau, atunci are loc o astfel de sensibilitate, instructiunile de folosire includ folosirea zilnica a protectiei solare.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala drept filtru UV, in concentratii de pana la 5% (Anexa VII).

In Canada este permisa folosirea Ethylhexyl Salicylate in produse cu protectie solara in concentratii de pana la 6%.


Citeste mai mult

Sinonime: 2-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE; TINOSORB S

Functii: Filtru UV, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus organic care absoarbe razele ultraviolete (UV).
Acest ingredient poate fi adaugat la produsele de protectie solara, care sunt destinate pentru a proteja pielea de soare. In Europa, produsele de protectie solara sunt considerate produse cosmetice.

Este un agent de protectie UV fotostabil si nonestrogenic.
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Comitetul stiintific al Comisiei Europene pentru produse cosmetice si produse nealimentare destinate consumatorilor (SCCNFP) a efectuat o evaluare a sigurantei a acestui ingredient. Pe baza analizei lor, SCCNFP a concluzionat ca utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice, ca un absorbant de lumina UV la o concentratie maxima de 10% nu ar reprezenta un pericol pentru sanatate.


Citeste mai mult

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).


Citeste mai mult

Sinonime: GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SOYBEAN OIL, SOY OIL, DEGUMMED SOYBEAN OIL

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • obtinut din planta Glycine Soja
  • contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat
  • bogat in vitamina E
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si permite folosirea sa ca aditiv indirect in mancare. Glycine Soja Oil poate fi folosit si in ambalajele si textilele care intra in contact cu mancarea.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (3/5).


Citeste mai mult

Sinonime: AROMA; PARFUME, PARFUM;

Functii: deodorant, rol de mascare/acoperire a mirosului, parfum

 

Descriere:

 
  • Conform  U.S. Food and Drug Regulation (FDA),  termenul “fragrance”  de pe eticheta unui produs inseamna "orice substanta(e) naturala(e) sau sintetica(e) folosita(e) exclusiv pentru a oferi miros unui produs cosmetic”. In Europa, acest ingredient poarta denumirea de Parfum. 
  • Alcatuit din compusi sintetici naturali sau sintetici, folositi singuri sau impreuna
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

Ingredientele care intra in componenta Fragrance sunt evaluate de International Fragrance Association (IFRA), evaluarea propriu-zisa fiind efectuata in cadrul Research Institute for Fragrance Materials (RIFM), institut stiintific, non-profit, al IFRA. Informatiile stiintifice utilizate de RIFM provin de la Expert Panel (REXPAN), un grup de toxicologi, farmacologi, dermatologi si oameni de stiinta din domeniul mediului, care nu au nicio legatura cu industria parfumului. Astfel, de-a lungul timpului, International Fragrance Association (IFRA) a restrictionat folosirea anumitor ingrediente care intra in componenta Flagrance.

Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Flagrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Conform European Union’s Scientific Committee, este ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multe persoane dezvolta sensibilitate in urma expunerii la ingredientele din Fragrance. Odata dezvoltata aceasta sensibilitate, persoanele in cauza pot suferi alergii si chiar atacuri de astm de fiecare data cand sunt expuse la Fragrance.

Exista un numar de 26 compusi ai Fragrance care sunt considerati  alergeni (Anexa III, Directiva Cosmetica UE) si care trebuie declarati pe eticheta, in functie de concentratie:
 
  • Amyl cinnamal
  • Anisyl alcohol
  • Benzyl alcohol
  • Benzyl cinnamate
  • Cinnamyl alcohol
  • Farnesol
  • Citral
  • 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionald-hyd
  • Eugenol
  • Linalool
  • Hydroxy-citronellal
  • Benzyl benzoate
  • Isoeugenol
  • Citronellol
  • Amylcin-namyl alcohol
  • Hexyl cinnam-aldehyd
  • Benzyl salicylate
  • d-Limonene
  • Cinnamal
  • Methyl heptin carbonate
  • Coumarin
  • 3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
  • Geraniol
  • Oak moss and treemoss extract
  • Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyd
  • Treemoss extract.


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30"

8 + 1 =

Spune-ne opinia ta despre
"Bioderma - Photoderm Brume Spray invizibil cu SPF30"

Ce Produse de Protectie Solara Sa Alegi pe Timp de Vara

Ce Produse de Protectie Solara Sa Alegi pe Timp de Vara

de Alege Sanatos 24 Iun 2020

Vara este un prilej bun pentru escapade la mare, drumetii pe munte, plimbari lungi prin parc sau pur si simplu pentru relaxare la piscina sau iarba verde. Suntem incantati cand ne acompaniaza o vreme frumoasa, cu mult soare, dar sa nu uitam ca in aceasta perioada, pielea noastra are nevoie de protectie mai mult ca oricand. [detalii]

Protectie solara pentru bebelusi. Cum iti protejezi copilul de efectele nocive ale soarelui

Protectie solara pentru bebelusi. Cum iti protejezi copilul de efectele nocive ale soarelui

de Alege Sanatos 05 Apr 2019

Plimbarile pe care le faci in aer liber, sub mangaierea razelor soarelui, alaturi de bebelusul tau, sunt placute si relaxante. Dar nu uita sa aplici crema cu protectie solara pentru bebelusi inainte sa iesi din casa fiindca cei mici au pielea foarte sensibila si se poate arde usor. Sezonul cald isi intra treptat in drepturi, asa ca este indicat sa te informezi din timp asupra masurilor de protectie pe care le poti lua pentru sanatatea celui mic. Iata in continuare ce trebuie sa faci pentru a preveni arsurile solare la copii. [detalii]

Crema cu factor de protectie sau accelerator de bronz - intre mit si adevar

Crema cu factor de protectie sau accelerator de bronz - intre mit si adevar

de Alege Sanatos 21 Aug 2018

Pe langa faptul ca soarele ajuta la sintetizarea vitaminei D in organism, acesta poate avea o serie urmari neplacute sesizabile la nivelul pielii in special atunci cand ne expunem necontrolat. [detalii]

Abonare Newsletter
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine

Descarca GRATUIT
"Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine

Descarca GRATUIT
"Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
Descarca GRATUIT
"Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016