AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee

Nota 8.7 / 10 din 633 voturi
Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Juliette Armand S.A Grecia

 

Descriere Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee

Lotiune de curatare antiacnee

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Produs pentru spalatul fetei sub forma de spuma. Contine Canadian Willowherb, care actioneaza impotriva bacteriei PROPIONIBACTERIUM ACNES. Este antibacteriana si indeparteaza stratul lipic. Potrivita tenurilor cu acnee, lipice si mixte pentru uz frecvent.

Cantitate: 210 ml.
 
Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente dintre care 7 sunt considerate sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mare de dauna.
 

 

Ingrediente Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, POLYSORBATE 80, FRAGRANCE/PARFUM, POLYQUATERNIUM-39, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, CETYL ACETATE, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, CITRIC ACID

 

Grad de risc produs:


Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parfum sau fragrance,
 ingredient cu risc de dauna ridicat, are rol de mascare/acoperire a mirosului neplacut. Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Fragrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Sodium laureth sulfate, ingredient cu risc mediu de dauna, este un surfactant, agent de curatare, emulsifiant. Este, de asemenea, un spumant puternic. Sodium Laureth Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer). Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (3/5).

 

Polysorbate-80, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de denaturant si surfactant. Este folosit in detergenti si produse de ingrijire personala. Polysorbate 80 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

 
Acetylated lanolin alcohol, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de agent de ingrijire a pielii si a parului si emolient. Produsul derivat animal are proprietati antialergenice. Este folosit ca emolient (inmoaie pielea), dar este foarte comedogenic (poate duce la aparitia cosurilor). Din acest motiv, cei care se confrunta frecvent cu punctele albe sau negre sunt sfatuiti sa evite utilizarea locala a acestei substante. Potrivit Cosmetic Ingredient Review Assessments, agent ingredient poate produce iritatii ale pielii.

Data analizei: 2017-03-29


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: DODECYL SODIUM SULFATE, SODIUM POLYOXYETHYLENE LAURYL SULFATE

Functii: surfactant, agent de curatare, emulsifiant

 

Descriere:

  • derivat din alcool laric etoxilat
  • spumant puternic
Sodium laureth sulfate este folosit in primul rand ca agent de curatare si poate fi derivat din nuca de cocos.

Este considerat un ingredient bland si eficient si este de obicei utilizat in produse cosmetice (sampoane faciale sau corporale). 

In ciuda numelui similar, Sodium laureth sulfate nu este acelasi cu Sodium lauyl sulfate. Primul este un agent de curatare mai bland datorita structurii chimice diferite. 
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie si atunci cand are ca scop sa fie non-iritant.

Sodium Laureth Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (3/5).


Citeste mai mult

Sinonime: COCOAMPHOCARBOXYGLYCINATE; COCOAMPHODIACETATE

Functii: agent de ingrijire a parului, solvent, agent de curatare, surfactant, spumant

 

Descriere:

  • compus sintetic produs pe baza acizilor grasi derivati din ulei de nuca de cocos
  • rol de curatire a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.


Citeste mai mult

Sinonime: AMIDES, COCO, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , N-OXIDE; AMIDES, COCO, N [3 (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , NOXIDES; COCO AMIDES, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , N-OXIDE; N-OXIDE AMIDES, COCO, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] ; N-OXIDE COCO AMIDES, N- [3- (D

Functii: Surfactant, agent de ingrijire a pielii si a parului, agent activ de suprafata

 

Descriere:

  • obtinut prin reactia dimetilaminopropilaminei cu peroxidul de hidrogen si uleiul de cocos. 
Are rol de agent de ingrijire a pielii si rol de agent activ de suprafata. 
 
Ca agent activ de suprafata, curata in mod eficient pielea/parul, ajutand apa sa se amestece cu uleiul si murdaria, astfel incat acestea sa poata fi clatite. De asemenea, creste capacitatea de spumare a unei solutii cosmetice si sporeste solubilitatea in apa a altor agenti de curatare continute intr-un produs. 
 
Proprietatile sale de ingrijire ajuta la imbunatatirea aspectului parului uscat, deteriorate si ii reda supletea si luciul. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Studiile clinice arata ca oxidul de cocamidopropilamina de 5% nu este un iritant dermic sau sensibilizant. Cu toate acestea, utilizarile variantei de 81,5% pot provoca iritatii moderate ale pielii si ochilor.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea Niacinamide in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 


Citeste mai mult

Sinonime: POLYSORBATE 80, MONO-9-OCTADECENOATE POLY (OXY-1,2-ETHANEDIYL) DERIVS. SORBITAN; POLY (OXY-1,2-ETHANEDIYL) DERIVS. SORBITAN, MONO-9-OCTADECENOATE; POLYOXYETHYLENE (20) SORBITAN MONOOLEATE; SORBIMACROGOL OLEATE

Functii: Denaturant, surfactant

 

Descriere:

  • surfactant si emulgator folosit in detergenti si produse de ingrijire personala.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca adjuvant al agentilor de aroma sau ca aditiv multifunctional ce poate fi adaugat direct la mancare. Polysorbate 60 poate fi folosit si ca aditiv alimentar indirect si ca emolient oftamologic.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.
 
Polysorbate 80 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).
 


Citeste mai mult

Sinonime: AROMA; PARFUME, PARFUM;

Functii: deodorant, rol de mascare/acoperire a mirosului, parfum

 

Descriere:

 
  • Conform  U.S. Food and Drug Regulation (FDA),  termenul “fragrance”  de pe eticheta unui produs inseamna "orice substanta(e) naturala(e) sau sintetica(e) folosita(e) exclusiv pentru a oferi miros unui produs cosmetic”. In Europa, acest ingredient poarta denumirea de Parfum. 
  • Alcatuit din compusi sintetici naturali sau sintetici, folositi singuri sau impreuna
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

Ingredientele care intra in componenta Fragrance sunt evaluate de International Fragrance Association (IFRA), evaluarea propriu-zisa fiind efectuata in cadrul Research Institute for Fragrance Materials (RIFM), institut stiintific, non-profit, al IFRA. Informatiile stiintifice utilizate de RIFM provin de la Expert Panel (REXPAN), un grup de toxicologi, farmacologi, dermatologi si oameni de stiinta din domeniul mediului, care nu au nicio legatura cu industria parfumului. Astfel, de-a lungul timpului, International Fragrance Association (IFRA) a restrictionat folosirea anumitor ingrediente care intra in componenta Flagrance.

Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Flagrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Conform European Union’s Scientific Committee, este ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multe persoane dezvolta sensibilitate in urma expunerii la ingredientele din Fragrance. Odata dezvoltata aceasta sensibilitate, persoanele in cauza pot suferi alergii si chiar atacuri de astm de fiecare data cand sunt expuse la Fragrance.

Exista un numar de 26 compusi ai Fragrance care sunt considerati  alergeni (Anexa III, Directiva Cosmetica UE) si care trebuie declarati pe eticheta, in functie de concentratie:
 
  • Amyl cinnamal
  • Anisyl alcohol
  • Benzyl alcohol
  • Benzyl cinnamate
  • Cinnamyl alcohol
  • Farnesol
  • Citral
  • 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionald-hyd
  • Eugenol
  • Linalool
  • Hydroxy-citronellal
  • Benzyl benzoate
  • Isoeugenol
  • Citronellol
  • Amylcin-namyl alcohol
  • Hexyl cinnam-aldehyd
  • Benzyl salicylate
  • d-Limonene
  • Cinnamal
  • Methyl heptin carbonate
  • Coumarin
  • 3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
  • Geraniol
  • Oak moss and treemoss extract
  • Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyd
  • Treemoss extract.


Citeste mai mult

Functii: Antistatic, filmogen

 

Descriere:

  • terpolimer de acid acrilic, acrilamida si cloruri dialildimetilamoniu
  • Reduce electricitatea statica neutralizand incarcatura electrica de pe o suprafata
  • Produce, la cerere, o piele-pelicula pe continuu, par sau unghii
Ingredient ideal pentru produse de curatare lichida. In ceea ce priveste  formulele de ingrijire a pielii, acesta hidrateaza pielea si o catifeleaza.

In ceea ce priveste formulele pentru ingrijirea parului, acesta ajuta la descalcirea parului.

In produse pentru par:
  • Face parul moale, lucios si matasos
  • Adauga luciu parului uscat
  • Antistatic
Produse pentru piele
  • Confera o senzatie de catifelare si netezime
  • Hidrateaza pielea
  • Reduce iritatia de la produsele de curatare lichide
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este considerat sigur, neexistand studii care sa demonstreze existenta unor efecte adverse negative.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Extract de flori, frunze si tulpina de rachitica cunoscuta si sub denumirile de zburatoare, prisacan, pufulita, rascoage. Creste pe pantele muntilor din Europa si vestul Asiei
Capteaza radicalii liberi si reduce daunele induse de stres oxidativ.
Calmeaza pielea predispusa spre acnee, reduce roseata pielii si are un efect tamaduitor rapid asupra pielii care este expusa produselor chimice si razelor  ultraviolete (in termen de 30 de minute de utilizare).

De asemenea, extractul este golosit in produsele anti-iritante, calmante, pentru pielea predispusa la acnee, in produsele de ingrijire dupa expunerea la soare.

Proprietati:
  • Astringente
  • Antiinflamatoare
  • Emoliente
  • Calmante
  • Laxative
  • Antispasmotice
  • Tonice.
Toate partile plantei - florile, tulpina, frunzele si radacina – sunt comestibile.

Trateaza arsurile, umflaturile, furuncurile si alte probleme ale pielii prin aplicarea de cataplasme din radacina acestei plante.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: 1-ACETOXYHEXADECANE; 1-HEXADECANOL, ACETATE; 1HEXADECANOL, ACETATE; ACETATE 1-HEXADECANOL; CETYL225LANOLYL ACETATE; HEXADECYL ACETATE; PALMITYL ACETATE; 1-ACETOXYHEXADECANE; ENT 1025; HEXADECYL ACETATE; PALMITYL ACETATE

Functii: emolient, agent de parfum, agent mascant

 

Descriere:

  • Ester al alcoolului cetil si al acidului acetic. 
Acetatul de alcool este folosit in diverse produse cosmetice si de ingrijire a personala cum ar fi: produse de baie, produse de curatare, produse de make-up pentru ochi, produse pentru par si piele, produse pentru ras.
 
Ingredientul functioneaza ca agent de ingrijire a pielii – emolient. Inmoaie si hidrateaza pielea, mentinand-o intr-o stare buna. De asemenea, confera aroma produselor in care este folosit.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: ACETATES LANOLIN, ALCOHOLS; ACETIC ACID, ESTERS WITH LANOLIN ALCS.; ALCOHOLS ACETATES LANOLIN; LANOLIN, ALCOHOLS, ACETATES

Functii: Agent de ingrijire a pielii si a parului, emolient

 

Descriere:

  • compus organic produs din lanolina, grasimea din lana de oaie, care a fost pusa in reactie cu acidul acetic si o cantitate mica de lesie. 
Poate fi produsa si pe cale sintetica.
Produsul derivat animal are proprietati antialergenice. Este folosit ca emolient (inmoaie pielea), dar este foarte comedogenic (poate duce la aparitia cosurilor). Din acest motiv, cei care se confrunta frecvent cu punctele albe sau negre sunt sfatuiti sa evite utilizarea locala a acestei substante.
 
Lanolina si ingredientele sale ajuta la hidratarea pielii, parului si a unghiilor. Aceste ingrediente actioneaza ca un lubrifiant pe suprafata pielii, care confera pielii un aspect moale si neted. 
 
De asemenea, lanolina ajuta la formarea de emulsii si amestecuri cu aproape toate celelalte substante utilizate in produse cosmetice si produse de ingrijire personala. Lanolina poseda, de asemenea, caracteristici adezive.
 
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Potrivit Cosmetic Ingredient Review Assessments, agent ingredient poate produce iritatii ale pielii, este comedogenic.
 


Citeste mai mult

Sinonime: ANHYDROUS CITRIC ACID, ACILETTEN

Functii: agent chelatic, ingredient parfum, reglor ph, rol de acoperire/mascare a mirosului, amortizor

 

Descriere:

  • pudra alba, cristalina
  • acid alfa hidroxi (AHA)
  • se regaseste in mod natural in citrice si suc de citrice (sucul de lamaie contine pana la 8% acid citric)
  • proprietati exfoliante, astringente
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata direct la mancare.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives nu considera a fi necesara limitarea consumului de Acid Citric.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 330 – Citric acid.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee"

7 + 3 =

Spune-ne opinia ta despre
"Juliette Armand - Lotiune de curatare antiacnee"

Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016