AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata

Nota 7.4 / 10 din 410 voturi
Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Astellas Pharma Inc

 

Descriere Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata

Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:

Lipobase REPAIR prima crema pentru ingrijirea pielii uscate, are un efect concomitent rapid si de durata datorita unui complex lipidic natural identic. Odata aplicata, suplineste necesarul sintetizat de piele pe mai multe zile, permitandu-i acesteia refacerea rapida.
 
Lipobase REPAIR este cel care adauga pielii substante identice cu substantele grase produse de piele.
 
Aceste substante grase patrund adanc in piele unde sunt retinute pentru a fi eliberate la nevoie. Acestea asigura o refacere eficienta a barierei de protectie a pielii pentru mai mult de 24 de ore dupa numai o singura aplicare.
 
Lipobase REPAIR contine de asemenea alte substante grase care reduc evaporarea mai eficient decat cremele obisnuite, chiar in primele 4-6 ore.
Nu contine parfum, coloranti sau conservanti. Contine 63% grasimi.

Cantitate: 30 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente considerate a fi sigure.


Apa deionizata sau apa pura este obtinuta prin filtrarea acesteia cu metoda "osmoza inversa". Altfel, sunt eliminati ionii din apa.  Este considerata a fi un antioxidant, de asemenea incetineste procesul de imbatranire si previne bolile.

Ceramide 3 
ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, luptand impotriva ridurilor.

 

Ingrediente Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata

DEIONIZED WATER/ PURIFIED WATER, MINERAL OIL, GLYCERYL, SORBITAN OLEATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERAMIDE 3 -CERAMIDE NP, OLEIC ACID, PALMITIC ACID, CHOLESTEROL, PARAFFIN, PETROLATUM

Data analizei: 2017-02-13


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: DEMINERALIZED WATER, DI WATER, DIW, DE-IONIZED WATER

 

Descriere:

Apa deionizata sau apa pura.
 
Apa deionizata este apa obtinuta prin filtrarea acesteia cu metoda "osmoza inversa". Altfel, sunt eliminati ionii din apa. 
 
Este considerata a fi un antioxidant, de asemenea incetineste procesul de imbatranire si previne bolile.
 
Apa deionizata este un ingredient pentru multe produse cosmetice si farmaceutice si adesea este trecuta in prospect sub numele de “aqua”.
 
Reactii adverse:

Citeste mai mult

Sinonime: MINERAL OIL, LIQUID PETROLEUM, LIQUID PARAFFINUM

Functii: agent de hidratare

 

Descriere:

Compus sintetic, obtinut din petrol ca un produs secundar in urma prelucrarii acestuia pentru productia de combustibili si alti derivati.
 
E transparent, inodor, nu rancezeste, nu e toxic, se produce in cantitati mari, e considerat cel mai putin alergenic produs de sinteza, poate fi folosit atat intern (tratament pentru constipatie) cat si extern, industrial, in medicina veterinara, drept carburant sau conservant.
 
Este bun termoconductor si nu conduce deloc electricitatea.
 
Are proprietatea de a dizloca murdaria si grasimile.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Conform SCC (Society of Cosmetic Chemists) uleiul mineral este unul din cele mai eficiente ingrediente atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii, hidrateaza in profunzime.
 
Unele studii au demonstrate ca uleiul mineral si derivatele sale blocheaza porii si inhiba functiile naturale ale pielii.
 


Citeste mai mult

 

Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Citeste mai mult

Sinonime: ALKAMULS S80; 1,4-ANHYDRO-D-GLUCITOL, 6- (9-OCTADECENOATE) ; ANHYDROSORBITOL MONOOLEATE

Functii: ingredient parfum, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • derivat din Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.


Citeste mai mult

Sinonime: BRAZIL WAX; CARNAUBA; CARNAUBA WAX; COPERNICIA CEREFERA WAX; COPERNICIA CERIFERA WAX

Functii: agent epilare

 

Descriere:

  • extras din frunzele palmierului Copernica Cerifera
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata direct la mancare (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Copernicia Cerifera Wax in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives recomanda un consum zilnic maxim de 7 mg/kg, (greutate corporala).


Citeste mai mult

Sinonime: CERAMIDE NP; 1,3,4-OCTADECANETRIOL, 2-OCTADECANAMIDE; STEAROYL-C18-PHYTOSPHINGOSINE; CERAMIDE III; OCTADECANAMIDE, N-(1,3,4-TRIHYDROXY-2-OCTADECYL)-

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de ingrijire a parului, protector piele

 

Descriere:

  • ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, luptand impotriva ridurilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: 9-OCTADECENOIC ACID, 9-OCTADECENOIC ACID (9Z) -

Functii: ingredient parfum, surfactant, agent de curatare, emulsifiant, emolient

 

Descriere:

  • acid gras (omega-9) ce apare in mod natural
  • se regaseste in uleiul de masline, uleiul din samburi de struguri, uleiul de rapita
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Oleic Acid in cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: CETYLIC ACID, N-HEXADECANOIC ACID, HEXADECANOIC ACID

Functii: ingredient parfum, opacifiant, surfactant, agent de curatare, agent de emulsifiere, emolient

 

Descriere:

  • acid gras care apare in mod natural
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Palmitic Acid in cosmetice.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).
 


Citeste mai mult

Sinonime: CHOLEST-5-EN-3-OL (3B) -; CHOLESTERIN; CHOLESTERYL ALCOHOL; PROVITAMIN D

Functii: stabilizator emulsie, agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii, emolient, emulsifiant

 

Descriere:

  • substanta grasa ce previne separarea uleiurilor si componentelor lichide din cosmetice
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: HIGH MELTING POINT PARAFFIN; LOW MELTING POINT PARAFFIN; PARAFFIN WAX

Functii: ingredient parfum, agent de ingrjire a pielii, agent de crestere a vascozitatii, emolient, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • derivat din petrol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca emolient oftamologic in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala, cat si ca aditiv alimentar indirect, intrand in componenta adezivilor.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Paraffin in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: MINERAL JELLY, DEODORIZED KEROSENE ; PETROLATUM AMBER, PETROLATUM WHITE

Functii: agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii, protector piele, emolient, hidratant, absorbant UV

 

Descriere:

  • hidrocarbura derivata din petrol
  • creeaza o bariera la suprafata pielii ce previne deshidratarea pielii
  • protejeaza pielea vatamata, ranita
Fiind un produs petrolier, petrolatum pot fi contaminat cu hidrocarburi aromatice policiclice (HAP). Studiile sugereaza ca expunerea la hidrocarburi policiclice aromatice este asociata cu cancerul. De aceea, Uniunea Europeana a clasificat petrolatum ca fiind o substanta cancerigena si restrictioneaza utilizarea acestuia in produsele cosmetice.

Prin urmare, HAP in petrolatum poate provoca iritatii ale pielii si alergii. 
 
Totusi, in Uniunea Europeana, petrolatum poate fi utilizat numai in produse cosmetice "in cazul in care este cunoscut istoricul complet al rafinarii si se poate dovedi ca substanta din care este obtinut nu este cancerigena." 
Reactii adverse:
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Ecotoxicologie:
Nu

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct, multifunctional. Petrolatum este de asemenea aprobat pentru folosirea ca aditiv alimentar indirect si ca protector al pielii in produsele farmaceutice oftamologice si cele destinate zonei ano-rectale, fara prescriptie medicala.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate intra in compozitia cosmeticelor si a produselor de ingrijire personala doar daca i se cunoaste intregul istoric privind procesul sau de rafinare si daca se poate demonstra ca substanta din care este produs nu este un carcinogen (Anexa II).


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata"

1 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Lipobase - Repair Crema speciala pentru piele foarte uscata"

Tratamente cu avocado pentru frumusete si sanatate

Tratamente cu avocado pentru frumusete si sanatate

de Viorica Ghinea 12 Iul 2017

Tratamentele naturiste cu avocado sunt extrem de eficiente in ritualurile de infrumusetare si ingrijire corporala. Acest fruct este bogat in potasiu, vitamina E, acizi grasi si antioxidanti, astfel ca mentine sanatatea pielii si a parului. Iata cateva retete pe care iti recomandam sa le incluzi in rutina ta beauty! [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016