AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic

Nota 10 / 10 din 391 voturi
Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: ALPAYA DERMACEUTICALS

 

Descriere Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Eficient impotriva petelor pigmentare si a ridurilor
Fermitate
Iluminare

Cantitate: 30 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 6 ingrediente considerate a fi sigure.
 

 

Ingrediente Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic

AQUA, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM PHYTATE

Data analizei: 2023-01-06


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: 1,3-DIHYDROXYPROPANE; 1,3-PROPYLENE GLYCOL; 1,3PROPANEDIOL; PROPANE-1,3-DIOL

Functii: solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • substitut natural al Propylene/Butylen glycol sau Glycerin
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Conform EC (Environment Canada), acest ingredient nu este asteptat sa prezinte toxicitate la nivelul organelor si la nivelul mediului inconjurator.

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: HYALURONIC ACID, SODIUM SALT; SODIUM HYALURONATE SOLUTION

Functii: agent de ingrijire a pielii, umectant

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a acidului hialuronic
  • imbunatateste aspectul pielii uscate sau vatamate reducand exfolierea si restaurand supletea
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: CORN SUGAR GUM; XANTHAN

Functii: liant, stabilizator emulsie, agent de ingrijire a pielii, surfactant, agent de emulsifiere, agent de crestere a vascozitatii, peliculogen

 

Descriere:


  • polizaharida (polimer pe baza de zahar produs de bacterii)
  • pudra colorata, fara miros
  • derivat din fermentatia porumbului dulce
In Codex Alimentarius are numarul E415, este o substanta de ingrosare, face parte din categoria E-urilor suspecte.

Proprietati:
  • gelifiant
  • stabilizator in emulsii
  • vascozant pentru produse lavante
  • adaugat in apa demineralizata nu are niciun efect
  • foarte stabil pana la temperatura de +70°C
  • nu este influentat de pH-ul compozitiei

Recomandari:
  • este potrivit pentru orice tip de piele
  • prepararea gelurilor, lotiunilor lejere, cremelor emulsificate
  • geluri fermizante pentru contur de ochi
  • geluri dupa ras
  • deodorante tip gel
  • stabilizarea emulsiilor
  • ingrosarea gelurilor de baie
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct (stabilizator, emulsifiant, agent de ingrosare, spumant). Xanthan Gum poate fi folosit si in anumite branzeturi procesate si drept aditiv alimentar indirect, in polimerii ce intra in contact cu mancarea.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana, acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 415.


Citeste mai mult

Functii: antioxidant

 

Descriere:

  • ingredient cosmetic multifunctional cu antioxidant si agent calmant. Ingrijeste pielea si o protejeaza.
Imbunateste actiunea conservantilor din formula cosmetica in care este folosit.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.

 


Citeste mai mult

Sinonime: HEXAKIS (DIHYDROGEN PHOSPHATE) HEXASODIUM SALT MYO-INOSITOL; HEXASODIUM SALT MYO-INOSITOL, HEXAKIS (DIHYDROGEN PHOSPHATE) ; MYO-INOSITOL, HEXAKIS (DIHYDROGEN PHOSPHATE) , HEXASODIUM SALT; MYO-INOSITOL

Functii: agent de ingrijire orala, agent de chelare

 

Descriere:

  • sarea de sodiu complexa a acidului fitic
Persoanele alergice la porumb ar trebui sa evite acest ingredient in produsele de ingrijire a pielii.

Acid continut in unele cereale care interfera absorbtia calciului, prin formarea fitatilor de calciu.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent, nu s-au semnalat efecte adverse ale acestui ingredient.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic"

6 + 3 =

Spune-ne opinia ta despre
"Bio Balance - Ser fata cu acid hialuronic"

Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016