AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer

Nota 7.5 / 10 din 452 voturi
Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Dr. Jart+

 

Descriere Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer

Water Drop Hydrating Moisturizer

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
O formula inovatoare ce restabileste hidratarea pielii, oferind luminozitate tenurilor terne.
 
Ideal pentru toate tipurile de ten.
Acest fluid ultra-lejer contine ingrediente nutritive si de luminozitate si diminueaza semnele de imbatranire datorita formulei sale bogata in antioxidanti.

Cantitate: 100 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 14 ingrediente dintre care 11 sunt considerate sigure, 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna, iar 2 ingrediente prezinta risc mare de dauna.
 

 

Ingrediente Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer

CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, ARBUTIN, SODIUM CHLORIDE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT / LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE 8, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE/PARFUM, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parfum sau fragrance, ingredient cu risc de dauna ridicat, are rol de mascare/acoperire a mirosului neplacut. Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Fragrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

DMDM Hydantoin, ingredient cu risc ridicat de dauna, este un conservant si antimicrobian, elibereaza formaldehida. Protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la alterare (omoara microorganismele si previne cresterea si reproducerea lor). Aceasta substanta chimica este legata de alergii, dureri in piept, oboseala cronica, depresie, ameteli, infectii ale urechii, dureri de cap, dureri articulare, pierderea de somn si poate declansa astmul. Poate slabi sistemul imunitar si cauza cancer.

Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, ingredient cu risc mediu, este agent de ingrijire a pielii si agent de emulsifiere. Este derivat din Dimethicone, polimer avand la baza silicon si Polietilenglicol (PEG) – polimer Polietilenglicol (PPG). PEG-6: Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) a evaluat acest ingredient si a concluzionat ca este sigur – nu prezinta riscuri atata timp cat nu este aplicat pe pielea vatamata. Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide  si 1,4-dioxane.




Data analizei: 2018-09-06


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: CYCLOPENTASILOXANE, DECAMETHYL; DECAMETHYLCYCLOMETHICONE; CYCLIC DIMETHYLSILOXANE PENTAMER; CYCLOPOLYDIMETHYLSILOXANE

Functii: antistatic, emolient, agent de ingrijire a parului, umectant, solvent, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • compus pe baza de silicon
  • fluid, ceea ce il face usor de intins pe piele
  • incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Cea mai mare ingrijorare privind acest ingredient este legata de efectele sale nocive asupra mediului inconjurator.


Citeste mai mult

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.


Citeste mai mult

Functii: Agent iluminator

 

Descriere:

  • Glucozida
Hidrochinona derivata din frunzele de mure, afine, afine, ciuperci si pere. Din cauza continutului de hidrochinona din Arbutina, acesta poate avea actiune de inhibare asupra melaninei.
 
Este utilizata in produsele cosmetice pentru proprietatea de a ilumina tenul. Mecanismul de actiune al Arbutinei se explica prin prin inhibarea enzimei tirozinaza, o enzima cheie in sinteza de melanina.
 
Desi au fost efectuate mai multe cercetari asupra ingredientului, nu au fost stabilite limitele de concetrare de arbutina intr-un produs cosmetic.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Arbutina este o hidrochinona glicozilata si exista banuieli ca ar putea provoca anumite forme de cancer. Institutul German din Cercetare Alimentara din Potsdam a descoperit ca bacteriile intestinale pot transforma arbutina in hidrochinona, care creeaza un mediu favorabil pentru dezvoltarea cancerului de intestin. Aceasta atentionare este valabila pentru produsele alimentare si aditivii care contin Arbutina.


Citeste mai mult

Sinonime: ROCK SALT, NACL

Functii: agent de aroma, agent de igiena dentara, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • sare anorganica
  • cunoscut sub denumirea de sare de bucatarie
  • folosit des in produsele de igiena orala:  ofera prospetime respiratiei, curata dintii si gura
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui compus ca ingredient activ in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala pentru ochi, in concentratii cuprinse intre 2 si 5%. Este de asemenea, permisa folosirea sa ca substanta ce migreaza din ambalaj in alimente.


Citeste mai mult

Sinonime: CETYL DIMETHICONE COPOLYOL; CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE; ABIL EM90

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de emulsifiere

 

Descriere:

  • derivat din Dimethicone, polimer avand la baza silicon si Polietilenglicol (PEG) – polimer Polietilenglicol (PPG)
Silicon/siloxan care functioneaza ca un emulgator, surfactant si agent de livrare pentru alte ingrediente continute intr-o formulare cosmetica. Pastreaza separate apa si uleiul dintr-o emulsie.
 
Este, de asemenea, un agent de ingrijire a pielii, ii confera un aspect neted si moale.

Puteti gasi acest ingredient in diverse produse de ingrijire a pielii si produse de machiaj, cum ar fi produsele de protectie solara, fonduri de ten, rujuri, creme hidratante faciale, farduri de obraz, creme de ochi si tratamente antiimbatranire.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

PEG-6: Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) a evaluat acest ingredient si a concluzionat ca este sigur – nu prezinta riscuri atata timp cat nu este aplicat pe pielea vatamata.

Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie)
si 1,4-dioxane (cancer).


Citeste mai mult

Sinonime: CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSE (GREEN TEA) LEAF EXTRACT; CAMELLIA SINENSIS (TEA PLANT) LEAF EXTRACT; THEA SINENSIS EXTRACT; EXTRACT OF CAMELLIA SINENSIS LEAVES; GREEN TEA; GREEN TEA LEAF EXTRACT; TEA LEAF ABSOLUTE

 

Descriere:

Extract din frunzele  plantei de ceai camellia sinensis. Cunoscut si sub denumirea de extract de ceai verde.
 
Proprietati:
  • antioxidant puternic 
  • antiinflamatorii 
  • antiimbatranire 
  • anticarigen
  • antiinflamator
  • umectant
  • conditionator
  • absorbant de raze UV
 
Ceaiul verde are capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a pierderea elasticitatii pielii.
 
De asemenea, incetineste dezvoltarea unora dintre semnele vizuale de imbatranire datorita proprietatilor sale antioxidante si antiinflamatorii. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Un studiu efectuat de American Association for Cancer Research si revista Preventative Medicine au demonstrat modul in care consumul de ceai verde poate ajuta la prevenirea formarii tumorilor canceroase.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Este o planta originara din India, folosita dintotdeauna in medicina ayurvedica (medicina traditionala Indiana), pentru proprietatile sale cicatrizante si regenerante.
  • Cicatrizant si antimicrobian
  • Regenerant, cutanant, reparator, anti-age
  • Stimulator al circulatiei sanguine si a microcirculatiei
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 


Citeste mai mult

Sinonime: ARGIRELINE, AHA-3

 

Descriere:

  • Neuropeptida cunoscuta sub denumirile de Argireline sau AHA-3, un agent de relaxare al muschilor.
Se considera ca inhiba eliberarea neurotransmitatorilor si relaxeaza tuturor muschii faciali – asta duce la reducerea liniilor de expresie si a ridurilor.
 
Un studiu publicat in Revista Internationala de Stiinta Cosmetica a aratat ca o concentratie de 10% de Argireline poate reduce ridurile cu 30% intr-o perioada de 30 de zile.
 
Ingredientul este folosit in produse anti-ageing.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Exista putine informatii referitoare la Argireline intrucat este un ingredient descoperit de curand.
 
Avand in vedere ca este un ingredient ce duce la relaxarea tuturor muschilor faciali, in comparativ cu botoxul care tinteste zone specifice, cei care sunt preocupati de efectul de deformare al fetei ar trebuia sa foloseasca produsul final cu precautie.
 
Persoanele cu pielea sensibila se pot confrunta cu roseata, uscare a tenului.
Nu este recomandata utilizarea produsului pe portiunile de piele arsa sau ranita.
 


Citeste mai mult

Sinonime: MAGNESIUM L-ASCORBYL-2-PHOSPHATE; MAP

Functii: antioxidant

 

Descriere:

  • forma a vitaminei C
  • rol atat de incetinire a deteriorarii produselor datorita expunerii la aer cat si de control al ph-ului produsului
  • ajuta la albirea pielii
  • prezinta proprietati antiinflamatoare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a decis ca acest ingredient nu prezinta riscuri si poate fi folosit drept conservant (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Magnesium Ascorbyl Phosphate in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala). 


Citeste mai mult

Sinonime: DMDM HYDANTION, DMDMH, 1,3-DIMETHYLOL-5,5-DIMETHYLHYDANTOIN; DIMETHYLOL, DIMETHYLHYDANTOIN [1,3-BIS(HYDROXYMETHYL)-5,5-DIMETHYLIMIDAZOLIDINE-2,4-DIONE]

Functii: conservant

 

Descriere:

  • antimicrobian ce elibereaza formaldehida
  • solid de culoare alba, cristalina
  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la alterare (omoara microorganismele si previne cresterea si reproducerea lor)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Conform Directivei UE 1223/2009, DMDM Hydantoin poate fi folosit drept conservant in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 0.6%. Daca exista o eliberare de formaldehida mai mare de 0.05% in produsul finit/rezultat, atunci acesta trebuie etichetat cu „Contine formaldehida”.


Citeste mai mult

Sinonime: AROMA; PARFUME, PARFUM;

Functii: deodorant, rol de mascare/acoperire a mirosului, parfum

 

Descriere:

 
  • Conform  U.S. Food and Drug Regulation (FDA),  termenul “fragrance”  de pe eticheta unui produs inseamna "orice substanta(e) naturala(e) sau sintetica(e) folosita(e) exclusiv pentru a oferi miros unui produs cosmetic”. In Europa, acest ingredient poarta denumirea de Parfum. 
  • Alcatuit din compusi sintetici naturali sau sintetici, folositi singuri sau impreuna
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

Ingredientele care intra in componenta Fragrance sunt evaluate de International Fragrance Association (IFRA), evaluarea propriu-zisa fiind efectuata in cadrul Research Institute for Fragrance Materials (RIFM), institut stiintific, non-profit, al IFRA. Informatiile stiintifice utilizate de RIFM provin de la Expert Panel (REXPAN), un grup de toxicologi, farmacologi, dermatologi si oameni de stiinta din domeniul mediului, care nu au nicio legatura cu industria parfumului. Astfel, de-a lungul timpului, International Fragrance Association (IFRA) a restrictionat folosirea anumitor ingrediente care intra in componenta Flagrance.

Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Flagrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Conform European Union’s Scientific Committee, este ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multe persoane dezvolta sensibilitate in urma expunerii la ingredientele din Fragrance. Odata dezvoltata aceasta sensibilitate, persoanele in cauza pot suferi alergii si chiar atacuri de astm de fiecare data cand sunt expuse la Fragrance.

Exista un numar de 26 compusi ai Fragrance care sunt considerati  alergeni (Anexa III, Directiva Cosmetica UE) si care trebuie declarati pe eticheta, in functie de concentratie:
 
  • Amyl cinnamal
  • Anisyl alcohol
  • Benzyl alcohol
  • Benzyl cinnamate
  • Cinnamyl alcohol
  • Farnesol
  • Citral
  • 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionald-hyd
  • Eugenol
  • Linalool
  • Hydroxy-citronellal
  • Benzyl benzoate
  • Isoeugenol
  • Citronellol
  • Amylcin-namyl alcohol
  • Hexyl cinnam-aldehyd
  • Benzyl salicylate
  • d-Limonene
  • Cinnamal
  • Methyl heptin carbonate
  • Coumarin
  • 3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
  • Geraniol
  • Oak moss and treemoss extract
  • Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyd
  • Treemoss extract.


Citeste mai mult

Sinonime: ACEROLA EXTRACT BG-25; 1,3-BUTANEDIOL; 1,3-BUTYLENE GLYCOL; ROSE APPLE LEAF EXTRACT BG-30; BUTANEDIOL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, solvent, agent de micsorare a vascozitatii, umectant, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • alcool organic
  • lichid fara culoare

In produsele cosmetice si de ingrijire personala, acest ingredient este utilizat in formularea produselor pentru par si baie, produse de machiaj pentru ochi si fata, parfumuri, produse pentru ingrijire personala si produse pentru barbierit. 
 
Butilen Glicolul este utilizat ca solvent si agenti de scadere a vascozitatii in produsele cosmetice si de ingrijire personala.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca agent de aroma sintetic si adjuvant pentru adaugarea directa la mancare. Este de asemenea permisa folosirea sa ca aditiv alimentar indirect, in invelisurile polimerice care intra in contact cu alimentele.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (1/5).


Citeste mai mult

Sinonime: DPG; BIS (2-HYDROXYPROPYL) ETHER; 1,1'-DIMETHYLDIETHYLENE GLYCOL

Functii: ingredient parfum, solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • solvent sintetic cu greutate moleculara mica
  • lichid fara culoare
  • derivat din Propylene Glycol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect, in adezivii ce intra in contact cu alimentele.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: HYALURONIC ACID, SODIUM SALT; SODIUM HYALURONATE SOLUTION

Functii: agent de ingrijire a pielii, umectant

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a acidului hialuronic
  • imbunatateste aspectul pielii uscate sau vatamate reducand exfolierea si restaurand supletea
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer"

7 + 3 =

Spune-ne opinia ta despre
"Dr. Jart+ - Water Drop Hydrating Moisturizer"

Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016