AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Floritene - Fiole cu laptisor de matca

Nota 8.7 / 10 din 753 voturi
Floritene - Fiole cu laptisor de matca
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Floritene, Geneva

 

Descriere Floritene - Fiole cu laptisor de matca

Fiole cu laptisor de matca

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.
 
Descrierea producatorului:
Floritene Fiole Laptisor de matca (Gelee Royale) este un produs complet natural, fiind un concentrat unic din elemente vitale: vitaminele din grupa B (B3, B5, B8, B9), vitaminele A, C, D si E, minerale (cupru, fosfor, fier), numerosi aminoacizi si acizi grasi esentiali. In particular, laptisorul de matca este produsul natural cu cel mai mare continut din vitamina B5.
 
Prin aplicarea laptisorului de matca pe piele, aceasta este protejata de conditiile externe agresive si totodata sunt incetinite efectele imbatranirii pielii, datorita continutului ridicat de vitamina B5, care restabileste structura si supletea epidermei.
 
Are numeroase proprietati, activeaza respiratia celulara si schimburile metabolice intre celule si mediul lor biologic. Este cunoscut pentru efectele sale energizante si hranitoare, este un agent revitalizant si reda pielii echilibrul. Este capabil sa elimine semnele de oboseala ale pielii, redandu-i stralucirea si catifelarea
 
Cantitate: 3 ml/fiola

Alte informatii:
Acest produs contine 6 ingrediente dintre care 4 ingrediente sunt considerate sigure, 2 ingrediente au risc de dauna mediu.

 

 

Ingrediente Floritene - Fiole cu laptisor de matca

ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER, ROYAL JELLY, SODIUM CHLORIDE, CELLULOSE GUM, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

conservanti - Methylchloroisothiazolinone si Methylisothiazolinone, ingrediente cu risc mediu de dauna. Acestea au rolul de a proteja cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor.

Data analizei: 2017-01-28


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER

Functii: Agent de parfum, agent de protectie a pielii, agent de mascare

 

Descriere:

Apa de flori de trandafir Rosa Damascena se prezinta ca o solutie apoasa obtinuta prin distilarea petalelor de flori de Damask Rose, Rosa damascena, Rosaceae.
 
Ca agent de mascare, reduce sau inhiba mirosul sau gustul de baza al produsului.
 
Apa naturala de trandafiri este un produs de demachiere si tonifiere gentil, potrivit pentru pentru toate tipurile de piele. 
Mentine echilibrul pH-ului, stimuleaza procesele de regenerare, are un efect calmant in cazuri de acnee si arsuri solare. Ca urmare, textura pielii devine mai elastica.
 
Recomandat in tratamentul:
  • acneei
  • iritatiilor pielii
 
Este utilizata pe scara larga in industria de parfumuri si ca emolient in produsele de ingrijire a pielii. 
Calitatile sale tonice si de liniștitoare sunt utile pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele mature, uscate si sensibile. De asemenea, este utila pentru reducerea inflamatiei si a vizibilitatii capilare sparte. 

Apa de trandafiri este adesea presarata peste diverse feluri de mancare din carne.
Este fi folosit in componenta odorizantelor.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) considera acest ingredient sigur conform FDA partea 182 - Substanțe General Recunoscute ca fiind Sigure (GRAS), Sec. 182.20 Uleiurile esentiale, oleorasini (fara solventi) si extractibile naturale (inclusiv distilate).


Citeste mai mult

Sinonime: QUEEN BEE JELLY

Functii: agent de ingrijire a pielii, hidratant

 

Descriere:

  • secretie a albinelor (laptisor de matca)
Contine:
  • acid10-hidroxi-2-decenoic (10HDA)
  • acetilcolina, esentiala in transmiterea impulsurilor neuronale.
  • complexul vitaminic B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12).
  • minerale: Potasiu, Calciu, Fier, Siliciu, Magneziu  si Fosfor.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de alte comisii si/sau asociatii din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: ROCK SALT, NACL

Functii: agent de aroma, agent de igiena dentara, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • sare anorganica
  • cunoscut sub denumirea de sare de bucatarie
  • folosit des in produsele de igiena orala:  ofera prospetime respiratiei, curata dintii si gura
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui compus ca ingredient activ in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala pentru ochi, in concentratii cuprinse intre 2 si 5%. Este de asemenea, permisa folosirea sa ca substanta ce migreaza din ambalaj in alimente.


Citeste mai mult

Sinonime: CARBOXYMETHYL CELLULOSE; CARBOXYMETHYLCELLULOSE; ODIUM CARBOXYMETHYL CELLULOSE

Functii: liant, stabilizator emulsie, peliculogen, ingredient parfum, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • derivat din celuloza
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect, in adevizii ce intra in contact cu mancarea.  Acest ingredient poate fi folosit si ca demulcent oftalmologic in medicamentele farmaceutice fara prescriptie medicala destinate ochilor.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice fara riscuri.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit o limita zilnica, totala de consum a Hydroxypropylcellulose, Methylcellulose, Methyl Ethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose si Cellulose Gum, intre 0-25 mg/kg, greutate corporala.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 466.


Citeste mai mult

Sinonime: 5-CHLORO-2-METHYL-4-ISOTHIAZOLIN-3-ONE; 4-ISOTHIAZOLIN-3-ONE, 5-CHLORO-2-METHYL-

Functii: conservant

 

Descriere:

  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect, drept agent antimicrobian si component al adezivilor si al altor ambalaje.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea amestecului de Methylchloroisothiazolinon (23.3%) si Methylisothiazolinone (76.7%) in concentratii de pana la 15 ppm in produsele rinse-off si 7.5 ppm in produsele leave-on.

Conform Directivei UE 1223/2009, amestecul de Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone poate fi folosit in raportul 3/1 in concentratii de pana la 15 ppm (0.0015%).

Health Canada permite folosirea combinatiei Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone in concentratii de pana la 15 ppm  (0.0015%) in produsele rinse-off si 7.5 ppm (0.00075%) in produsele leave-on.


Citeste mai mult

Sinonime: 3 (2H) -ISOTHIAZOLONE, 2-METHYL; 2-METHYL-3 (2H) –ISOTHIAZOLONE; MIT

Functii: conservant

 

Descriere:

  • compus organic
  • previne sau intarzie cresterea microbiana protejand astfel cosmeticele de la alterare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). Este permisa si folosirea amestecului de Methylchloroisothiazolinon (23.3%) si Methylisothiazolinone (76.7%) in concentratii de pana la 15 ppm in produsele rinse-off si 7.5 ppm in produsele leave-on.

Conform Directivei UE 1223/2009, Methylisothiazolinone poate fi folosit in cosmetice in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). De asemenea, in amestec cu Methylchloroisothiazolinon, poate fi folosit in raportul 1:3, in concentratii de pana la 15 ppm (0.0015%).

Health Canada permite folosirea acestui ingredient in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). Este permisa si folosirea combinatiei Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone in concentratii de pana la 15 ppm  (0.0015%) in produsele rinse-off si 7.5 ppm (0.00075%) in produsele leave-on.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Floritene - Fiole cu laptisor de matca"

10 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Floritene - Fiole cu laptisor de matca"

Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016