AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii

Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Pierpaoli / Italia

 

Descriere Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Crema solara rezistenta la apa, cu factor de protectie inalt 50+, ideala pentru copii si bebelusi, persoane cu pielea alba si deschisa la culoare, in primele zile de expunere la soare, protejeaza eficace de razele UVA si UVB. Crema contine ulei organic de Buriti bogat in Vitamina A si carotenoizi care confera produsului culoarea ivoar natural. 

Cantitate: 100 ml. 

Alte informatii:
Acest produs contine 14 ingrediente dintre care 11 sunt considerate a fi sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZINC OXIDE, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERYL DIBEHENATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, STEARIC ACID, HYDRATED SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, MAURITIA FLEXUOSA EXTRACT, ALUMINA, TOCOPHEROL

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Alumina, ingredient cu risc mediu de dauna, este un agent antiaglomerant, agent de umplutura, opacifiant, absorbant, controlor vascozitate. Este compus din oxigen si aluminiu. Prezinta proprietati exfoliante. Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept colorant in medicamente. Poate produce toxicitate la nivelul organelor si este neurotoxic.

CI 77891 sau Titanium Dioxide, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de colorant cosmetic. Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Zinc oxide, ingredient cu risc mediu de dauna, care este un agent de ingrijire a pielii si un agent de ingrosare. Reflecta si imprastie razele UV. Directiva UE 1223/2009 nu restrictioneaza folosirea Zinc Oxide. Se recomanda folosirea cu atentie a oxidului de zinc atunci cand este aplicat local. Nu este recomandat utilizarea acestui ingredient pentru arsurile si ranile grave. De asemenea, se atentioneaza asupra pericolului la care o persoana este expusa atunci cand inhaleaza vaporii oxidului de zinc care sunt periculosi, cu toate ca acest ingredient in sine nu este toxic.
 

Data analizei: 2021-06-04


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Functii: emolient, emulgator

 

Descriere:

Este utilizat in principal in produsele cosmetice ca emolient si emulgator pentru formulari.
Este un ester de alcool gras de nuca de cocos, acidul caprilic si acidul capric. In timpul aplicarii si lasa un non-gras, moale dupa atingere.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Desi exista putine informatii disponibile cu privire la acest ester, componentele prezente in aceast ingredient (alcool de nuca de cocos, acidul caprilic si acidul capric) sunt acceptate pe scara larga ca ingrediente sigure, non-toxice din produsele de ingrijire a parului si a pielii.


Citeste mai mult

Sinonime: CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE, GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • triester din glicerina, acid caprilic si acid capric
  • rol de prevenire a deshidratarii pielii
  • derivat din ulei de nuca de cocos
  • prezinta stabilitate mare si rezistenta la oxidare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea Caprylic/Capric Triglyceride in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 


Citeste mai mult

Sinonime: ZINC OXYDUM; FLOWERS OF ZINC; PHILOSOPHER'S WOOL; PIGMENT WHITE 4

Functii: agent de umplutura/ingrosare, protector piele, agent protectie solara

 

Descriere:

  • oxid anorganic
  • pudra alba
  • reflecta si imprastie razele UV
Oxidul de zinc este folosit in produse cosmetice, mai ales in fonduri de ten.

Reflecta lumina si absoarbe eficient razele UVA si UVB. De asemenea, zincul are proprietati antiinflamatorii, astringente, de calmare si de uscare si este potrivit pentru utilizarea in produse care lupta impotriva cosurilor sau a tenului gras, inflamat si inrosit.


Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) considera Zinc Oxide drept un colorant aditiv scutit de certificare. Acest ingredient poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in cele destinate buzelor si zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza anumitor specificatii. Poate fi folosit si drept colorant in medicamente. De asemenea, este permisa si utilizarea sa ca aditiv alimentar indirect, in polimerii care au contact cu mancarea. 

FDA permite folosirea Zinc Oxide in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de tipul protector piele si protector zona ano-rectala, in concentratii de pana la 25%, si in produsele cu protectie solara, in concentratii de pana la 25%. Acest ingredient este recunoscut si drept nutrient fara riscuri (GRAS).

Directiva UE 1223/2009 nu restrictioneaza folosirea Zinc Oxide. Acesta insa trebuie listat drept CI 77947 atunci cand este utilizat pe post de colorant in cosmetice. De asemenea, este permisa folosirea sa drept filtru UV.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (1/5).


Citeste mai mult

Sinonime: CI 77891, 1385RN 59; 1700 WHITE; 234DA; 500HD; 63B1 WHITE; A 200 (PIGMENT) ; A 330 (PIGMENT) ; A-FIL; A-FIL CREAM; A-FN 3; AEROLYST 7710

Functii: Agent de opacitate, agent de absorbtie a razelor UV, agent de filtru UV

 

Descriere:


Mineral natural derivat din oxidul de titan.
Oxizii sunt exploatati, prelucrati si purificati pentru utilizarea in produsele de consum.
 
  • este utilizat pentru a da culoarea alba produselor cosmetice si produselor de ingrijire personala care sunt aplicate pe piele (inclusiv in zona ochilor), unghii, buze
  • ajuta la cresterea opacitatatii formulei
  • reduce transparenta formulei
  • absoarbe, risipeste lumina (inclusiv radiatii ultraviolete in lumina), ceea ce ajuta la protejarea produselor de deteriorare.
 
Dioxidul de titan este un ingredient important folosit in produsele de protectie solara.

In Europa, dioxidul de titan este inclus in Color Index sub denumirea de CI 77891. 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) listeaza acest ingredient drept colorant aditiv scutit de certificare. Titanium Dioxide poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii buzelor si zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. Acest ingredient poate fi folosit si drept colorant in mancare, medicamente si  dispozitive medicale.

Titanium Dioxide mai poate de asemenea fi folosit in produsele farmaceutice cu protectie solara, fara prescriptie medicala, in concentratii de pana la 25% si ca aditiv alimentar indirect.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit fara restricitii in cosmetice si produse de ingrijire personala, atata timp cat cerintele de puritate sunt indeplinite. Titanium Dioxide este aprobat si pentru folosirea drept filtru UV in concentratii de pana la 25% (Anexa VII).

Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 171 – Titanium dioxide.

 


Citeste mai mult

Sinonime: 2-HYDROXYPROPANE-1,3-DIYL DIDOCOSANOATE; DIESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL DOCOSANOIC ACID; DOCOSANOIC ACID, DIESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL; GLYCEROL DIDOCOSANOATE

Functii: Agent de ingrijire a pielii, emolient, lubrifiant, liant

 

Descriere:

  • Diester al flicerinei si al acidului behenic
Este utilizat in multe produse cosmetice, in special cele non-comedogenice intrucat este un ingredient care nu blocheaza porii pielii.
De asemenea, inmoaie pielea uscata.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu au fost depistate efecte adverse negative legate de acest ingredient.


Citeste mai mult

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Diester sintetic al acidului Polyhydroxystearic si Polyglyceryl-2 
Ulei essential pe baza de legume pe baza cu functia de emulgator, care are compatibilitate excelenta cu pielea.

Acesta poate fi folosit in procesele reci si la calde, indiferent de polaritatea emolientului, pentru o gama larga de texturi.

Este flexibil in utilizarea alaturi de etanol si alti emolienti - independent de greutate moleculara a emolientilor.

Este utilizat in produsele cosmetic pentru proprietatea de a intretine pielea si de a o mentine intr-o conditie buna.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu are restrictii in Uniunea Europeana.

Conform INCI nu exista restrictii de folosire al acestui ingresient in compozitia produselor cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: 2-HYDROXYSTEARIC ACID ESTOLIDE; OCTADECANOIC ACID, 12HYDROXY, HOMOPOLYMER; POLYHYDROXYOCTADECANOIC ACID

Functii: emulgator

 

Descriere:

Desi Acid Polyhydroxystearic este un ingredient utilizat pe scara larga in produse de ingrijire a pielii, produse de frumusete si produse cosmetice, foarte putine informatii sunt disponibile cu privire la proprietatile sale. 
 
Conform Skin Essentials  asi Cosmetic Database, este un agent de suspendare si emulgator, care este utilizat pentru stabilizarea produselor. Este adesea vazut in formule care contin o componenta SPF, cum ar fi produsele de protectie solara.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Database a evaluat Acidul Polyhydroxystearic ca un ingredient cu risc redus de dauna. Potrivit aceleiasi surse, nu exista studii care sa fi constatat existent unor efecte secundare negative si nu exista masuri de siguranta cu privire la utilizarea ca ingredient in produse cosmetice si produse de ingrijire a pielii.
 


Citeste mai mult

Sinonime: N-OCTADECANOIC ACID, OCTADECANOIC ACID

Functii: ingredient parfum, surfactant, agent de curatare, stabilizator emulsie, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • acid gras ce apare in mod natural
  • se regaseste in grasimea animalelor dar si in untul de cacao si alte grasimi vegetale
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct, cat si ca aditiv alimentar indirect in guma de mestecat.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Stearic Acid in cosmetice.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).


Citeste mai mult

Sinonime: HYDROSILICIC ACID; PRECIPITATED SILICA; SILICA HYDRATE; SILICIC ACID HYDRATE; SILICON DIOXIDE HYDRATE;

Functii: abraziv, absorvant, antiaglomerant, agent de umplutura, opacifiant, agent igiena orala, agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • forma de dioxid de silicon (nisip)
  • ajuta la indepartarea placii bacteriene
  • fara miros sau gust
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea Silica ca agent antiaglomerant si pentru alte utilizari in mancare. Hydrated Silica este recunoscut drept un ingredient in general sigur.


Citeste mai mult

Sinonime: OILS, VEGETABLE, HYDROGENATED

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii, emolient

 

Descriere:

  • rezultat din hidrogenarea uleiului vegetal
  • incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea sa drept component al adezivilor ce au contact intamplator cu mancarea.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Hydrogenated Vegetable Oil in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice, acest ingredient este comedogen (3/5).


Citeste mai mult

Sinonime: TRIGLYCERIN DIISOSTEARATE

Functii: agent ingrijirea pielii, emolient, agent de emulsifiere

 

Descriere:

  • derivat din acid izostearic si poliglicerina-3
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice, acest ingredient este comedogen (4/5).


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • praf din pulpa de fructe de palmier Buriti, specie endemica din regiunea Amazonului.
In mod traditional, pulpa este consumata de nativi.
 
Este bogata in tocoferol si in acizi grasi (38.4%), proteine (7.6%), fibre dietetice. Pulpa de Buriti este considerata o mancare sanatoasa datorita continutul bogat de vitamina E.
 
Are proprietati de ingrijire a pielii: o inmoaie, hidrateaza si o pastreaza intr-o stare buna.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: ALUMINUM OXIDE; ALUMINUM SESQUIOXIDE; ALUMINUM TRIOXIDE; ACTIVATED ALUMINA

Functii: abraziv, agent antiaglomerant, agent de umplutura, opacifiant, absorbant, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • compus anorganic alcatuit din oxigen si aluminiu
  • prezinta proprietati exfoliante
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept colorant in medicamente.


Citeste mai mult

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii"

5 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"Anthyllis - Crema protectie solara ECO BIO SPF 50, pentru bebe si copii"

Ce Produse de Protectie Solara Sa Alegi pe Timp de Vara

Ce Produse de Protectie Solara Sa Alegi pe Timp de Vara

de AlegeSanatos.ro 24 Iun 2020

Vara este un prilej bun pentru escapade la mare, drumetii pe munte, plimbari lungi prin parc sau pur si simplu pentru relaxare la piscina sau iarba verde. Suntem incantati cand ne acompaniaza o vreme frumoasa, cu mult soare, dar sa nu uitam ca in aceasta perioada, pielea noastra are nevoie de protectie mai mult ca oricand. [detalii]

Protectie solara pentru bebelusi. Cum iti protejezi copilul de efectele nocive ale soarelui

Protectie solara pentru bebelusi. Cum iti protejezi copilul de efectele nocive ale soarelui

de Viorica Ghinea 05 Apr 2019

Plimbarile pe care le faci in aer liber, sub mangaierea razelor soarelui, alaturi de bebelusul tau, sunt placute si relaxante. Dar nu uita sa aplici crema cu protectie solara pentru bebelusi inainte sa iesi din casa fiindca cei mici au pielea foarte sensibila si se poate arde usor. Sezonul cald isi intra treptat in drepturi, asa ca este indicat sa te informezi din timp asupra masurilor de protectie pe care le poti lua pentru sanatatea celui mic. Iata in continuare ce trebuie sa faci pentru a preveni arsurile solare la copii. [detalii]

Crema cu factor de protectie sau accelerator de bronz - intre mit si adevar

Crema cu factor de protectie sau accelerator de bronz - intre mit si adevar

de AlegeSanatos.ro 21 Aug 2018

Pe langa faptul ca soarele ajuta la sintetizarea vitaminei D in organism, acesta poate avea o serie urmari neplacute sesizabile la nivelul pielii in special atunci cand ne expunem necontrolat. [detalii]

Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016