AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata

Nota 5.1 / 10 din 547 voturi
Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Laboratoires Dermatologiques Ducray

 

Descriere Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata

Squanorm Sampon antimatreata uscata

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Recomandare:
-tratamentul matretii uscate, cu dominanta fungica (Pityrosporum symplex);
-tratamentul pityriazisului versicolor (Malassezia Furfur) localizat pe corp;

Cantitate: 200 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 13 ingrediente dintre care 7 sunt considerate sigure, 4 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 2 ingrediente prezinta risc mare de dauna.
 

 

Ingrediente Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, POLYSORBATE 20, DISTEARYL PHTHALIC ACID AMIDE, DECYL GLUCOSIDE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, LAURYL BETAINE, UNDECYLENAMIDO PROPYL BETAINE, FRAGRANCE/PARFUM, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SELENIUM SULFIDE, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, SORBIC ACID

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parfum sau fragrance, ingredient cu risc de dauna ridicat, are rol de mascare/acoperire a mirosului neplacut. Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Fragrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Selenium Sulfide, ingredinet cu risc ridicat de dauna, are functiile de agent anti-matreata, agent de ingrijire a paruluiEste o sare anorganica. Potrivit EPA Integrated Risk Information System si NTP Report on Carcinogens, 11th Edition, acest ingredient este un posibil cancerigen. Interzis in produsele cosmetice UE: nu trebuie sa faca parte din compozitia produselor cosmetice (sursa: http://www.natural-skincare-authority.com).

Sodium laureth sulfate, ingredient cu risc mediu de dauna, este un surfactant, agent de curatare, emulsifiant. Este, de asemenea, un spumant puternic. Sodium Laureth Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer). Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (3/5).


Polysorbate 20, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient parfum, surfactant, emulsifiant. Este obtinut in urma reactiei dintre sorbitol cu oxid de etilena. Polysorbate 20 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Ceteareth-60 Myristyl Glycol, ingredient cu risc de dauna ridicat, este un agent de curatare si surfactant. Ceteareth-20 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).


Acid Sorbic, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de conservant si agent de parfum. O utilizare indelungata poate provoca toxicitate la nivelul organelor si alergii. Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept conservant ce poate fi adaugat direct in mancare (GRAS). Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea  Sorbic Acid in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 

Data analizei: 2016-04-03


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: DODECYL SODIUM SULFATE, SODIUM POLYOXYETHYLENE LAURYL SULFATE

Functii: surfactant, agent de curatare, emulsifiant

 

Descriere:

  • derivat din alcool laric etoxilat
  • spumant puternic
Sodium laureth sulfate este folosit in primul rand ca agent de curatare si poate fi derivat din nuca de cocos.

Este considerat un ingredient bland si eficient si este de obicei utilizat in produse cosmetice (sampoane faciale sau corporale). 

In ciuda numelui similar, Sodium laureth sulfate nu este acelasi cu Sodium lauyl sulfate. Primul este un agent de curatare mai bland datorita structurii chimice diferite. 
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie si atunci cand are ca scop sa fie non-iritant.

Sodium Laureth Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (3/5).


Citeste mai mult

Sinonime: POLYSORBATE-20; POLYSORBATE 20, POLYOXYETHYLENE (20) SORBITAN MONOLAURATE; TWEEN 20

Functii: ingredient parfum, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • rezultat in urma reactiei dintre sorbitol cu oxid de etilena
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca adjuvant al agentilor de aroma sau ca aditiv multifunctional ce poate fi adaugat direct la mancare. Polysorbate 20 poate fi folosit si ca aditiv alimentar indirect si ca emolient oftamologic.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 432 - Polyoxyethylene sorbitan monolaurate (polysorbate 20).

Polysorbate 20 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).


Citeste mai mult

Functii: Agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

Ingredientul asigura emulsionare si/sau suspendare uniforme ingredientelor active si face mai usoara productia sampoanelor pe baza de silicon.
Ingrijeste parul si il mentine intr-o stare buna.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista studii care sa fi constatat/raportat efecte secundare negative sau avertismente asociate cu produse care contin acest ingredient.
 


Citeste mai mult

Functii: tensioactiv, agent de curatare, agent emulsificator

 

Descriere:

  •  este o combinatie de plante pe baza de alcooli grasi (nuca de cocos C8-16) si glucoza (amidon de porumb).
  •  este un agent tensioactiv usor si datorita formulei anti uscare, este ideal in compozitia cosmeticelor si produselor de ingrijire personala
  • produce un nivel satisfacator de spuma, fiind adesea intalnit in gelurile de dus, sampoane etc.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 Cosmetics Directive of the European Union permite folosirea DECYL GLUCOSIDE ca ingredient in produsele cosmetice si produsele de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: PEG-60 CETYL/STEARYL ETHER; POLYETHYLENE GLYCOL 3000 CETYL/STEARYL ETHER

Functii: surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • derivat din Polietilenglicol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Capacitate absorbtie:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Ceteareth-60 in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat nu este aplicat pe pielea vatamata.

Ceteareth-60 Myristyl Glycol poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).


Citeste mai mult

Sinonime: (CARBOXYLATOMETHYL) DODECYLDIMETHYLAMMONIUM; 1-DODECANAMINIUM, N- (CARBOXYMETHYL) -N,N-DIMETHYL-, INNER SALT; 1DODECANAMINIUM, N (CARBOXYMETHYL) N,NDIMETHYL, HYDROXIDE, INNER SALT; DODECYLBETAINE; DODECYLDIMETHYLBETAINE; LAURYL DIMETHYL GLYCINE; LAUR

Functii: Agent antistatic, agent de ingrijire a parului si a pielii, surfactant, spumant

 

Descriere:

Ingredient sintetic, lichid derivat din produse vegetale.
 
Poate fi transparent sau galben pal. 
 
Acesta a fost descoperit pentru prima data in extractul de sfecla de zahar. 
 
Este un balsam de par si piele, un agent activ de suprafata (surfactant) si functioneaza bine in sampon, gel de dus sau orice produs de curatare. Agentii tensioactivi sunt solubili in apa dar si in ulei, permitand dispersia acestora .
 
De asemenea, ajuta la imbunatatirea calitatii si stabilitatii spumei.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in acest moment, nu a fost demonstrata existenta efectelor secundare negative sau avertismentelor asociate cu acest ingredient in produsele de ingrijire a pielii si a parului.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Folosit ca agent amfoter activ in sampoane antimatreata.

De asemenea, este un agent antifungic - previne aparitia ciupercilor.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative asociate cu acest ingredient in produsele cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: AROMA; PARFUME, PARFUM;

Functii: deodorant, rol de mascare/acoperire a mirosului, parfum

 

Descriere:

 
  • Conform  U.S. Food and Drug Regulation (FDA),  termenul “fragrance”  de pe eticheta unui produs inseamna "orice substanta(e) naturala(e) sau sintetica(e) folosita(e) exclusiv pentru a oferi miros unui produs cosmetic”. In Europa, acest ingredient poarta denumirea de Parfum. 
  • Alcatuit din compusi sintetici naturali sau sintetici, folositi singuri sau impreuna
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

Ingredientele care intra in componenta Fragrance sunt evaluate de International Fragrance Association (IFRA), evaluarea propriu-zisa fiind efectuata in cadrul Research Institute for Fragrance Materials (RIFM), institut stiintific, non-profit, al IFRA. Informatiile stiintifice utilizate de RIFM provin de la Expert Panel (REXPAN), un grup de toxicologi, farmacologi, dermatologi si oameni de stiinta din domeniul mediului, care nu au nicio legatura cu industria parfumului. Astfel, de-a lungul timpului, International Fragrance Association (IFRA) a restrictionat folosirea anumitor ingrediente care intra in componenta Flagrance.

Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Flagrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Conform European Union’s Scientific Committee, este ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multe persoane dezvolta sensibilitate in urma expunerii la ingredientele din Fragrance. Odata dezvoltata aceasta sensibilitate, persoanele in cauza pot suferi alergii si chiar atacuri de astm de fiecare data cand sunt expuse la Fragrance.

Exista un numar de 26 compusi ai Fragrance care sunt considerati  alergeni (Anexa III, Directiva Cosmetica UE) si care trebuie declarati pe eticheta, in functie de concentratie:
 
  • Amyl cinnamal
  • Anisyl alcohol
  • Benzyl alcohol
  • Benzyl cinnamate
  • Cinnamyl alcohol
  • Farnesol
  • Citral
  • 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionald-hyd
  • Eugenol
  • Linalool
  • Hydroxy-citronellal
  • Benzyl benzoate
  • Isoeugenol
  • Citronellol
  • Amylcin-namyl alcohol
  • Hexyl cinnam-aldehyd
  • Benzyl salicylate
  • d-Limonene
  • Cinnamal
  • Methyl heptin carbonate
  • Coumarin
  • 3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
  • Geraniol
  • Oak moss and treemoss extract
  • Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyd
  • Treemoss extract.


Citeste mai mult

Sinonime: AGENT DE INGROSARE FOLOSIT IN PRODUSELE COSMETICE

 

Descriere:

  • Silicat, contine silicon, ogigen si unul sau mai multe metale (in acest caz aluminiu)
  • Se foloseste in produsele cosmetice si alimente
  • Este un compus natural, derivat din nisip rafinat si purificat
  • Are rol de agent de ingorsare in produsele cosmetice
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui produs in cantitati limitate.


Citeste mai mult

Sinonime: SELENIUM DISULFIDE

Functii: agent anti-matreata, agent de ingrijire a parului

 

Descriere:

  • sulfura de seleniu este o sare anorganica. In Statele Unite, sulfura de seleniu poate fi utilizata ca ingredient activ in produsele medicamentoase achizitionate fara prescriptie medicala. Atunci cand este utilizat ca ingredient medicament activ, denumirea stabilita este sulfura de seleniu.
Utilizarea acestui ingredient este interzisa in Japonia.

Interzis in produsele cosmetice UE: nu trebuie sa faca parte din compozitia produselor cosmetice (sursa: http://www.natural-skincare-authority.com).

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Potrivit EPA Integrated Risk Information System si NTP Report on Carcinogens, 11th Edition, acest ingredient este un posibil cancerigen.
  • Potrivit EPA Hazardous Air Pollutants, acest ingredient este un element toxic pentru sistemul respirator
  • Conform Environment Canada Domestic Substance List, acest ingredient este toxic si nociv.
  • Poate irita ochii cu posibile leziuni oculare.
  • Expunerea excesiva poate provoca dureri de cap, greata, varsaturi, miros de usturoi a respiratiei, gust metalic si limba incarcata.
  • Expunerea prelungita poate provoca paloare, nervozitate si starea de spirit modificari.
  • Poate dauna ficatului si rinichilor.


Citeste mai mult

Sinonime: PALE SULFONATED SHALE OIL, (SODIUM SALT) ICHTHYOLIC ACID, SODIUM SALT PALE SULFONATED SHALE OIL

Functii: Surfactant, antimicrobian, antimatreata

 

Descriere:

  • Ingredient cunoscut si sub numele de Ichthyol Pale.
Se deosebeste prin faptul ca are o toleranta excelenta care permite aplicarea fara restrictii in produsele cosmetice.

Fiind un amestec de origine naturala are multiple actiuni pozitive farmacologice, inclusiv antimicrobiene.

Este utilizat in tratamentul matretii si a umflaturilor, are proprietati antiinflamatorii, calmante si antimicrobiene.
Cercetarile efectuate pana acum au demonstrat ca ingredientul are proprietatea de inhiba dezvoltarea ciupercilor care provoaca matreata si alte afectiuni ale scalpului.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Utilizarea sa nu a indicat pana acum posibile efecte toxice sau fototoxice.


Citeste mai mult

Sinonime: 2,4-HEXADIENOIC ACID; 2,4-HEXADIENOIC ACID, (E,E) -; 1,3-PENTADIENE-1-CARBOXYLIC ACID; (E,E) - 2,4-HEXADIENOIC ACID

Functii: ingredient parfum, conservant

 

Descriere:

  • pudra alba, cristalina
  • prezinta proprietati antifungice
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept conservant ce poate fi adaugat direct in mancare (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea  Sorbic Acid in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, Sorbic Acid poate fi folosit drept conservant in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 0,6% (Anexa VI).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 200 – Sorbic Acid.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata"

8 + 5 =

Spune-ne opinia ta despre
"Ducray - Squanorm Sampon antimatreata uscata"

Plante medicinale impotriva urticariei. Alege ce este mai bine pentru copilul tau!

Plante medicinale impotriva urticariei. Alege ce este mai bine pentru copilul tau!

de AlegeSanatos.ro 20 Nov 2020

Urticaria este o reactie alergica care se traduce prin mancarimi profunde ale dermului. Cel mai adesea apare la copii si este destul de suparatoare. [detalii]

Plante medicinale pentru tratarea arsurilor la stomac

Plante medicinale pentru tratarea arsurilor la stomac

de AlegeSanatos.ro 03 Nov 2020

Arsurile la stomac sunt destul de deranjante si pot fi semnul unei afectiuni mai grave. De obicei, acestea apar in urma unui stil de viata nesanatos si daca te confrunti des cu astfel de simptome ar trebui sa mergi la un consult de specialitate. [detalii]

4 remedii naturale pentru a scapa de matreata

4 remedii naturale pentru a scapa de matreata

de AlegeSanatos.ro 05 Oct 2020

Ai incercat sa folosesti sampoane antimatreata? Ai apelat chiar si la cei mai renumiti doctori si tot nu ai reusit sa scapi de aceasta problema inestetica a parului tau? [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016