AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului

Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Bunica Agafia

 

Descriere Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului

Ser pentru cresterea parului

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Potrivit pentru toate tipurile de par.

Cantitate: 150 ml. 

Alte informatii:
Acest produs contine 13 ingrediente dintre care 12 sunt considerate sigure, 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.
 
 


 

 

Ingrediente Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului

ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (LEMON BALM) LEAF EXTRACT, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) EXTRACT, URTICA DIOICA EXTRACT, BETULA ALBA (BIRCH) EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM (PAPRIKA) EXTRACT, CLIMBAZOLE, ALLANTOIN, PANTOTHENIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL GLYCERIN

 

Grad de risc produs:

Atentie la urmatorul ingredient:
 
Benzyl Alcohol, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient parfum, dar si conservant. Ingredient sintetic care poate aparea in mod natural in caise, merisor, ciuperci si miere. Acest ingredient poate fi folosit si drept conservant in cosmetice si produse pentru ingrijire personala in concentratii de pana la 1%.  Nu este permisa folosirea acestui ingredient in parfumuri.

Data analizei: 2020-08-27


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din frunzele de Althaea officinalis (nalba)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Extract de Schisandra, planta originara din China fructele careia au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sarat, acru, amar si iute.
Contine peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc.),  schizoandroli, fitosteroli, vitaminele c si E, dar si uleiuri volatile. 
 
Este un excelent antioxidant  si are proprietati astringente si antiseptice. 
 
Proprietati:
  • impiedica peroxidarea lipidica,
  • reda supletea pielii,
  • combate alergiile.
Ceaiul din boabe de Schizandra ajuta la imbunatatirea aspectului tenului, il face mai  radiant si mai luminos.
 
Schizandra furnizeaza si pastreaza umezeala, lasand pielea hidratata. Protejeaza impotriva daunelor de la soare sau vant. Este excelenta pentru cei cu afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea sau psoriazisul.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu se consuma in cazul in care suferiti de epilepsie, tensiune intracraniana, ulcer peptic. Nu este recoamdnat femeilor insarcinate sau care alapteaza.
- Supradozajul poate duce la hiperactivitate, agitatie si dificultati de respiratie.


Citeste mai mult

Sinonime: PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, AMERICAN GINSENG EXTRACT; EXTRACT OF GINSENG; GINSENG (PANAX GINSENG) EXTRACT; GINSENG EXTRACT; GINSENG ROOT EXTRACT; GINSENG, PANAX QUINQUEFOLIUM, EXT.; ORIENTAL GINSENG EXTRACT; PANAX QUINQUEFOLIUM EXTRACT; GINSENG, ROOT

Functii: Emolient, tonic, agent de hidratare, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Extras din radacina plantei de Ginseng, Panax ginseng.
 
Ginsengul este o specie perena care creste incet in muntii impaduriti din nord-estul Chinei si Coreei.
Atat radacinile cat si frunzele de gingseng contin:
  • antioxidanti
  • uleiuri esentiale
  • minerale
  • vitamine cu rol antioxidant (de exemplu, vitamina C). 
Gingsengul contine peste 18 saponine triterpenoide (care sunt denumite ginsenozide sau panaxoside), 20-S-protopanaxdiol, polizaharide ginseng (panaxani), pectina, vitaminele B1, B2, B12, acid nicotinic, acid pantotenic, biotina, colina, grasimi, minerale si poliacetilene.
 
Ginsengul ajuta la cresterea
  • fortei
  • a capacitatii de concentrare, de mentinere a atentiei
  • a randamentului util
  • la ameliorarea dispozitiei, a somnului si la mentinerea tonusului general.
 
Ginseng este utilizat in industria cosmetica pentru proprietatile sale de reintinerire. Acesta contine fitonutrienti  (au capacitatea de a activa metabolismul pielii si de a stimula regenerarea si calitatea fluxului sangvin). Poate, de asemenea, ajuta la reglarea secretiei de sebum si poate estompa ridurile si liniile fine ale tenurilor mature.
 
A fost demonstrat stiintific si rolul gingsengului in combaterea actiunii radicalilor liberi datorat in principal derivatilor de protapanaxatriol - o cantitate mult mai ridicata decat o au alte plante.
 
S-a demonstrat stiintific faptul ca administrarea gingsengului are efecte benefice asupra metabolismului general al organismului - este foarte eficient asupra circulatiei sangvine dar si asupra muschilor netezi aferenti vaselor de sange.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • The Food and Drug Administration (FDA) considera produsele pe baza de Ginseng ca fiind sigure si fara reactii adverse. La doze excesive, ele pot da stari de agitatie si insomnie in cazul unor persoane sensibile. 
     
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
  • Se va evita folosirea acestor preparate de catre gravide si hipertensivi si de catre cei care sufera de actiuni cardiovasculare grave.
 


Citeste mai mult

Sinonime: MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, BALM LEAVES EXTRACT (MELISSA OFFICINALIS L.) ; BALM MINT LEAF EXTRACT; EXTRACT OF LEMON BALM; LEMON BALM EXTRACT; LEMON BALM LEAF EXTRACT; MELISSA OFFICINALIS EXTRACT

Functii: Agent de parfum, agent de ingrijire a pielii, calmant

 

Descriere:

  • extract din frunzele de roinita (balsam de lamaie), Melissa officinalis.
Frunzele de roinita au o aroma proaspata, de citrice. Gustul lor este asemanator cu al lamaii, mirtului lamaios si lemongrass-ului.
 
  • Din frunzele de roinita se extrage un ulei esential care contine substante chimice numite terpene, care joaca cel putin un rol in efectele relaxante si antivirale in plante medicinale. Roinita contine, de asemenea, substante numite tanine, care pot fi responsabile pentru multe din efectele antivirale ale plantelor medicinale.
  • Balsamul de lamaie contine, de asemenea, eugenol, care calmeaza spasmele musculare, amorteste tesuturile si ucide bacteriile.
  • Balsamul de roinita este utilizat pentru probleme digestive (stomac deranjat, balonare, gaze intestinale (flatulenta), varsaturi, colici) si, de durere ( crampe menstruale, dureri de cap si durere de dinti), tulburari mentale (isterie si melancolie).
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 


Citeste mai mult

Sinonime: ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT; ARCTIUM LAPPA LEAF EXTRACT

 

Descriere:

Extract de brusture.
 
Brusturele este o planta erbacee bienala din familia Asteraceae, cultivata in gradini pentru radacinile sale comestibile sau intalnita frecvent ca buruiana.
 
Utilizare:
  • tonic hepatic
  • tonic diuretic
  • laxative
  • purificator al sangelui
  • in tratamentul diabetului.
 
Extractul de radacina de brusture contine: 
  • Inulina
  • acid palmitic
  • acid steric
  • acid cofeic
  • ulei volatil
  • viatmine din complexul B
  • nitrat de potasiu
  • steroli
  • hormoni vegetali
  • taninuri
  • mucilagii. 
Extractul de frunze de brusture contine:
  • Fitoncide
  • Arctiina
  • lapanol.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Persoanele diabetic trebuie sa-si ajusteze dozele de insulina la administrarea acestui remediu.
  • Semintele (nu si radacina) de brusture sunt contraindicate in caz de sarcina, deoarece pot provoca contractii uterine.
  • In cazuri foarte rare, au fost semnalate dermatite alergice, prin aplicarea externa a radacinii de brusture.


Citeste mai mult

Sinonime: URZICA; URTICA DIOICA EXTRACT

 

Descriere:

Urzica (Urtica dioica) este o specie de plante erbacee, perene, din genul Urtica, familia Urticaceae.
 
Urzica contine: 
  • numar mare de amino-acizi
  • substante de natura glucidica, amine
  • steroli
  • ulei volatile
  • provitamina a
  • vitamina B2, 
  • vitamina C
  • vitamina K
  • acid folic
  • saruri de calciu
  • fosfati.
 
 
Actiuni farmacologice ale urzicii:
  • Datorita vitaminei K urzica are proprietati hemostatice.
  • Datorita mucilagiilor urzica fluidifica secretiile bronsice.
  • Datorita flavonoidelor au actiune diuretica.
  • Urzica ctiveaza circulatia sangelui cu eliberare de histamine, elimina acidul uric, este astringenta si antiseptica , antimicrobiana si antidiareica.
  • Urzica vitaminizeaza si scade zaharul din sange.
  • Urzica are actiune depurativa si galactogaga.
  • Extern este cicatrizanta si stimuleaza refacerea tesuturilor.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • In cantitati mari, duce la marirea coagulabilitatii sangelui. 
  • Contraindicata la hipertensiune arteriala, aterioscleroza, polipi, adenom testicular, la hemoragie uterina provocata de fibroame si mioame. 
  • La varstnici poate agrava tromboflebita.
  • Cercetarile de laborator au dovedit ca urzica determina contractiile uterului, deci si femeile gravide ar trebui sa se fereasca de consumul de urzici.
  • Datorita actiunii sale diuretice, consumul prelungit de urzici poate cauza un dezechilibru electrolitic. Lauzele nu trebuie sa consume urzici, iar oamenii care mananca în mod repetat aceasta planta trebuie sa aiba grija ca în dieta lor zilnica au introdus destul potasiu.
 


Citeste mai mult

Functii: Astringent

 

Descriere:

Extract de mesteacan.
 
  • Extractul de mesteacan este folosit pentru aroma sau ca ulei in industria marochinariei, iar in industria cosmeticelor la producerea sapunului si a samponului.
  • La scara comerciala, gudronul de mesteacan sau uleiul rusesc, extracte care contin coaja de mesteacan, au fost folosite ca lubrifiant si in industria farmaceutica.
     
  • Este cunoscut pentru proprietatile purificatoare si de vindecarea a pielii.
     
  • Lastarii si frunzele plantei actioneaza ca un laxativ si diuretic, se consuma pe cale orala pentru a trata guta, reumatismul si pietrele la rinichi. 
     
  • Una din componentele chimice de plante, acidul Betulinic, este in prezent testat ca o forma de tratament promitatoare impotriva cancerului. 
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Deoarece acest ingredient poate actiona ca un astringent, exista un risc potential de iritare cutanata, in special la tipurile de ten uscat si sensibil.
  • Pentru ca extract de mesteacan seaman cu compozitia chimica a aspirinei, persoanele cu alergie la aspirina ar trebui sa evite acest ingredient, la fel ca si oamenii cu inima slaba si sanatatea slaba a rinichilor. 
  • Expertii recomanda ca acest ingredient sa nu fie consumat de catre femeile gravide, femeile care alapteaza sau copii.
 


Citeste mai mult

Sinonime: CAPSICUM ANNUUM EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM, EXT.; EXTRACT OF CAPSICUM ANNUUM; PAPRIKA (CAPSICUM ANNUUM L.) ; PAPRIKA OLEORESIN (CAPSICUM ANNUUM L.) ; CAPSICUM ANNUM L. CONVAR. GROSSUM (L.) TERPO, EXTRACT; PAPRICA EXTRACT

Functii: agent de ingrijire a pielii si a parului, antioxidant, antimicotic

 

Descriere:

  • extract de paprika
Are rol de agent de curatare a parului: poate sa dea suplete parului si sa-i imbunatateasca textura. In produsele de ingrijire a parului, este, de asemenea, utilizat ca agent anti-matreata.
 
În plus, extractul de paprika are proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

 


Citeste mai mult

Sinonime: BAY-E 6975; BAYPIVAL; BAYSAN; CLIMBAZOL

Functii: Conservant, agent antimicrobian

 

Descriere:

  • compus organic heterociclic
Climbazole este un ingredient antifungic, care este utilizat in sampoanele vandute fara prescriprie medicala in farmacii si trateaza matreata cauzata de o infectie fungica.
 
 Cele mai multe probleme legate de matreata apar din cauza unor ciuperci iar cel mai eficient tratament este un sampon impotriva matretii care contine ingrediente medicamentoase si cum e climbazole.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Prezenta aacestui ingredient intr-un numar mare de produse ridica intrebari privind siguranta sa. In general, rezultatele au arata ca acest ingredient este sigur. Un procent mic de persoane poate avea reactii adverse la ea.
Printre efectele secundare negative care pot aparea se numara mancarimile la nivelul scalpului si iritarea pielii de pe scalp.


Citeste mai mult

Sinonime: GLYOXYLDIUREID, GLYOXYLIC DIUREIDE, 5-UREIDOHYDANTOIN

Functii: agent de ingrijire a pielii, protector piele, calmant

 

Descriere:

  • azotat ce apare in mod natural
  • pudra alba, fara miros
  • se regaseste atat in urina mamiferelor cat si in anumite plante precum tataneasa, strugurii ursului, castan
  • ajuta la vindecarea ranilor si iritatiilor pielii si stimuleaza cresterea/regenerarea de tesut nou
  • antiinflamator, antialergic
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui compus ca ingredient activ in produsele farmaceutice de protectie a pielii, fara prescriptie medicala, in concentratii cuprinse intre 0.5-2%.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Allantoin in cosmetice.


Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • vitamina B5 
Este eficienta pentru hidratarea pielii.
Imbunatateste penetrarea in piele, imbunatateste stabilitatea vitaminei, hidrateaza pielea si parul.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: BENZENEMETHANOL, BENZYLIC ALCOHOL, PHENYLCARBINOL, PHENYLMETHANOL, BENZENECARBINOL

Functii: conservant; analgezic extern, ingredient parfum, medicament igiena orala, conservant, solvent, agent de micsorare a vascozitatii, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • ingredient sintetic care poate aparea in mod natural in caise, merisor, ciuperci si miere
  • poate fi gasit si in uleiul esential al multor plante precum iasomia, zambila
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca agent sintetic de aroma pentru adaugarea directa in mancare. Benzyl Alcohol poate, de asemenea, fi folosit ca anestezic in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala precum produsele ano-rectale, de igiena orala si de tipul analgezice locale.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 5%. In plus, Benzyl Alcohol poate fi folosit si in produsele de vopsire a parului, in concentratii de pana la 10%.

Research Institute for Fragrance Materials Expert Panel (REXPAN) restrictioneaza folosirea acestui ingredient in parfumuri din cauza posibilitatii dezvoltarii unei potentiale sensibilitati.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient este inclus pe lista cu substante alergene (Anexa 3 – Substante pe care produsele cosmetice nu trebuie sa le contina decat cu anumite restricti). Benzyl Alcohol trebuie indicat pe eticheta atunci cand este folosit in concentratii mai mari de 0.001% in produsele leave-on, si 0.01% in produsele care se clatesc, rinse-off. Acest ingredient poate fi folosit si drept conservant in cosmetice si produse pentru ingrijire personala in concentratii de pana la 1%.  Nu este permisa folosirea acestui ingredient in parfumuri. 

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 1519 Benzyl Alcohol.


Citeste mai mult

Sinonime: OCTOXYGLYCERIN; 1,2-PROPANEDIOL, 3- ( (2-ETHYLHEXYL) OXY) -

Functii: deodorant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • eter de gliceril (gliceril eter)
  • derivat din glicerina
  • poate fi folosit ca inlocuitor al parabenilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Conform a 2 studii intreprinse de Department of Dermatology at the University Hospital, respectiv Contact Dermatitis Journal, Ethylhexyl Glycerin este considerat a fi iritant pentru piele.  De asemenea, in urma altor studii facute pe animale, acesta  s-a dovedit a fi iritant pentru zona din jurul ochilor.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului"

4 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"Retetele bunicii Agafia - Ser pentru cresterea parului"

4 remedii naturale pentru a scapa de matreata

4 remedii naturale pentru a scapa de matreata

de AlegeSanatos.ro 05 Oct 2020

Ai incercat sa folosesti sampoane antimatreata? Ai apelat chiar si la cei mai renumiti doctori si tot nu ai reusit sa scapi de aceasta problema inestetica a parului tau? [detalii]

Cum sa scapi de gustul amar din gura. Tratamente naturiste

Cum sa scapi de gustul amar din gura. Tratamente naturiste

de AlegeSanatos.ro 15 Sep 2020

Cu siguranta nu doar o singura data ti s-a intamplat sa ai gust amar in gura. Uneori il avem dupa ce consumam anumite alimente, dupa ce ne trezim sau pur si simplu fara niciun motiv aparent. S-ar putea ca acesta sa fie cauzat de anumite probleme de sanatate. [detalii]

Uleiul de morcovi- Remediu natural impotriva caderii parului

Uleiul de morcovi- Remediu natural impotriva caderii parului

de AlegeSanatos.ro 13 Aug 2020

Ai incercat tot felul de tratamente impotriva caderii parului? Ai apelat chiar la medici specialisti sau la produse naturale, insa nimic nu a avut efect? Este momentul sa profiti de toate proprietatile uleiului de morcovi! [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016