AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului

Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Ricinus Biologique

 

Descriere Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului

Lotiune pentru indesirea parului

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Lotiunea Ricinus Biologique contine acid ricinoleic, omega 3,6, vitamine si peptide care ajuta la regenerarea firelor de par si indesirea acestora.
 
Este un tratament puternic, natural, cu o eficacitate dovedita in doar cateva saptamani de utilizare.
 
Rezultate:
- crestere: +85%
- par puternic
- toleranta buna
- ofera parului hidratare si nutritie
- are efect regenerator

Cantitate: 100 ml. 

Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente dintre care 8 sunt considerate sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului

AQUA, HYDROGENATED CASTOR OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL

 

Grad de risc produs:

Atentie la urmatoarele ingrediente:

Phenoxyethanol, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient parfum si conservant. Este o alternativa pentru parabeni. Previne sau intarzie cresterea microbiana protejand astfel cosmeticele de la alterare. Se regaseste, in mod natural, in ceai verde. Poate produce iritatii.

PPG-26-Buteth-26, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de surfactant, agent de ingrijire a corpului si a parului. PPG-26-Buteth-26 face parte din ingredientele grupului Buteth PPG, folosit in produsele cosmetice si formulele de ingrijire a pielii datorita capacitatii sale de a restabili aspectul uscat , deteriorat al pielii si al parului prin reducerea exfolierii si imbunatatirea supletii. Exista o ingrijorarea in ceea ce priveste toxicitatea la nivelul sistemelor de organe. Cateva studii pe animale au aratat efecte negative asupra organelor de simt, in urma utilizarii unor doze foarte mici. Prin urmare, ar trebui sa fie utilizat cu precautie in jurul ochilor, gurii sau buzelor. 

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient de parfum, surfactant, agent de emulsifiere. Este derivat din ulei de ricin. Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea PEG-40 Hydrogenated Castor Oil in concentratii de pana la 100%. Nu este recomandata folosirea sa pe pielea vatamata. Conform unui studiu al International Journal of Toxicology, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide, PAHs - Polycyclic aromatic hydrocarbons, 1,4-dioxane, fier, arsenic.

 

Data analizei: 2020-11-04


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: CASTORWAX, RICE SYN WAX

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii, emolient, agent de emulsifiere, surfactant

 

Descriere:

  • produs prin tratarea cu hidrogen (hidrogenarea) uleiului de ricin 
  • isi mentine fluiditatea atat la temperaturi foarte inalte, cat si la temperaturi foarte joase
  • obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei de ricin, urmata de limpezirea uleiului prin intermediul caldurii
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct, multifunctional si ca substanta naturala de aroma. Hydrogenated Castor Oil este recunoscut si drept un laxativ sigur si eficient.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) a evaluat acest ingredient si a concluzionat ca este sigur – nu prezinta riscuri.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum zilnic acceptat cuprins intre 0-0,7 mg/kg (greutate corporala).

Conform Sage Advice, acest ingredient este comedogen (1/5).


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Flavonoid
Gasit in multe plante, este un produs natural care apartine clasei flavone. Acesta este un solid cristalin galben, care a fost folosit pentru vopsirea lanii.

Apigenina este recunoscuta ca un flavonoid bioactive cu proprietati:
  • antiinflamatoriia
  • antioxidante
  • antiangiogenice
  • antialergice
  • antigenotoxice
  • anticanceroase.
 
Studiile epidemiologice sugereaza ca o dieta bogata in flavone reduce riscul aparitiei anumitor tipuri de cancer: de san, tract digestiv , piele si prostata . Expertii de la Universitatea de Stat Ohio au descoperit ca apigenina poate bloca abilitatea celulelor canceroase de la san de a supravietui mai mult decat celulele normale, oprind raspandirea lor si facandu-le mai sensibile la tratamentul medicamentos.

De asemenea, apigenina joaca un rol protector impotriva altor boli afectate de procesul oxidativ, cum ar fi tulburarile cardiovasculare si neurologice. Apigenina are , de asemenea, proprietati detoxifiante, prin inducerea UGT – glucuroniltransferazei responsabile pentru reactia conjugarii acidului glucuronic .

Apigenina se gaseste in multe fructe si legume, mai ales in patrunjel, telina si ceai de musetel.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au depistat efecte adverse negative aparute in urma utilizarii acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: (3B) - OLEAN-12-EN-28-OIC ACID, 3-HYDROXY-; 3-HYDROXY- (3B) - OLEAN-12-EN-28-OIC ACID; 3BETA-HYDROXYOLEAN-12-EN-28-OIC ACID; OLEAN-12-EN-28-OIC ACID, 3-HYDROXY-, (3.BETA.) -; OLEAN-12-EN-28-OIC ACID, 3-HYDROXY-, (3B) -; (3-BETA) -3-HYDROXYOLEAN-12-E

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Triterpenoid natural, este prezent in plante alimentare si medicinale, legate de acidul betulinic. 

Ingredient anti-inflamator puternic ales sa fie utilizat pe cale sintetica mai degraba decat in forma sa naturala. Acidul oleanolic de asemenea, functioneaza ca un antioxidant.
 
Acesta poate fi gasit in Phytolacca americana (American pokeweed), usturoi, etc. Maslinele contin acid oleanolic in proportie de 80%.

Extractul are proprietati antioxidante, antimicrobiene si antiinflamatorii. Are efecte anti-imbatranire, deoarece are capacitatea de a inhiba elastaza, astfel ajutand la sustinerea elasticitatea pielii. 
 
Poate fi folosit ca agent de ingrijire a pielii si parului in creme, lotiuni, geluri si sampoane; ajuta la mentinerea integritatii si textura pielii si a parului. 
 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Este relativ nontoxic, hepatoprotector, si prezinta properietati antitumorale si antivirale. 
 
Acidul oleanolic prezinta proprietati slabe anti-HIV si anti-VHC, dar analogii sintetici mai puternici sunt investigati ca potentiale ingrediente pentru medicamente.
 
 


Citeste mai mult

Sinonime: BIOTIN-GHK-OH,-BIOTINYL TRIPEPTIDE, SI BIOTINYL-TRIPEPTIDE-1

Functii: Agent anti-imbatranire, stimuleaza cresterea parului

 

Descriere:

Trateaza cauzele principale de alopecie: slaba micro-circulatie a scalpului si atrofia foliculara cauzata de dihidrotestosteron si imbatranirea foliculului.

Ofera, de asemenea, un efect de protectie si reparatorie pentru diferite structuri ale foliculului pilos.
  • Reduce caderea parului: ancoreaza firul de par in piele.
  • Stimuleaza cresterea parului 
  • Stimuleaza cresterea genelor 
  • Leaga in mod eficient la matricea de colagen de membrane rosie a celulelor de sange (RBC) 
  • Creste concentratia naturala de cupru de noua ori 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent, nu se cunoaste existenta efectelor adverse negative ale acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: ETHYLENE GLYCOL MONOPHENYL ETHER, PHENOXETHOL

Functii: ingredient parfum, conservant

 

Descriere:

  • lichid uleios, usor vascos cu miros discret asemanator cu cel al trandafirului
  • previne sau intarzie cresterea microbiana protejand astfel cosmeticele de la alterare
  • se regaseste, in mod natural, in ceai verde
  • alternativa la parabeni
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect ce intra in componenta adezivilor.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Phenoxyethanol in cosmetice.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit drept conservant in concentratii de pana la 1%.
 


Citeste mai mult

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).


Citeste mai mult

Sinonime: RICINI OLEUM, OLEUM RICINI, RIZINUS, HYDROGENATED RICINUS COMMUNIS, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, RICINUS COMMUNIS, CASTOR OIL

Functii: Hidratant, Solvent, Agent de conditionare al pielii, Emolient

 

Descriere:

Ricinus communis (ricin) seed oil este un ulei vegetal obtinut din seminte de plante Ricinus communis.
 
Acest ingredient este compus in principal din uleiuri ale acizilor grasi. Nouazeci la suta din acizii grasi din uleiul de ricin este reprezentat de  acidul ricinoleic, care este un acid mononesaturat, 18-carbon acid gras.
 
Uleiul de ricin mentine fluiditatea la ambele temperaturi extrem de ridicate si scazute. Derivatele sale au aplicatii în procesul de fabricatie a produselor farmaceutice, sapunuri si parfumuri.
 
Ricinus communis seed oil nu contine ricin, substanta care este considerata extrem de toxica, deoarece este solubil in apa si nu se dizolva.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration include uleiul de ricin pe lista sa de substante aromatizante naturale si pe lista de aditivi alimentari multifunctionali directi. Uleiul de ricin este, de asemenea, clasificat de catre FDA ca o substanta sigura si cu rol laxativ.
 
CIR Expert Panel au ajuns la concluzia ca Uleiul de Ricin ( Ricinus Communis Seed Oil) poate fi folosit in siguranta ca ingredient pentru produsele cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: ACEROLA EXTRACT BG-25; 1,3-BUTANEDIOL; 1,3-BUTYLENE GLYCOL; ROSE APPLE LEAF EXTRACT BG-30; BUTANEDIOL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, solvent, agent de micsorare a vascozitatii, umectant, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • alcool organic
  • lichid fara culoare

In produsele cosmetice si de ingrijire personala, acest ingredient este utilizat in formularea produselor pentru par si baie, produse de machiaj pentru ochi si fata, parfumuri, produse pentru ingrijire personala si produse pentru barbierit. 
 
Butilen Glicolul este utilizat ca solvent si agenti de scadere a vascozitatii in produsele cosmetice si de ingrijire personala.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca agent de aroma sintetic si adjuvant pentru adaugarea directa la mancare. Este de asemenea permisa folosirea sa ca aditiv alimentar indirect, in invelisurile polimerice care intra in contact cu alimentele.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (1/5).


Citeste mai mult

Sinonime: POLYOXYETHYLENE (26) POLYOXYPROPYLENE (26) MONOBUTYL ETHER; POLYOXYPROPYLENE (26) POLYOXYETHYLENE (26) MONOBUTYL ETHER

Functii: surfactant, agent de ingrijire a pielii, emulgator

 

Descriere:

  • Un surfactant si agent de ingrijire pe baza de alcool 
PPG-26-Buteth-26 face parte din ingredientele grupului Buteth PPG, folosit in produsele cosmetice si formulele de ingrijire a pielii datorita capacitatii sale de a restabili aspectul uscat , deteriorat al pielii si al parului prin reducerea exfolierii si imbunatatirea supletii. 
Este considerat in primul rand un agent de emulsionare cu proprietati de ingrijire , dar este , de asemenea, utilizat ca ingredient de parfum si surfactant.
 
 PPG-26-Buteth-26 este un ingredient utilizat pe scara larga , dar este gasit mai ales in produsele de curatare, inclusiv cele pentru baie, sampoane si alte produse pentru par, odorizante, produse de curatare a pielii si produse de barbierit.
 
 
Reactii adverse:
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da

Siguranta/Rating ingredient:

  • PPG-26-Buteth-26 este aprobat de FDA ca aditiv pentru, desi nu exista nici un raport privind utilizarea ingredientului in produsele alimentare. 
  • CIR a aprobat utilizarea acestuia in produsele cosmetice, cu limitari.
     
  • Cosmetic Database ofera PPG-26-Buteth-26 o rata de risc scazuta pana la moderat, in functie de numarul de utilizari.
     
  • Totusi, exista o ingrijorarea in ceea ce priveste toxicitatea la nivelul sistemelor de organe. Cateva studii pe animale au aratat efecte negative asupra organelor de simt, in urma utilizarii unor doze foarte mici. Prin urmare, ar trebui sa fie utilizat cu precautie in jurul ochilor, gurii sau buzelor. 
  • S-a constatat, de asemenea, ca este un potential iritant, iar studiile pe iepuri au aratat ca iritarea pielii se produce la doze moderate.


Citeste mai mult

Sinonime: POLYOXYETHYLENE (40) HYDROGENATED CASTOR OIL, CREMOPHOR RH 40

Functii: ingredient parfum, surfactant, agent de emulsifiere

 

Descriere:

  • Polietilenglicol derivat din ulei de ricin
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat pentru adaugarea directa in alimente, cat si ca aditiv alimentar indirect in textile si materiale, drept componente ale unor articole care au ca scop folosirea repetata.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea PEG-40 Hydrogenated Castor Oil in concentratii de pana la 100%. Nu este recomandata folosirea sa pe pielea vatamata.

Conform unui studiu al International Journal of Toxicology, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie), PAHs - Polycyclic aromatic hydrocarbons (cancer la san), 1,4-dioxane (cancer), fier, arsenic.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului"

8 + 5 =

Spune-ne opinia ta despre
"Ricinus Biologique - Lotiune pentru indesirea parului"

Detoxifiere vs. cura de slabire

Detoxifiere vs. cura de slabire

de AlegeSanatos.ro 09 Dec 2020

Detoxifierea nu este o cura de slabire, desi efectul imediat poate fi o reducere a numarului de kilograme. Detoxifierea organismului este o perioada in care ii permitem sa se reseteze, este procesul natural prin care se elimina si neutralizeaza toxinele din organism. Detoxifierea nu este nici cura de slabire, nici stil de viata, nici tratament pentru diversele probleme gastrointestinale (constipatie, colesterol) [detalii]

Plante medicinale impotriva urticariei. Alege ce este mai bine pentru copilul tau!

Plante medicinale impotriva urticariei. Alege ce este mai bine pentru copilul tau!

de AlegeSanatos.ro 20 Nov 2020

Urticaria este o reactie alergica care se traduce prin mancarimi profunde ale dermului. Cel mai adesea apare la copii si este destul de suparatoare. [detalii]

Plante medicinale pentru tratarea arsurilor la stomac

Plante medicinale pentru tratarea arsurilor la stomac

de AlegeSanatos.ro 03 Nov 2020

Arsurile la stomac sunt destul de deranjante si pot fi semnul unei afectiuni mai grave. De obicei, acestea apar in urma unui stil de viata nesanatos si daca te confrunti des cu astfel de simptome ar trebui sa mergi la un consult de specialitate. [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016