Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Cacao este samanta arborelui de cacao, folosita (sub forma de produs pulverulent) in alimentatie, mai ales la fabricarea ciocolatei si a unor bauturi hranitoare (DEX). Semintele se macina pentru a obtine pudra de cacao, folosita in bauturi si patiserie.
Se apeleaza la alcalinizeaza pentru a neutraliza acizii din cacao, a obtine un pH mai maire, a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea si aroma pudrei de cacao.
Pudra de cacao alcalinizata este mai inchisa la culoare si are o aroma mai puternica comparativ cu pudra de cacao netratata.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul in exces de cacao alcalinizata poate cauza:
Reactii alergice
Consumul de cacao alcalinizata nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.