Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Carnea de curcan contine aminoacidul triptofan care joaca un rol important in stimularea sistemului imunitar.
Beneficii:
Reduce colesterolul “rau”
Previne cancerul
Stimuleaza sistemul imunitar
Creste cantitatea de testosterone
Combate insomnia
Contine, de asemenea, leucina (aminoacid ce se gaseste si in alte tipuri de carne slaba precum cea de pui). Aceasta stimuleaza nivelul zaharului din sange si nivelul insulinei, trimitand creierului semnale ca organismul nu mai are nevoie de mancare. Acest lucru ajuta la pierderea de greutate.
Leucina creste si cantitatea de glucoza folosita de muschi, care altfel s-ar transforma sub forma de grasime.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Carnea de curcan contine purina. Cei ce sufera de guta trebuie sa limiteze consumul de piept de curcan deoarece contine proteine animale.
Carnea de curcan contine mici urme de oxalat. Persoanele care au tendinta sa faca pietre la rinichi trebuie sa fie atenti la cantitatea de carne de curcan consumata.