Nota 8.6 / 10 din 665 voturi 1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota
Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor
Inka mimeaza gustul si aroma cafelei, insa este un amestec de orz, secara, cicoare si sfecla de zahar maruntite si prajite, nerecomandat diabeticilor deoarece contine destul de multe zaharuri precum zaharoza din sfecla de zahar, glucoza din cereale sau fructoza din cicoare.
Acest produs contine cereale 72% - prajite.
Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:
Grad de risc ingrediente:
Sinonime: HORDEUM VULGARE
Descriere:
Orzul contine:
- vitamina B
- beta-glucani
- fier
- magneziu
- zinc
- fosfor
- cupru
- antioxidanti - seleniu
- quercitina
- acizi felonici
Aspectul orzului este similar cu cel al boabelor de grau dar mai deschis la culoare.
Orzul contine un important aminoacid – lizina – care sustine sanatatea parului si a pielii.
Beneficii:
- scade riscul de cancer de colon si de hemoroizi
- ajuta la reducerea colesterolului
- fibrele scad aparitia bolilor cardiovasculare
- fibrele din orz impiedica formarea calculilor biliari
- stimuleaza sistemul nervos
Proprietati:
- Remineralizant
- Antiinflamator
- Hipotensor
- mareste apetitul sexual
- ajuta la recuperarea dupa o perioada de convalescenta.
- Emolient
- Antidiareic
Faina de orz prajita are efect antidiareic.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (GRAS).
Consumul de orz nu este recomandat persoanelor care sufera de enteropatii cu intoleranta la gluten.
Persoanele cu intoleranta la gluten nu pot consuma bere, pentru ca orzul este un ingredient important.
Consumul de orz nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
Citeste mai mult
Sinonime: SECALE CEREALE
Descriere:
Secara (Secale cereale) apartine grupei cerealelor, existand doua varietati de secara, - de vara si - iarna.
50 de g de boabe de secara contine 70% din necesarul zilnic al organismului de mangan si 33% din necesarul de fibre.
Secara mai contine:
-
seleniu
-
triptofan
-
fosfor
-
magneziu
-
proteine
-
vitamine A, B, E si K.
Contine in starea finala mai multi nutrienti decat faina clasica de grau.
Beneficii:
-
elimina toxinele din organism
-
produsele din secara confera senzatia de satietate
-
sustine sanatatea gastrointestinala
-
lupta impotriva celulelor canceroase
-
scade riscul dobandirii diabetului
Continut caloric (boabe de secara, neprelucrate): 350 kcal la 100 de grame.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
-
Este recomandat consumul moderat deoarece acest ingredient este hipercaloric. Continut caloric (boabe de secara, neprelucrate): 350 la 100 de grame.
-
Secara NU este recomandata persoanelor cu intoleranta la gluten, datorita continutului important de gluten.
Citeste mai mult
Sinonime: BETA VULGARIS SACCHARIFERA
Descriere:
-
Sfecla de zahar (Beta vulgaris saccharifera) este o planta bienala, cultivata pentru obtinerea zaharului.
Sfecla de zahar reprezinta si o sursa importanta de potasiu, magneziu, fier, vitamina A, B6 si C, acid folic, proteine, antioxidanti puternici si fibre solubile
Radacina de sfecla de zahar este bogata in vitamina B3, B5, B6, si carotenoizi, minerale, cum ar fi fier si magneziu.
Contribuie la:
-
Stimularea rezistentei organismului
-
Functia optima a muschilor
-
Normalizeaza digestia si metabolismul
-
Previne problemele respiratorii
-
Reduce colesterolul
-
Previne dezvoltarea anumitor tipuri de cancer
-
Intareste sistemul imunitar
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Este contraindicata in diabet, avand continut ridicat de zaharuri si glutamina.
Citeste mai mult
Sinonime: CICHORIUM INTYBUS
Descriere:
Radacina de cicoare contine cea mai mare concentratie de inulina, si aceasta floare ajuta la imbunatatirea functiilor de ansamblu digestiv al corpului. Diferite studii au aratat ca inulina reduce semnificativ riscul de cancer intestinal.
Datorita potentialului sau pentru indepartarea contaminatiilor din sistemul digestiv, ficatul nu trebuie sa lucreze din greu pentru a filtra toxinele care pot scapa in sange. Are un continut ridicat de vitamina C, un antioxidant puternic, este cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta la prevenirea icterului, marirea ficatului si a altor boli de ficat.
Acesta este un supliment pe baza de plante valoros pentru oricine cauta pentru sa isi intretina ficatul intr-o stare optima si sa ofere sanatate vezicii biliare.
Radacina de cicoare contine multe minerale si vitamine A, C, K, B si P, si este unul dintre cei mai puternici antioxidanti.
Radacina poate avea o multime de beneficii petru organism, inclusiv intarirea sistemului imunitar al organismului sa lupte impotriva infectiilor si bolilor.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Cicoarea poate determina fenomene de intoleranta sau alergie la persoanele sensibile.
Citeste mai mult