Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Aproape jumatate din grasimile din carnea de vita sunt mononesaturate (acid oleic). Aceste tipuri de grasimi sunt prietenoase cu inima si se regasesc si in uleiul de masline.
In acelasi timp, grasimea de vita contine si grasimi polinesaturate care imbunatatesc nivelul de colesterol din sange.
Grasimile animale se obtin prin distrugerea tesutului adipos sub influenta temperaturii. Se mai obtin si prin centrifugare (untul).
Conform cercetatorilor, grasimea animala distorsioneaza conuratia normala a membranelor celulelor nervoase, stanjeneste dezvoltarea sinapselor si perturba biochimia neuro-transmitatorilor, purtatorii mesajelor.
Grasimea de acest fel promoveaza, de asemenea, rezistenta la insulina.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Persoanele care sufera de boli cardiovasculare trebuie sa consume ingredientul cu atentie.