Traieste sanatos Traieste sanatos
Un proiect editorial marca Rentrop&Straton
Liderul informatiilor specializate din Romania
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hiper Ambrozia - Biscuiti vegani cu ciocolata vegana

Nota 10 / 10 din 691 voturi
Hiper Ambrozia - Biscuiti vegani cu ciocolata vegana
Ai folosit acest produs?
Ce nota ii oferi?
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Hiper Ambrozia

 

Descriere Hiper Ambrozia - Biscuiti vegani cu ciocolata vegana

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Produs DE POST, fara zahar adaugat, realizat si ambalat manual in Romania, din ingrediente naturale, fara emulgatori, aditivi, conservanti sau coloranti artificiali.

Produs intr-o unitate unde se proceseaza soia, nuci, fructe cu coaja lemnoasa si fainuri care contin gluten.

Cantitate: 130 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 7 ingrediente considerate a fi sigure.
 

Valori nutritionale per 100g

Valoare energetica
484 kcal
Grasimi/Lipide
22.83 g
din care Grasimi saturate
5.39 g
Carbohidrati/Glucide
63.50 g
din care Zaharuri
23.92 g
Proteine
6.01 g
Sare
0.12 g

 

Ingrediente Hiper Ambrozia - Biscuiti vegani cu ciocolata vegana

FAINA INTEGRALA DE GRAU, MUST DE STRUGURI, Ulei de floarea soarelui, MASA DE CACAO, NECTAR GRANULAT DIN FLORI DE COCOS, UNT DE CACAO, SCORTISOARA

 

Grad de risc produs

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare invatamant primar - limba romana, metodica limbii romane, elemente de pedagogie scolara


Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar, Limba si literatura romana, Metodica predarii limbii si literaturii romane, Elemente de pedagogie scolara este gandita si elaborata pentru obtinerea punctajului maxim la proba scrisa a examentului de titularizare. Asadar, pregatiti-va din timp...

Oferta Speciala
valabila 48h

Se recomanda consumul cu moderatie.

Data analizei: 2025-02-25


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: FAINA GRAHAM

 

Descriere:

  • Faina integrala contine toate componentele bobului de grau.
     
Comparativ cu faina alba, faina integrala contine:
  • cu 400 % mai multe vitamine ( B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, E ) si minerale ( Fe si Zn )
  • cu 500 % mai multe fibre. 
Faina integrala are un aport nutritiv complex: minerale (magneziu, fosfor, potasiu), fibre, aminoacizi si vitamine (gama B, vitamina E) si prezinta un raport echilibrat intre elementele plastice: proteine, glucide si lipide.
  • Faina integrala reduce riscul de boli cardiace prin scaderea nivelului de colesterol, a tensiunii arteriale si a vitezei de coagulare a sangelui.
  • Produsele din faina integrala au un continut mai scazut in calorii decat produsele din faina alba si ajuta la reglarea zaharului din sange la persoanele cu diabet zaharat.
  • Faina integrala are in componenta fibre alimentare care joaca un rol important in prevenirea cancerului, in special a cancerului de colon si a hemoroizilor. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Consumul de faina de grau integral nu este restrictionat in acest moment. Se recomanda consumul moderat.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • mustul reprezinta lichidul obtinut in urma procesarii strugurilor.
Pentru a se transforma in vin, acesta trebuie lasat la fermentat pentru o perioada mai lunga de timp. 

Mustul nu contine alcool, include minerale si vitamine (A, B1, B2, C).
Are si numeroase beneficii pentru sanatate: mentine sanatatea sistemului cardiovascular, stimuleaza imunitatea si energizeaza organismul.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Mustul este un aliment bogat in zahar, spre urmare persoanele care urmeaza un regim hipoglucidic sau care sufera de diabet, ar trebui sa reduca consumul de must.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Uleiul de floarea soarelui contine (per lingura):
  • 124 calorii
  • 14 g de grasimi (1,38 g saturate, 11,7 g mononesaturate, 0,53 g polinesaturate)
  • 8,9 g de acid linoleic (omega-6)
  • 5,6 mg de alfa-tocoferol (forma a vitaminei E)
  • 0,8 mcg de vitamina K
  • 0 colesterol
  • 0 sodiu
  • 0 proteine
Conform Codex Alimentarius, Standardul 210-1999, uleiul de floarea soarelui se regaseste in categoria 02.0 Grasimi, uleiuri si emulsii grase, grupa 02.1 Grasimi si uleiuri esentiale fara apa, subgrupa 02.1.2 Uleiuri si grasimi vegetale: grasimi si uleiuri comestibile obtinute din plante (produsele pot proveni dintr-o singura planta sau promovate drept un amestec de uleiuri).

Acesta poate contine urmatorii aditivi:
  • Esteri de ascorbil - 500 mg/kg 10
  • Hidroxianisol butilat - 200 mg/kg
  • Butilhidroxitoluen - 200 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 1000 mg/kg
  • Esteri ai acidului diacetiltartric si acizi grasi din glicerina - 10000 mg/kg
  • Rasina de guaiac - 1000 mg/kg
  • Citrati de izopropil - 200 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 10 mg/kg
  • Polisorbati - 5000 mg/kg
  • Galat de propil - 200 mg/kg
  • Esteri propilenglicolici ai acizilor grasi - 10000 mg/kg
  • Citrat de stearil – gmp
  • Butylhydroquinone tertiar - 200 mg/kg
  • Thiodipropionate - 200 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana, uleiul vegetal poate contine:
  • Acid lactic (E 270)
  • Acid ascorbic (E 300)
  • Esteri ai acizilor grasi cu acid ascorbic (E 304)
  • Extract bogat în tocoferol (E 306)
  • Gama-tocoferol (E 308)
  • Delta-tocoferol (E 309)
  • Galati, TBHQ si BHA, individual sau combinati (E 310-320)
  • Butilhidroxitoluen (BHT) (E 321)
  • Lecitine (E 322)
  • Acid citric (E 330)
  • Citrati de sodiu (E 331)
  • Citrati de potasiu (E 332)
  • Citrati de calciu (E 333)
  • Esteri ai acidului citric cu mono- si diglicerideler acizilor grasi (E 472c)
  • Extracte de rozmarin (E 392)
  • Dimetilpolisiloxan (E 900)
  • Monogliceride si digliceride ale acizilor grasi (E 471)
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de ulei de floarea soarelui poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
  • Cresterea numarului de celule canceroase
  • Inflamatii
  • Depresie
Consumul de ulei de floarea soarelui nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: CREMA DE CACAO

 

Descriere:


Masa de cacao reprezinta, in general, 80% dintr-o ciocolata, fiind compusa din unt si pudra de cacao. Aceasta se poate obtine prin macinarea efectiva a boabelor de cacao. 

Elemente nutritionale (100 g):
  • 398 calorii
  • 4 g de grasimi (dintre care aproximativ jumatate sunt saturate)
  • 83,7 g de carbohidrati
  • 3,7 g de fibre
  • 7% din necesarul zilnic de fier
  • 13% din necesarul zilnic de calciu
Conform Codex Alimentarius, Standardul 141-1983, masa de cacao se regaseste in grupa 05.1 Produse cu cacao si ciocolata, inclusiv inlocuitorii si imitatiile de ciocolata, subgrupa  05.1.1 Amestecuri de cacao (pudre) si masa de cacao. Aditivi pe care ii poate contine:
  • Acesulfam de Potasiu 350 mg/kg
  • Saruri de Amoniu ale Acidului Fosfatidic 10000 mg/kg
  • Aspartam 3000 mg/kg
  • Esteri de Propylene Glycol din acizi grasi 5000 mg/kg
  • Zaharina 100 mg/kg
  • Sucraloza (Trichlorogalactosucrose) 580 mg/kg
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de masa de cacao poate cauza:
  • Reactii alergice
Consumul de masa de cacao nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Functii: indulcitor natural

 

Descriere:

  • ingredient obtinut din mugurii florali ai palmierului de cocos.
Este folosit pe post de inlocuitor al zaharului si are o aroma usoara de caramel.
Prezinta un indice glicemic mai mic fata de zaharul clasic de aceea se metabolizeaza lent si nu creste glicemia brusc.

Poate adaugat ca inducitor in deserturi, produse de patiserie si bauturi. 

Valori nutritionale:
  • valoare energetica 420kJ/1764 kcal
  • grasimi 19, 3g, din care acizi grasi 12,6 g
  • glucide 61,2 g, din care zaharuri 22,9 g
  • Proteine 6,9 g
  • Sare 0,57 g.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de nectar granulat din flori de cocos nu este restrictionat in acest moment, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata.
Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Untul de cacao contine:

- Peste 60% grasime
- 0 proteine sau carbohidrati
- 28.35 g =
  • 248 de calorii, ceea ce acopera 43% din totalul zilnic de grasimi recomandat unui adult
  • 7 micrograme de vitamina K (10% din totalul zilnic de grasimi recomandat)
  • 0,5 mg de vitamina E (3% din totalul zilnic de grasimi recomandat)
  • 0 fibre sau colesterol
Conform Codex Alimentarius, Standardul 086-1981, untul de cacao se regaseste in grupa 05.1.3 Unt de cacao: produse ce contin cacao amestecata cu alte ingrediente in scopul obtinerii unei paste ce se poate intinde pe paine sau care poate servi pe post de umplutura pentru articolele de panificatie.

Conform  Directivei nr. 2000/36/EC, untul de cacao reprezinta grasimea obtinuta din boabele de cacao sau parti din acestea, avand urmatoarele caracteristici:
  • Continut fara acizi grasi: pana la 1,75% (exprimati ca acid oleic)
  • Substanta nesaponificabila (determinata cu ajutorul eterului de petrol): pana la 0,5%, cu exceptia untului de cacao presat (pana la 0,35%)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul excesiv de unt de cacao poate cauza:
  • Crestere in greutate
  • Reactii alergice
  • Boli cardiovasculare (datorita cresterii colesterolului LDL)
  • Insomnii si dureri de cap (datorita cofeinei)
Consumul de unt de cacao nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Scortisoara (Cinnamomum verum) este coaja de culoare roscata-cenusie, a scortisorului, un arbore mic, exotic, vesnic verde.

Scoarta este comercializata uscata sub forma de batoane de aproximativ 10 cm lungime, sub forma de bucatele sau gata macinata.

Beneficii:
  • Stimuleaza memoria
  • Ajuta in lupta cu kilogramele in plus
  • Antioxidantii din scortisoara lupta impotriva imbatranirii si stresului
  • Distruge microbii
 
Unele cercetari au descoperit ca un anumit tip de scortisoara, scortisoara cassia, poate ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange la persoanele cu diabet zaharat.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Consumul in cantitati mari insa, poate irita cavitatea bucala si buzele, provocand rani. La unele persoane poate cauza reactii alergice. Aplicata pe piele, poate determina roseata si iritatie.
  • Cantitatile foarte mari de scortisoara cassia pot fi toxice, in special pentru cei cu probleme hepatice.
  • Sortisoara in doze mari sau sub forma de ulei esential nu este indicata femeilor insarcinate si copiilor.


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Hiper Ambrozia - Biscuiti vegani cu ciocolata vegana"

9 + 2 =

AlegeSanatos.ro nu garantează ca opiniile publicate pe aceasta pagina provin de la consumatorii care au cumpărat sau utilizat produsul respectiv.

Sase alternative pentru inlocuirea dulciurilor nesanatoase

Sase alternative pentru inlocuirea dulciurilor nesanatoase

de Alege Sanatos

In ultima perioada, oamenii au devenit tot mai preocupati de o alimentatie sanatoasa si cauta diferite alternative pentru a elimina zaharul in exces. Nevoia de a consuma ceva dulce macar o data la cateva zile nu se poate ignora atat de usor deoarece zaharul creeaza dependenta, chiar daca stim ca ne poate aduce kilograme in plus, ne poate imbatrani pielea si ne poate priva de multi nutrienti. [detalii]

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016