Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Amidonul de orez este folosit in alimentatie drept agent de ingrosare, prezentand urmatoarele caracteristici nutritionale (per cana):
488 calorii
117 g de carbohidrati
0,1 g de grasimi
3 g de proteine
12 mg de sodiu
1,2 g de fire
Acest compus nu contine gluten.
Conform Codex Alimentarius, amidonul de orez se regaseste in grupa 06.2 Fainuri si amdonuri (inclusiv pudra de soia), subgrupa 06.2.2 Amidonuri: amidonul este un polimer de glucoza ce se regaseste in forma granulara in diverse specii de plante, seminte si tuberculi.
Acesta poate contine urmatorii aditivi:
Sulfiti - 50 mg/kg
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de amidon de orez poate cauza:
Reactii alergice
Crestere in greutate (obezitate)
Tensiune arteriala crescuta
Amilofagie
Consumul de amidon de orez nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata.
Se recomanda insa consumul cu moderatie.