Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Cascavalul este un tip de branza facuta din lapte de vaca sau oaie.
Cascavalul este denumirea sub care sunt cunoscute branzeturile oparite.
Este bogat in substante precum calciu, fosfor, zinc, vitamina B.
Beneficii:
asista organismul in formarea oaselor si smaltului dintilor.
ajuta la reducerea riscului aparitiei hipertensiunii si a bolilor de inima;
stimuleaza formarea sangelui si absortia nutrientilor.
Procesul tehnologic de obtinere a cascavalului cuprinde doua faze principale:
prepararea casului
fabricarea propriu-zisa a cascavalului.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul excesiv de cascaval poate duce la:
ingrasare (datorita continutului mare de grasimi saturate)