Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Concentratul de afine se obtine prin eliminarea apei din sucul de legume in timpul prelucrarii si apoi re-adaugarea apei in timpul reconstituirii.
Apa este eliminata din sucul de afine pentru a reduce greutatea si volumul sucului, ceea ce il face mai usor de transportat.
In cazul produselor cu 100% suc, aceeasi cantitate de apa care este eliminata in timpul transformarii, este adaugata in timpul reconstituirii,astfel profilul nutritional al sucului nu se schimba.
Afinele contin:
antioxidanti (antocianina)
vitamine (C, B, E, A)
cupru
selenium
zinc
fier
Proprietatile afinelor:
Intaresc imunitatea
Previne aparitia infectiilor
Contribuie la eliminarea grasimilor din corp
Neutralizeaza radicalii liberi si incetinesc imbatranirea
Mentin sanatatea creierului
Scad posibilitatea dezvoltarii bolilor de inima
Lupta impotriva cancerului
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul excesiv de concentrat din afine poate cauza:
Reactii alergice
Crestere in greutate
Diabet
Consumul de concentrat din afine nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.