Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Concentratul de fructe si legume se obtine prin eliminarea apei din sucul de fructe sau legume in timpul prelucrarii si apoi re-adaugarea apei in timpul reconstituirii.
Mandarinele contin o cantitate mare de beta-caroten, precursorul vitaminei A.
Contin deasemenea si multe alte vitamine, ca vitamina C, complexul vitaminic B, vitamina E, vitamina K etc., dar si minerale: calciu, fosfor, fier etc.
Mandarinele mai contin si fibre, dar si proteine, fiind deosebit de utile in digestie.
Actiuni:
lupta impotriva anemiei prin continutul di fier si vitamina C;
sunt utile in curele de slabire din cauza continutului de fibre care creeaza senzatia de satietate si a cantitatii de calorii scazute
scad concentratia colesterolului din sange;
intervin in constipatie prin continutul mare de fibre pe care il au
imbunatatesc functiile vederii, la fel cumse intampla in cazul consumului de morcovi;
protejeaza impotriva arsurilor solare (datorita continutului de beta-caroten)
intaresc sistemul imunitar
cresc rezistenta impotriva infectiilor si imbunatatesc sistemul imunitar;
au proprietati antioxidante si detoxifiante;
au proprietati anticanceroase;
imbunatatesc functiile digestive;
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de suc concentrat din fructe poate cauza:
Reactii alergice
Crestere in greutate
Diabet
Consumul de concentrat din fructe nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.