AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana

Nota 5.6 / 10 din 367 voturi
Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Strauss Coffe

 

Descriere Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana

Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Bautura instant pe baza de cafea solubila, guarana si lapte.

Cantitate: 1.8g.

Alte informatii:
Acest produs contine 13 ingrediente dintre care 7 sunt considerate a fi sigure, 6 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Informatii Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana


- Calorii (100g): 435 kcal
- Carbohidrati (100g): 84 g
- Proteine (100g): 3 g

 

Ingrediente Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana

Zahar, Sirop de glucoza, CAFEA SOLUBILA, Grasimi vegetale hidrogenate, EXTRACT DE GUARANA, MALTODEXTRIN, PROTEINE DIN LAPTE, FOSFAT DIPOTASIC (E340ii), OCTENIL SUCCINAT DE AMIDON SODIC, Mono- si digliceride ale acizilor grasi (E471), POLIFOSFATI (E452), BETA CAROTEN/ E160a, DIOXID DE SILICIU

Poate contine urme de produse pe baza de soia si produse pe baza de cereale care contin gluten precum si derivatele lor. 

 

Grad de risc produs:


Atentie la urmatoarele ingrediente:

Zahar, ingredient cu risc mediu de dauna, carbohidrat prezent in plante, caracterizat printr-un gust mai mult sau mai putin dulce. Zaharul principal se considera a fi glucoza. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

Sirop de Glucoza, ingredient cu risc mediu de dauna, reprezinta o solutie apoasa, purificata si concentrata din zaharide nutritive derivate din amidon si/sau inulina. Consumul de sirop de glucoza poate cauza: reactii alergice (poate contine urme de gluten, crestere in greutate (obezitate), diabet etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica


25 de teste rezolvate si explicate pentru succes deplin la Evaluarea clasa a II-a - matematica!  Gandita ca ajutor practic si imediat pentru elevii de clasa a II-a, culegerea de teste speciale urmareste: * intelegerea, exersarea si fixarea notiunilor de specialitate; * insusirea acestora intr-un mod placut, distractiv; * asimilarea metodelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Grasimi vegetale hidrogenate, ingredient cu risc mediu de dauna. Cel mai cunoscut produs de tipul grasimi vegetale hidrogenate (saturate) este reprezentat de margarina. Alte surse bogate in grasimi saturate sunt si: produsele de tip fast-food, laptele nedegresat, untul, branza, cartofii prajiti, carnea grasa. Consumul de grasimi vegetale hidrogenate poate cauza: reactii alergice, boli cardiovasculare, obezitate, cresterea colesterolului.

E1450 sau Octenil succinat de amidon sodic, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de agent artificial de ingrosare si stabilizator. Este un asa-numit “amidon modificat”, adica un amidon supus unui anumit procedeu chimic al carui scop este imbunatatirea si adaptarea proprietatilor sale la anumite cerinte, cum ar fi: cresterea stabilitatii la temperaturi foarte inalte sau foarte scazute, in medii acide sau alcaline, lungirea sau scurtarea timpului de coagulare sau gelificare, capacitatea de a coagula la rece, modificarea texturii etc. Face parte din categoria E-urilor suspecte.

E452i sau polifosfati de sodiu, ingredient cu risc mediu de dauna, este un stabilizator. Face parte din categoria E-urilor suspecte. Concentratiile mari de fosfati pot destabiliza unele procese metabolice deoarece fosfatul joaca un rol important in metabolismul general.

E551 sau Dioxid de siliciu, ingredient cu risc scazut de dauna, are rol de antiaglomerant. In industria alimentara este folosit la purificarea berii si ca agent antiaglomerant pentru cafeaua instant. Face parte din categoria E-urilor suspecte.


Data analizei: 2015-10-08


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Termenul “zahar” se aplica la un numar mare de carbohidrati prezenti plantele caracterizate printr-un gust mai mult sau mai putin dulce.

Zaharul principal, glucoza, apare in urma procesului de fotosinteza care are loc in toate plantele verzi, in timp ce alte amestecuri de zahar se regasesc in seva anumitor plante, sub forma de sirop. 

In alimentatie, zaharul poate:
  • Sa apara in mod natural: lactoza din lapte, fructoza din fructe, miere si legume, maltoza din bere
  • Sa fie adaugat din surse precum: porumb, struguri, sfecla, trestie de zahar
In general, pe ambalajul produselor se trece cel de-al doilea tip de zahar (cel comercial).

Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, zaharul se regaseste in grupa 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, subgrupa 11.1. Zahar refinat si brut.

11.1.1 Zahar alb, dextroza anhidra, dextroza monohidrata, fructoza
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (15 mg/kg)
11.1.2 Zahar pudra, dextroza pudra
  • Poate contine urmatorii aditivi:
  • Silicat de calciu 15000 mg/kg
  • silicat de calciu si aluminiu 15000 mg/kg
  • carbonat de magneziu 15000 mg/kg
  • silicat de magneziu sintetic 15000 mg/kg
  • fosfati 6600 mg/kg
  • dioxid de siliciu, amorf 15000 mg/kg
  • aluminosilicat de sodiu 15000 mg/kg
  • sulfiti 15 mg/kg
11.1.3 Zahar alb fin, zahar brun fin, sirop de glucoza, sirop de glucoza uscat, trestie de zahar
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (20 mg/kg)
11.1.3.1 Sirop de glucoza uscat folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.3.2 Sirop de glucoza folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.4 Lactoza
11.1.5 Zahar alb provenit din plantatii sau mori
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (70 mg/kg)
Conform  Regulamentului Consiliului European nr. 318/2006, zaharul alb, de calitate standard trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
  • Sa fie intact, autentic si de calitate comerciala; uscat, sub forma de cristale granulate omogene;
  • Sa detina o polarizare minima de  99,7°;
  • Sa aiba o umiditate maxima de 0,06%;
  • Sa aiba un grad de invertire de maximum 0,04%;
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

National Academy of Sciences Dietary Reference Intake (DRI) limiteaza consumul de zahar la 25% din numarul de calorii, respectiv 125 de grame de carbohidrati.

United States Department of Agriculture (USDA) recomanda un consum de zaharuri limitat la pana la 10% din totalul de calorii.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Siropul de glucoza se foloseste in productia de alimente ca indulcitor, agent de ingrosare, agent de retinere a umezelii sau pentru prevenirea cristalizarii zaharului in dulceturi, gemuri, jeleuri si alte asemenea. 

Siropul de glucoza contine urmatoarele valori nutritionale (per lingura):
  • 81 calorii
  • 0 grasimi
  • 22 de carbohidrati (dintre care 7g provin din zaharuri)
  • 0 proteine
  • 0 minerale sau vitamine
Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, siropul de glucoza se regaseste in categoria 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, grupa 11.1 Zaharuri ranifate si neprelucrate, subgrupa 11.1.3 Zahar alb si brun, sirop de glucoza, sirop de glucoza deshidratat, zahar neprelucrat din trestie de zahar – 11.1.3.2 Sirop de glucoza folosit in produsele de cofetarie.  Siropul de glucoza reprezinta o solutie apoasa, purificata si concentrata din zaharide nutritive derivate din amidon si/sau inulina.

Aditivi pe care ii poate contine:
  • Sulfiti - 20 mg/kg
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de sirop de glucoza poate cauza:

  • Reactii alergice (poate contine urme de gluten)
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Diabet
  • Boli cardiovasculare
  • Probleme la nivelul dintilor (carii)
Consumul de sirop de glucoza nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Cafeaua solubila este preparata la fel ca si cea macinata, singura diferenta dintre etapele de pregatire fiind introducerea etapei de Spray drying si freeze-drying pentru cafeaua solubila.
  • In cazul metodei de spray drying, solutia de cafea este trecuta printr-un jet continuu de aer fierbinte la capatul unui cilindru inalt, iar pe masura ce picaturile cad, ele se usuca si se depun pe fundul cilindrului sub forma unei pulberi fine;
  • In cazul freeze-drying, solutia de cafea este inghetata la -40°C, astfel incat se formeaza o pojghita subtire, care va fi apoi sparta in bucatele mici. Granulele formate sunt apoi puse in camere de vacuum. Vacuumul scade temperatura de fierbere a apei si aceasta se evapora chiar si la temperaturi atat de scazute, mentinand aroma cafelei si lasand in urma granule de cafea solubila.
 
In final, cafeaua solubila contine doar boabe de cafea si apa, fara sa fie adaugate si alte ingrediente.

Beneficiile cafelei:
  • Antioxidantii din cafea limiteaza distrugerea celulelor;
  • Cafeina stimuleaza capacitatea mentala si performanta fizica
  • Reduce starea de oboseala;
Reactii adverse:

Citeste mai mult

 

Descriere:


Cel mai cunoscut produs de tipul grasimi vegetale hidrogenate (saturate) este reprezentat de margarina. Alte surse bogate in grasimi saturate sunt si: produsele de tip fast-food, laptele nedegresat, untul, branza, cartofii prajiti, carnea grasa.

Hidrogenarea (adaugarea de atomi de hidrogen la moleculele de grasimi) are rolul atat de a prelungi durata de viata a produsului, impiedicand oxidarea, cat si de a transforma consistenta grasimilor in una solida.

Conform Codex Alimentarius, Standardul 210-1999, grasimile vegetale se regasesc in categoria 02.0 Grasimi, uleiuri si emulsii grase, grupa 02.1 Grasimi si uleiuri esentiale fara apa, subgrupa  02.1.2 Uleiuri si grasimi vegetale: grasimi si uleiuri comestibile obtinute din plante (produsele pot proveni dintr-o singura planta sau promovate drept un amestec de uleiuri). Aditivi pe care ii pot contine:
  • Esteri de ascorbil - 500 mg/kg 10
  • Hidroxianisol butilat - 200 mg/kg
  • Butilhidroxitoluen - 200 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 1000 mg/kg
  • Esteri ai acidului diacetiltartric si acizi grasi din glicerina - 10000 mg/kg
  • Rasina de guaiac - 1000 mg/kg
  • Citrati de izopropil - 200 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 10 mg/kg
  • Polisorbati - 5000 mg/kg
  • Galat de propil - 200 mg/kg
  • Esteri propilenglicolici ai acizilor grasi - 10000 mg/kg
  • Citrat de stearil – gmp
  • Butylhydroquinone tertiar - 200 mg/kg
  • Thiodipropionate - 200 mg/kg
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de grasimi vegetale hidrogenate poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Boli cardiovasculare
  • Obezitate
  • Cresterea colesterolului
Consumul de grasimi vegetale hidrogenate nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Guarana este o planta originara din regiunea amazoniana a Americii de Sud.
 
Printre substantele chimice continute de planta se numara:
  • guaranina
  • cofeina (de doua ori mai multa decat in cafea)
  • teobromina
  • teofilina
  • amidon
  • tanini astringent
  • mucilagii
  • protein
  • d-catechin.
 
Extractul acestei plante este folosit ca ingredient in bauturile energizante, in guma de mestecat, in medicamente pentru slabit.
 
Proprietati:
  • afrodisiace
  • diuretice
  • analgezice
Cafeina continuta in guarana stimuleaza sistemul nervos central, astfel persoana care o consuma devine mai atenta.
Studiile au aratat faptul ca o doza din extract de guarana, administrata singura sau in asociere cu ginseng asiatic, a ameliorat performantele cognitive (memorie, atentie, calcul mental).
Guarana asociata cu alte plante, mai ales cu extractul de ceai, poate creste activitatea metabolica, contribuind astfel la pierderea kilogramelor.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cafeina prezenta in guarana nu este indicata persoanelor care sufera de:
  • afectiuni cardiac
  • insomnia
  • anxietate
  • ulcer gastric sau duodenal
  • hipertensiune arteriala . I
 


Citeste mai mult

Sinonime: MALTODEXTRIN

Functii: absorbant, liant, stabilizator emulsie, peliculogen, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului
  • imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri ca aditiv alimentar (GRAS).


Citeste mai mult

 

Descriere:


Laptele contine toti cei 9 aminoacizi esentiali unei alimentatii sanatoase.

Proteinele din lapte se impart in 2 grupe principale:
  • Proteine din zer (care se digera repede) – 18% din totalul proteic; folosite inainte si dupa efort fizic pentru a repara mai repede tesutul muscular si pentru a da energie;
  • Cazeina (se digera mai greu – pana la 7 ore) – se regaseste in cea mai mare cantitate (aproximativ 82%) si contine si fosfor; ajuta la repararea tesutului muscular (folosita cel mai des peste noapte).
Restul proteinelor din lapte se regasesc sub forma de enzime, inclusiv lipaze si fosfataze, cat si proteaze.

Conform Codex Alimentarius, proteina din lapte se regaseste in categoria 12.10 Produse proteice din alte surse decat boabele de soia: proteina din lapte, proteina din cereale si proteina din analogi sau inlocuitori vegetali pentru produsele standard, precum carne, peste sau lapte.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de proteine din lapte poate cauza:
  • Reactii alergice (intoleranta)
  • Probleme la nivel digestiv
Consumul de proteine din lapte nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: E340 (II)

Functii: E340 (ii)

 

Descriere:

 
  • stabilizator
  • regulator de aciditate
  • emulsificator
  • umectant
  • sechestrant
  • agent de ingrosare
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Intoxicatia acuta de potasiu este rar intalnita deoarece dozele mari induc voma. 
     
  • Fosfatul nu trebuie administrat pacientilor cu insuficienÈ›a renala sau hiperfosfatemie, pacientilor cu urina alcalina din cauza infectiei a tractului urinar deoarece calciul crescut si concentratia de fosfati in urina alcalina creste riscul de pietre de fosfat de calciu.
     
  • Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) a inclus acest ingredient pe lista substantelor sigure GRAS (Generally Recognized As Safe).
 


Citeste mai mult

Sinonime: E1450

Functii: agent artificial de ingrosare, stabilizator

 

Descriere:

  • Amidon reticulat prin tratarea cu anhidrida octemilsuccinica.
Este un asa-numit “amidon modificat”, adica un amidon supus unui anumit procedeu chimic al carui scop este imbunatatirea si adaptarea proprietatilor sale la anumite cerinte, cum ar fi: cresterea stabilitatii la temperaturi foarte inalte sau foarte scazute, in medii acide sau alcaline, lungirea sau scurtarea timpului de coagulare sau gelificare, capacitatea de a coagula la rece, modificarea texturii etc. 

Nu se recomanda consumul frecvent.

In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E1450 si face parte din categoria E-urilor suspecte.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol. 
  • Cantitatile prea mari pot produce tulburari gastrointestinale.
Sursa: e.infocons.ro


Citeste mai mult

Sinonime: E471

Functii: emulgator

 

Descriere:


Mono si digliceridele sunt acizi grasi derivati din triglicerine (ester provenit din glicerol si 3 acizi grasi), care reprezinta componenta principala a grasimilor animale si a uleiurilor vegetale.

Mono si digliceridele sunt folosite pe post de emulgatori (stabilizatori ai emulsiei), dar ajuta si la prelungirea duratei de viata a produselor. Acestea provin, in general, din pielea sau oasele animalelor, dar pot fi derivate si din surse vegetale, precum soia sau canola.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), emulgatorul mono- si digliceridele ale acizilor grasi poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 471 - Monogliceride si digliceride ale acizilor grasi.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul excesiv de mono si digliceride (care contin grasimi trans) poate cauza:
  • Boli cardiovasculare
  • Crestere in greutate
Consumul de mono si digliceride nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: E452, E452 (I); E452 (II); E452 (III); E452 (IV); E452 (V)

Functii: Sechestrant, stabilizatori, emulgatori; sare de topire

 

Descriere:

 
Saruri de sodiu/potasiu/calciu/amoniu cu fosfati. Toate sunt produse sintetice din carbonatii respectivi si acid fosforic.

Tipuri de fosfati:
  • E452(i) Polifosfat de sodiu (anterior E450c(i)) 
  • E452(ii) Polifosfat de potasiu (anterior E450c(ii)) 
  • E452(iii) Polifosfat de sodiu si calciu 
  • E452(iv) Polifosfat de calciu (denumit si 544) 
  • E452(v) Polifosfat de amoniu (anterior E450c(i)) 
Doza zilnica acceptata: 
  • Pana la 70 mg/kg corp pentru toti aditivii ce contin fosfat.
In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E452 si face parte din categoria E urilor suspecte.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Concentratiile mari de fosfati pot destabiliza unele procese metabolice deoarece fosfatul joaca un rol important in metabolismul general.

 
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii E¬-urilor "suspecte" se numara: 
  • alergiile
  • dereglarile hormonale
  • tulburarile hepatice
  • bolile intestinale si ale ficatului
  • tulburarile hepato-biliare
  • tulburari ale tubului digestive
  • tulburarile nervoase
  • cresterea nivelului de colesterol.
 


Citeste mai mult

Functii: colorant

 

Descriere:

Beta carotenul este un tip de pigment ce se gaseste in plante, mai ales in morcovi si in legumele colorate. 
 
Carotenii sunt produsi ca izomeri, constand dintr-o serie de compusi chimic identici, dar diferiti steric. 
 
Studiile bazate pe subiecti au relevat faptul ca persoanele care consuma de cel putin 4 ori pe zi fructe si legume bogate in beta-caroten isi reduc riscul de aparitie a bolilor de inima si a cancerului.
 
In organism, beta-carotenul este convertit in vitamina A (retinol). 
Retinolul are urmatoarele proprietati:
  • imbunatateste vederea
  • intareste sistemul imunitar
  • contribuie la o piele sanatoasa
  • intarireste membranele musculare.
 
In Codus Alimentarius, acest ingredient are denumirea de E160a.
 
Colorant alimentar, insolubil in apa ale carui nuante variaza de la galben la oranj, depinzand de solventul utilizat pentru extractie.

Doza zilnica: 
  • Pana la 5 mg/kg corp 
 
Face parte din categoria "E-uri suspecte".
 
Reactii adverse:
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

  • Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii E-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.
  • Concentratii mai mari pot duce la o culoare galbena a pielii. Carotenul este o sursa de vitamina A(retinol), concentratiile marite pot provoca simptome ale toxicitatii vitaminei A.
     
  • Studiile au sugerat ca dozele mari de beta-caroten pot ajuta in scaderea sensibilitatii la radiatiile solare.
 


Citeste mai mult

Sinonime: ACID SILICIC; E551; SILICAT DE CALCIU

Functii: emulgator, gelifiant artificial; agent antiaglomerant

 

Descriere:

  • Se poate utiliza sub forma de xerogel (denumire comerciala stabifix), hidrogel, solutie coloidala. 
  • In industria alimentara este folosit la purificarea berii si ca agent antiaglomerant pentru cafeaua instant.
  • Este utilizat de asemenea in industria cosmetica, farmaceutica, in cea a producerii detergentilor.

In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul e551. Face parte din  categoria E-urilor suspecte.

Doza maxima zilnica pentru E551 (Silicat de calciu) este nelimitata.

Dioxidul de siliciu coloidal este produs obtinut prin suspendarea siliciului in lichid.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acest ingredient poate produce alergii cu manifestari dermatologice.
  • Nu se recomanda consumul frecvent.
 


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana"

3 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Doncafe - Cafea 4 in 1 cu guarana"

Ce sa mananci la pranz ca sa ai energie in a doua parte a zilei

Ce sa mananci la pranz ca sa ai energie in a doua parte a zilei

de Alege Sanatos 01 Feb 2024

Un pranz sanatos si echilibrat este la fel de important ca micul dejun. Daca alegi cu atentie alimentele pe care le consumi in acel moment vei avea parte de energie in a doua parte a zilei fara sa consumi cafea sau energizante. [detalii]

4 modalitati cu care poti inlocui cafeaua de dimineata

4 modalitati cu care poti inlocui cafeaua de dimineata

de Alege Sanatos 10 Dec 2023

Desi a bea cafea de dimineata nu este neaparat un obicei nociv, daca consumi o cantitate prea mare sau o combini cu tutun, s-ar putea sa se transforme intr-un lucru neplacut pentru organismul tau. [detalii]

Secrete de la Barista: Sfaturi si trucuri pentru a obtine espresso perfect

Secrete de la Barista: Sfaturi si trucuri pentru a obtine espresso perfect

de Alege Sanatos 29 Nov 2023

Esti pasionat de cafea si vrei sa iti rafinezi abilitatile de barista? Parcurge acest articol si descopera secretele din spatele perfectului espresso, cum sa il servesti si sa il prezinti pentru a imbunatati experienta de degustare! [detalii]

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.