AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Innersense - Create Volume Lotiune pentru par

Nota 7 / 10 din 421 voturi
Innersense - Create Volume Lotiune pentru par
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: INNERSENSE ORGANIC BEAUTY INC

 

Descriere Innersense - Create Volume Lotiune pentru par

Innersense Create Volume

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Aceasta lotiune pentru volum este ideala pentru toate tipurile de par.

Cantitate: 59.15 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 15 ingrediente considerate a fi sigure.


Apa de portocale este folosita pentru a da un miros placut produse cosmetice si de ingrijire personala.

Extractul de musetel are multiple intrebuintari sub forma de cataplasme, gargara, clisme, bai in diferite afectiuni : arsuri, hemoroizi, rani, dureri de gat, diferite ulceratii ale pielii, abcese dentare, conjunctivite, calmeaza tenurile inrosite si iritate.

Extractul din frunze de eucalipt are urmatoarele proprietati:
  • antifungic
  • antibacterian
  • decongestionant
  • hipoglicemiant.

 

Ingrediente Innersense - Create Volume Lotiune pentru par

DEIONIZED WATER/ PURIFIED WATER, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) GEL, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, SORBITOL, SCLEROTIUM GUM, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER, WHEAT AMINO ACIDS, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT / LEAF EXTRACT, HONEY, RICE AMINO ACIDS, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GINKGO BILOBA EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS EXTRACT\ EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, GLUCONOLACTONE, SODIUM BENZOATE

Extracte din plante-culturi organice.

 

Grad de risc produs:

Data analizei: 2019-07-22


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: DEMINERALIZED WATER, DI WATER, DIW, DE-IONIZED WATER

 

Descriere:

Apa deionizata sau apa pura.
 
Apa deionizata este apa obtinuta prin filtrarea acesteia cu metoda "osmoza inversa". Altfel, sunt eliminati ionii din apa. 
 
Este considerata a fi un antioxidant, de asemenea incetineste procesul de imbatranire si previne bolile.
 
Apa deionizata este un ingredient pentru multe produse cosmetice si farmaceutice si adesea este trecuta in prospect sub numele de “aqua”.
 
Reactii adverse:

Citeste mai mult

Sinonime: ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) GEL, ALOE GEL

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extras din frunzele plantei Aloe barbadensis (aloe)
  • rol de catifelare a pielii
  • eficient in vindecarea ranilor si a infectiilor (la animale)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca agent natural de aroma pentru adaugarea directa in mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea ingredientelor derivate din aloe in cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: GUAR GUM; CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM; CYANOPSIS TETRAGONOLOBA GUM; GUAR (CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA) GUM; GUAR GUM; GUAR GUM (CYAMOPSIS TETRAGONOLOBUS (L.) ) ; GUAR GUM; GUAR GUM (CYAMOPSIS TETRAGONOLOBUS) ; SOLVENT PURIFIED GUAR GUM; GUM, CYANOPSIS TE

Functii: Liant, stabilizator de emulsie, agent de parfum, agent de control a vascozitatii, filmogen, mascant

 

Descriere:

Guma de guar provine din India, dintr-o planta specifica zonei indiene, fasolea de guar.
 
Este o substanta de adaos in industria alimentara obtinuta din boabele recoltei. Guma de guar este frecvent utilizata ca un agent de ingrosare in alimente: sosuri pentru salate, inghetata si supe. 
 
In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E412.
 
E412 este considerat nociv deoarece contine dioxina, o substanta foarte daunatoare care provoaca malformatii la nou nascuti si despre care se crede ca este si o cauza a cancerului.
 
Utilizare cosmetica
Guma de guar este utilizat in industria produselor cosmetice si de ingrijire personala ca agent de ingrosare in paste de dinti, agent de ingrijire in sampoane (de obicei, intr-o versiune modificata chimic).'
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Exista studii care au demonstrat posibilitatea aparitiei unor efecte advsere (alergii) asupra sistemului imunitar si respiratoriu in urma utilizarii de guma de guar.
 


Citeste mai mult

Sinonime: D-GLUCITOL; D-SORBITOL; SORBITOL SOLUTION; SORBITOL SOLUTION, 70%; DGLUCITOL; CHOLAXINE

Functii: agent de aroma, ingredient parfum, agent de umectare, agent de ingrijire a pielii, plastifiant

 

Descriere:

  • tip de alcool de zahar (polyalcohol), ce apare in mod natural dar poate fi si produs sintetic
  • apare in fructe de padure, cirese, prune, pere si alge
  • ajuta la hidratarea pielii, prin atragerea apei din atmosfera (prin osmoza)
  • poate insa sa si usuce pielea in anumite conditii (lipsite de umiditate)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta pentru adaugarea directa la mancare si drept component al produselor laxative farmaceutice, fara prescriptie medicala.

Joint FAO/WHO Expert Committee nu condidera a fi necesara limitarea consumului zilnic de Sorbitol si alti indulcitori de acelasi tip.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 420.


Citeste mai mult

Functii: Gel de stabilizare si ingrosare

 

Descriere:

  • Gel de stabilizare si ingrosare folosit in produsele cosmetice si de infrumusetare
  • Este un polizaharid format printr-un process de fermentare (zahar fermentat)
  • Are propietati emoliente si de netezire a pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

  • Confrom comisiilor de evaluare din domeniu acest ingredient are un risc scazut (este sigur intr-un procent de 99%). Este considerat un ingredient natural si nu exista studii care sa demonstreze efecte adverse sau efecte negative cu privire la acesta.


Citeste mai mult

Sinonime: CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER; ORANGE FRUIT WATER; ORANGE WATER; WATER, ORANGE

Functii: agent de aroma

 

Descriere:

Solutie apoasa obtinuta din portocole, in mod obisnuti prin abur distilat.

Apa de portocale este folosita pentru a da un miros placut produse cosmetice si de ingrijire personala.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

 


Citeste mai mult

Functii: Agent de ingrijire a parului si a parului, agent de protectie a pielii

 

Descriere:

  • Amestec de aminoacizi din proteine de grau, rezultat in urma defalcarii prin hidroliza. 
Sunt adesea folositi in produsele de ingrijire a parului ca agenti de ingrijire, dar sunt gasiti si in produsele de ingrijire a pielii.
 
Sunt putine cercetari care sa arate ca aminoacizii de grau patrund in firul parului, dar cel mai probabil dimensiunea moleculara a aminoacizilor le permite acest lucru in comparatie cu proteina in sine.
 
Deoarece atrag umezeala, aminoacizii ajuta la imbunatatirea flexibilitatii parului. 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ca molecule simple, aminoacizi puri nu pot declansa reactii imune.


Citeste mai mult

Sinonime: CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSE (GREEN TEA) LEAF EXTRACT; CAMELLIA SINENSIS (TEA PLANT) LEAF EXTRACT; THEA SINENSIS EXTRACT; EXTRACT OF CAMELLIA SINENSIS LEAVES; GREEN TEA; GREEN TEA LEAF EXTRACT; TEA LEAF ABSOLUTE

 

Descriere:

Extract din frunzele  arborelui de ceai camellia sinensis. Cunoscut si sub denumirea de extract de ceai verde.
 
Proprietati:
  • antioxidant puternic 
  • antiinflamatorii 
  • antiimbatranire 
  • anticarigen
  • antiinflamator
  • umectant
  • conditionator
  • absorbant de raze UV
 
Ceaiul verde are capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a pierderea elasticitatii pielii.
 
De asemenea, incetineste dezvoltarea unora dintre semnele vizuale de imbatranire datorita proprietatilor sale antioxidante si antiinflamatorii. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Un studiu efectuat de American Association for Cancer Research si revista Preventative Medicine au demonstrat modul in care consumul de ceai verde poate ajuta la prevenirea formarii tumorilor canceroase.


Citeste mai mult

Sinonime: MEL

Functii: agent de aroma, umectant, agent de ingrijire a pielii, emolient, hidratant

 

Descriere:

  • secretie zaharoasa culeasa si depozitata de albine (Apis mellifera)
  • amestec de glucoza, fructoza, zaharoza si alte zaharuri care apar in mod natural
Are functii antibacteriene atunci cand este folosit in produse de ingrijire a pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient  pentru adaugarea directa la mancare (GRAS).


Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Aminoacizii de orez se obtin prin hidrolizarea completa a proteinelor ​​de orez.

Sunt adesea folositi in produsele de ingrijire a parului ca agenti de ingrijire, dar sunt gasiti si in produsele de ingrijire a pielii.
 
Sunt putine cercetari care sa arate ca aminoacizii de grau patrund in firul parului, dar cel mai probabil dimensiunea moleculara a aminoacizilor le permite acest lucru in comparatie cu proteina in sine.
 
Deoarece atrag umezeala, aminoacizii ajuta la imbunatatirea flexibilitatii parului. 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative ale acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: CAMOMILLE EXTRACT, CHAMOMILE EXTRACT; MATRICARIA CHAMOMILLA

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • antimicrobian, antiinflamator, tonic
  • extract de planta de musetel
  • prezinta proprietati emoliente si antioxidante
Are multiple intrebuintari sub forma de cataplasme, gargara, clisme, bai in diferite afectiuni : arsuri, hemoroizi, rani, dureri de gat, diferite ulceratii ale pielii, abcese dentare, conjunctivite, calmeaza tenurile inrosite si iritate.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).


Citeste mai mult

 

Descriere:

Ginkgo biloba este unul dintre cele mai vechi specii de copac. 
 
In medicina traditionala aceasta planta este folosita pentru a trata tulburarile circulatorii si pentru a spori memoria. 
 
Beneficii: 
  • imbunatateste circulatia sanguina prin dilatarea vaselor de sange si prin reducerea “lipirii” trombocitelor, reducand riscul formarii unui cheag. 
  • creste eficienta metabolismului, regularizeaza neurotransmitatorii si stimuleaza nivelul de oxigen din creier;
  • ajuta la controlul colesterolului, 
  • sustine tratarea impotentei si infertilitatii la barbati;
  • trateaza afectiunile urechilor si tulburarile oculare 
  • impiedica lezarea organelor, cauzata de radicalii libera
  • blocheaza si “lipirea” trombocitelor ce sunt un factor de activare in unele boli ale pielii, cum ar fi psoriazis.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Efecte adverse:
  • poate provoca disconfort gastro-intestinal si dureri de cap;
  • nu ar trebui utilizata concomitent cu pilulele antidepresive pentru ca pot aparea efecte negative de interactiune;
  • folosirea extractului de Gingko biloba nu este recomandata in cazul tulburarilor de coagulare;
  • femeile insarcinate nu trebuie sa foloseasca suplimente pe baza de Gingko biloba;
  • pot aparea mancarimi, eruptii cutanate, ameteli, probleme de respiratie;
  • alte efecte secundare: diaree, greata, varsaturi, dureri de cap si neliniste.


Citeste mai mult

Sinonime: EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, EUCALYPTUS EXTRACT; EUCALYPTUS GLOBULUS EXTRACT; EUCALYPTUS GLOBULUS, EXT.; EXTRACT OF EUCALYPTUS; EXTRACT OF EUCALYPTUS GLOBULUS; TASMANIAN BLUE GUM LEAF EXTRACT

Functii: agent de aroma, antibacterial, conditionator

 

Descriere:

Extract din frunzele de eucalipt.

Frunzele degaja un miros puternic aromat si au gust amar si astringent.
 
Principalele componente chimice regasite in frunze sunt: flavonide, ulei esential bogat in cineol si eucaliptol, tanin, rasini, ceara, terpene, cumarine.

Cele mai importante calitati ale eucaliptului sunt:
  • antifungic
  • antibacterian
  • decongestionant
  • hipoglicemiant. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

The Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient in mancare, substante aromatizante si medicamente pentru raceli si tuse.


Citeste mai mult

Sinonime: D-GLUCONIC ACID, .DELTA.-LACTONE; D-GLUCONIC ACID, DELTA-LACTONE; D-GLUCONO-1,5-LACTONE; D-GUCONIC ACID, DELTA-LACTONE; DELTA-LACTONE D-GLUCONIC ACID; DGLUCONIC ACID, ëLACTONE; 1,5-D-GLUCONOLACTONE; 1,5-GLUCONOLACTONE; D-DELTA-GLUCONOLACTONE;

Functii: umectant, solvent, agent de parfum

 

Descriere:

  • Un polyhydroxy Acid antioxidant (PHA), care un chelator de metale.
  • Chelatorii sunt compusi chimici capabili sa formeze structuri ciclice stabile numite cicluri chelatice; chelati. Au utilizari in chimia analitica, chimia organica, chelatoterapie.
  • Gluconolactone este compus din mai multe grupari hidroxil care atrag apa, care hidrateaza pielea, oferind un grad sporit de hidratare. Potrivit unui studiu aparut in Dermatologic Surgery journal, gluconolactone este un acid polyhydroxy (PHA), care este un agent de chelare de metale si contribuie la absorbtia radicalilor liberi, protejand astfel pielea de la unele dintre efectele nocive ale radiatiilor UV.
  • Gluconolactone ofera pana la 50% protectie impotriva radiatiilor UV si a radiatiilor UV-induse de activarea promotorului de elastina. Contrar unor temeri stiintifice, aceasta nu creste in mod semnificativ celulele arse de soare din pielea omului.
  • Conform Dermatologic Surgery journal, aceasta poate arata, de asemenea, imbunatatiri la pacientii cu acnee rozacee, si este bland pe pielea sensibila.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu exista avertismente in ceea ce priveste utilizarea de gluconolactone si din cauza compozitiei sale PHA, acesta poate fi mai sigur decat produsele care contin AHA sau BHA.
  • Femeile gravide ar trebui sa consulte un medic inainte de a in continuare cu produse cu gluconolactona.
  • Food and Drug Administration (FDA) a desemnat acest ingredient ca fiind sigur pentru uz general sau specific si limitat in produsele alimentare.


Citeste mai mult

Sinonime: BENZOIC ACID, SODIUM SALT; ANTIMOL; SOBENATE

Functii: ingredient parfum, conservant, anticoroziv, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a Benzoic Acid
  • conservant folosit in manacare, produse farmaceutice si cosmetice
  • pudra alba, cristalina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista substantelor folosite direct in mancare, evaluate drept fara riscuri.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 5%.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 211 Sodium Benzoate.
European Commission’s Scientific Committee on Consumer Products (SCCP) permite folosirea acestui ingredient in produsele rinse-off in concentratii de pana la 2,5% si in produsele leave-on in concentratii de pana la 0.5%.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum total acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala) pentru cele 3 ingrediente: Benzoic Acid, Potassium si Sodium Benzoate. 


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Innersense - Create Volume Lotiune pentru par"

5 + 9 =

Spune-ne opinia ta despre
"Innersense - Create Volume Lotiune pentru par"

3 tratamente naturiste pentru varfuri despicate

3 tratamente naturiste pentru varfuri despicate

de Viorica Ghinea 06 Nov 2019

Exista mai multi factori care pot provoca cu timpul degradarea podoabei capilare: vopsitul in exces, utilizarea frecventa a instrumentelor de styling, folosirea unui sampon cu actiune dura, tunsul rar si o alimentatie dezechilibrata. Primul semn ca parul tau are nevoie de ajutor il reprezinta varfurile despicate. Imediat ce il observi, nu sta pe ganduri, ci aplica urmatoarele tratamente naturiste cu rol reparator. [detalii]

5 uleiuri naturale pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat

5 uleiuri naturale pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat

de Elena-Alina Constantinescu 29 Mai 2017

Caderea parului este o problema ingrijoratoare pentru multi dintre noi. Fie ca incriminam produsele de styling, poluarea sau calitatea apei cu care ne spalam, cert este ca parul se poate degrada foarte usor. Parul uscat are nevoie de produse care hranesc radacina, nu trebuie spalat des si nu trebuie coafat datorita fragilitatii exagerate. Pe piata sunt foarte multe produse care ne fac mai mult rau decat bine, asadar, pentru a preveni efectele adverse, cele mai potrivite sunt uleiurile naturale. [detalii]

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

de Elena-Alina Constantinescu 07 Dec 2016

Caderea parului este o problema cu care se confrunta multe persoane. Produsele de styling, stresul, alimentatia nesanatoasa, medicamentele si alte probleme hormonale deterioreaza podoaba capilara. In randurile de mai jos, iata cele mai eficiente remedii impotriva caderii parului. [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016