AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ACETO (APPLE VINEGAR)

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Descriere:

  • Otet de mere
Otetul este un lichid constand in principal din acid acetic si apa, este facut din cidru de mere si are o culoare maro-aurie. 
 
Acesta este adesea vandut nefiltrat si nepasteurizat, ca produs natural. 
 
Otetul de mere contine enzime naturale, vitamine si minerale si este bogat in antioxidanti. Acesta contine vitaminele A, B si C, beta-caroten, bioflavonoide, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, cupru, fier, sulf, fier, fluor, siliciu, bor si pectina. Echilibreaza in mod natural pH-ului pielii si a intregului corp.
 
Din cauza aciditatii sale, otetul de mere poate fi foarte dur, chiar pana la ardere. pH-ul sau este de obicei intre pH 4.25 si 5.00. Acesta este adesea diluat cu suc de fructe sau de apa  si/sau indulcit (de obicei, cu miere) pentru consum ca o bautura sanatoasa.
 
Otetul are o actiune tonica care promoveaza circulatia sangelui in capilarele mici care iriga pielea. De asemenea, este antiseptic, prevenind dezvltarea bacteriilor, a virusurilor sau a drojdiilor care declanseaza infectii. Livreaza oxigen celulelor, tonifica pielea si o purifica, mentinerea elasticitatea. Este un astringent excelent, chiar si pentru pielea sensibila sau grasa.
 
Poate dizolva depozitele grase in exces de la suprafata pielii. Mai mult, otetul regleaza pH-ul pielii. Otetul este cel mai eficient atunci cand este utilizat cu lavanda, rozmarin, trandafir sau flori de soc.
 
Otetul de mere imbunatati porozitatea - capacitatea parului de a absorbi si de a mentine umiditatea. De asemenea, stimuleaza cresterea lui.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Principalul element din compozitia otetului de mere este acidul acetic. Acesta poate fi destul de agresiv pentru organism, atacand smaltul dintilor si provocand senzatii de arsura la nivelul gurii si gatului. Tocmai de aceea, este bine ca produsul sa nu se consume ca atare, ci dizolvat in apa ori suc.

Administrarea prelungita de otet de mere poate duce la scaderea nivelului de potasiu din organism si a densitatii osoase. Tocmai de aceea, nu este recomandat femeilor aflate la menopauza, care prezinta un risc mai mare de osteoporoza.

Nu este recomandabil sa consumi otet de mere daca urmezi vreun tratament ce include substante laxative sau diuretice.

Spune-ne opinia ta despre
"ACETO (APPLE VINEGAR)"

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.