Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Amidonul poate proveni din:
Cereale
Porumb
Grau
Orez
Fasole
Mazare
Cartofi
Tapioca
Conform Codex Alimentarius, amidonul se regaseste in grupa 06.2 Fainuri si amdonuri (inclusiv pudra de soia), subgrupa 06.2.2 Amidonuri: amidonul este un polimer de glucoza ce se regaseste in forma granulara in diverse specii de plante, seminte si tuberculi.
Acesta poate contine urmatorii aditivi:
Sulfiti - 50 mg/kg
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de amidon poate cauza:
Reactii alergice
Crestere in greutate (obezitate)
Probleme la nivel digestiv (flatulenta, balonare)
Consumul de amidon nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.