Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Uscat – 10 calorii; 1 g de proteine; 2 g de carbohidrati; 1,5 g de fibre
Acesta mai contine si vitamina A, C si K.
Conform Codex Alimentarius, busuiocul se regaseste in grupa 12.2 Ierburi, condimente, arome si produse de asezonare, subgrupa 12.2.1 Ierburi si condimente: ierburile si condimentele sunt in general derivate din surse botanice, putand fi deshidratate, macinate sau intregi.
Acesta poate contine urmatorii aditivi:
Polisorbati - 2000 mg/kg
Sucraloza (Trichlorogalactosucrose) - 400 mg/kg
Sulfiti - 150 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), busuiocul poate contine:
Dioxid de sulf – sulfiti (E 220-228)
Celuloza (E 460)
Saruri de sodiu, potasiu si calciu ale acizilor grasi (E 470a)
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de busuioc poate cauza:
Reactii alergice
Interferente asupra efectului anumitor medicamente
Consumul de busuioc nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.