Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
U.S. Food and Drug Administration (FDA) defineste extractul de malt drept o infuzie concentrata de malt (pe baza de apa), cu sau fara conservanti. Acesta poate fi lichid sau uscat (sub forma de pudra) si este foarte des folosit pe post de indulcitor.
Extractul din malt de orz contine:
Vitaminele B2, B3, B6 si B12
Fier
Zinc
Calciu
Magneziu
Fosfor
Conform Codex Alimentarius, Standardul 289-1995, maltul se regaseste in grupa 14.2 Bauturi alcoolice, inclusiv omologii fara alcool sau cu continut scazut de alcool, subgrupa 14.2.1 Bere si bauturi din malt.
Aditivi pe care ii poate contine:
Caramel amoniacal - 50000 mg/kg
Caramel sulfit de amoniu - 50000 mg/kg
Carmin - 100 mg/kg
Beta-, Caroteni, Legume - 600 mg/kg
Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu - 25 mg/kg
Polidimetilsiloxan - 10 mg/kg
Polivinilpirolidona - 10 mg/kg
Sulfiti - 50 mg/kg
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (GRAS).