Descriere:
Extractul de nuca de cocos nu contine gluten si nu contine zahar adaugat.
Din extractul de nuca de cocos se obtine laptele de cocos, prin inmuierea miezului ras de la o nuca de cocos in apa fierbinte sau lapte pasteurizat, dupa care compozitia este strecurata.
Lapte de cocos gros este rezultatul primei inmuieri si stoarceri. Daca acest lapte este pus la frigider atunci straturile se separa, cel de sus reprezintand crema de cocos. Laptele de cocos subtire este rezultatul fierberii miezului de cocos a doua oara.
Laptele de cocos este bogat in minerale: magneziu, fosfor si calciu si este folosit atat in industria alimentara cat si cea cosmetica.
Consumul de lapte de cocos aduce doar beneficii: intareste sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate, previne anemia si diabetul, lupta impotriva infectiilor si mentine oasele puternice.
Poate fi consumat fara grija de persoanele cu intoleranta la lactoza.
Datorita continutului de acid lauric (acid gras) care se regaseste si in laptele matern, laptele de cocos actioneaza un un agent antibacterian si reduce pierderea proteinelor.
Cocosul contine
-
potasiu
-
magneziu
-
acid folic
-
vitamina E.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.
Se recomanda consum moderat.