Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
faina dulce de culoare brun deschis
este obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor
Faina de castane contine vitamine, minerale si oligoelemente. Nu contine gluten si este recomandata persoanelor ce sufera de boala celiaca.
Valori nutritionale medii (%) per 100 g:
Proteine: 6,19 %
Grasimi, din care: 3,62 %
acizi grasi saturati: 0,53 %
Carbohidrati: 78,84 %
din care zahar: 0,0 %
Sare: 4 mg
Este folosita cu precadere in patiserie.
Castanele contin:
minerale (potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc)
vitamine (complexul B (B1, B2, B6), vitamina E si C
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul nu este restrictionat, dar se recomanda consumul moderat.