AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

FAINA INTEGRALA DE GRAU SPELTA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Descriere:

  • Faina din grau Spelta, ce contine toate componentele bobului de grau.
Contine urmatoarele substante nutritive:
  • Mangan
  • Fosfor
  • Magneziu
  • Cupru
  • Fibre
  • Protein
  • vitaminele A, E
  • complexul vitaminic B
  • niacina (vitamina PP).
Desi este bogat in gluten, poate fi tolerat de persoane care prezinta intoleranta la acesta.
 
Graul spelta este usor digerabil datorita proteinelor pe care le contine si datorita structurii amidonului. Substantele nutritive din graul spelta au o solvabilitate rapida in apa, de aceea sunt assimilate mai usor iar procesul de digerare este mai putin intens.

Beneficii:
- ajuta in tratarea tulburarilor metabolismului si digestiei
- imbunatateste procesul de formare a sangelui si stimuleaza metabolismul la nivelul sistemului nervos
- stimuleaza activitatea rinichilor
- scade aciditatea organismului,
- are un efect vitalizant asupra pacientilor depresivi, datorita continutului mare de L-Tryptophan
- are un efect de stimulare a imunitatii si antiinflamator datorita continutului de Thiocyanat
- reduce riscul aparitie de astm la copii
- reduce riscul de boli cardiovasculare
- activeaza lipidele necesare generarii celulelor nervoase

In comparatie cu graul comun, graul spelta are un continut mai ridicat de substante minerale, vitamine, acizi grasi nesaturati (grasimi sanatoase), L-Tryptophan (precursorul hormonului de buna-dispozitie), 100-150 g de paine de grau spelta asigurand necesarul zilnic de aminoacizi, vitamine si minerale.

De asemenea, graul spelta preia mai putine metale grele din mediul inconjurator.
 
Valori nutritionale medii ale graului spelta:
  • Valoarea calorica: 198 kcal/100 g
  • Carbohridati: 62%
  • Proteine: 12%
  • Lipide: 2,8 %
  • Fibre: 8,8%

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pentru ca este usor digerabil, graul spelta este recomandat in alimentatia copiilor mici, a bolnavilor in varsta si a persoanelor cu boli metabolice.

Consumul de faina de grau spelta nu este restrictionat in acest moment. Se recomanda consumul moderat.
 

PRODUSE CARE CONTIN FAINA INTEGRALA DE GRAU SPELTA

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"FAINA INTEGRALA DE GRAU SPELTA"

Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine

Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine
Descarca GRATUIT
"Detoxifiere Sanatoasa: GHID COMPLET pentru o stare de bine"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016