Sinonime: GLUTENS, ENZYME-MODIFIED; HYDROLYSATE PROTEINS, WHEAT; PROTEINS, WHEAT, HYDROLYSATE; WHEAT GLUTEN, ENZYME-MODIFIED; WHEAT HYDROLYSATE PROTEINS; WHEAT PROTEIN HYDROLYSATE
Descriere:
Acest ingredient este produs prin hidroliza enzimatica sau cu acid a proteinelor de grau.
Caracteristici:
-
lichid de culoarea chihlimbarului
-
non- vascos
-
miros caracteristic
-
solubil in apa
Proteinele de grau sunt benefice parului datorita proprietatilor sale de intarire. Penetrand cortexul, acestea asigura reaprovizionarea cu cistina pentru parul slabit de tratamente chimice si de intretinere periodica a parului.
Acest ingedient poate fi gasit in formulele pentru ondularea parului, conditionere si produse pentru par deteriorat.
A fost demonstrat ca acest ingredient este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru inchiderea porilor in ingrijirea faciala, confera aspectul de portelan atunci cand este utilizat in produse de curatare, tonere faciale, seruri, geluri sau lotiuni. Ofera umiditate echilibrata si hraneste delicat.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Acest produs poate fi alergic pentru persoanele cu pielea sensibila.